חוויות מיום ראשון...

נעמה 103

New member
חוויות מיום ראשון... ../images/Emo178.gif

היי כולם, מה קורה?? ראיתי שהולכות כאן ממש השתפכויות... ואני (כמו ג'ני, למיטב הבנתי) מקפצת ממבחן למבחן... ביקשתם חוויות מאתמול?? אממ... נראה לי שרועי פשוט הקפיץ את סף ההתרגשות שלנו בכמה רמות, כשבאופן ספונטאני לגמרי החליט להתקשר לכל מיני מכרים כאלה ואחרים ולהעלות אותם לשידור... לראות את שמוליק באינטראקציה עם המיקרופון זה פשוט חוויה. (לראות את מירב משתוקקת לדבר כשהמיקרופון בדיוק אצל מישהו אחר זה גם כן חוויה...) אני סקרנית לדעת מה יהיה בימים הבאים... ואם יש למישהו דעה אובייקטיבית- איך נשמענו???

רמי 103

New member
איך נשמעתם - דעה (לא) אוביקטיבית

נעמונת כאחד שעדיין מועמד לעוף, את מבינה שאני ובטח כל שאר המועמדים (כל שאר ה 14 שגורלם ייחרץ מחר ומחרותיים) מקנא בך קנאה יוקדת על שהקטע הזה כבר מאחורייך. את ב 16 ילדה! ברכות ואיחולים חמים. עכשיו לאיך נשמעתם. אחלק את האיך ל 2 ביחד - נשמעתם נורא, כמו גנון שמרוב התרגשות לא יכול להפסיק לצחקק, וכשמירב לא סותמת את הפה ועושה קולות של תינוקת מפגרת זה נשמע רע. גם אלוהים עם המלפפון בתחת והציצים של הזונה שלך (בלוקמן) נשמע רע, גבל בהתפרעות ובהפקרות. מישהו פחות סובלני משמוליק היה מעיף את כולכם מהאולפן ומכניס אחד אחדד. בהמשך זה קצת התאזן (אלוהים השתתק, מירב לא לצערי) ולקראת התוצאות זה היה כבר ממש מותח.(טוב, לי לפחות) הקטע שבא אחרי הכרזת הנושרים היה מרגש אפילו שלא ראינו אותו. האמת, לא האמנתי שדורית תנשור כבר בשלב הזה, לחוד - היה לכל אחד את הזמן שלו באופן בריא, משהו כמו עשר דקות או אפילו רבע שעה. ברור שבאולפו מול שמוליק כולכם התרגשתם ולאט קצת, והקטע עם הטלפונים הביא לכמה את הבלבלה (גם את עם החבר שלך קצת נבוכתם, מזל שהוא חילץ אותך, ואגב, זו הייתה עבורי לפחות הצצה ממצה של מערכת היחסים שלכם, קחי מילה מבעל ניסיון, - אתם מאוהבים קשות) האודישנים של כולם היו באמת מצוינים. כששמעתי את האודישן של ה' (יותר קצר ככה) הבנתי למה הוא בתחרות ולמה הוא לא ינשור כל כך מהר (אלא אם הוא ימשיך עם הניבולים) האודישן שלך היה מתוק, ומאד מרגש, אני אישית נשארתי בפה פעור. מחר הולך להיות יום קשה לשמוליק יהיה מעניין לשמוע אותו מנווט את שבעיית הזאבים שממתינה כבר בלי סבלנות לקרוע את המיקרופון. תאחלי לי, ולכל השאר בהצלחה. אנחנו צריכים אותה.

גני 103

New member
נעמונת...

היית ממש מקסימה אתמול, האודישן שלך היה ממש מרגש...גם אני הקלטתי את השידור, שמעתי כמה פעמים את השטויות שאמרו כמה מהשבעיה, אבל את וכרמית הייתם ממש מקסימות ! אני שמחה שאת מזדהה איתי בקטע של המבחנים, את יודעת.. כל זמני מועדי ב' עכשיו, זה או לעבור או שלא ... אני מאחלת לשתינו בהצלחה, אני בקושי ישנה עם כל העבודות האלו, אבל את יודעת- גם את זה נעבור, גם אני כמו רמי , הייתי רוצה להיות במקומך עכשיו, לדעת שאני ב-16, טוב... מה שיהיה יהיה...הכל לטובה !

נעמה 103

New member
ג'ני (איך לא שמו לך ' בשם...)

מותק, תודה רבה! נראה לי שהפורום הזה לא ממש מכיר מלים של פרגון, אז הגיע הזמן... כן, תקופת הבחינות היא זוועה (במיוחד אם יש לך תכנית מורטת עצבים יום לפני...). אני מחזיקה אצבעות לכולכם, נראה לי שכולם באו ממקום אמיתי עם כוונות טובות. (אבל מן הסתם לא כולם יכולים להישאר). שיהיה לך בהצלחה! אני אהיה הפעם בצד המאזין.

למעלה