חוויות מיערות הכרמל

חוויות מיערות הכרמל

ישר כוח ובהצלחה לפורום החדש
.
חזרנו לפני כשעתיים מסופ"ש ארוך ביערות הכרמל.
חיכינו מאוד לסופ"ש הזה אחרי שעברנו כמה חודשים לא פשוטים והאמת שזה היה בדיוק מה שהיינו צריכים.

המבנה עצמו די מיושן ולא ממש מרשים, אם כי הגינה הגדולה שמובילה לבריכה החיצונית ממש מקסימה

המבנה הזכיר לי את המבנה של כפר המכביה בר"ג, למי שמכיר...

המקום עצמו מאוד יקר אבל מציע מגוון אפשרויות-פנסיון מלא שכולל 3 ארוחות עשירות במגוון ובטעמים- אפילו אני שבעייתית באוכל-מצאתי בכל ארוחה מה לאכול. התבאסנו קצת לגלות רק בדיעבד אחרי שהזמנו שתיה שהיא לא מים-שזה עולה כסף, למעט בארוחת בוקר-זה לא צוין על ידי המלצרית.
כמו כן, לא ניתן להביא ילדים למקום כך שהיה שם באמת שקט
, לא שילדים מפריעים לי באופן אישי, אבל אין ספק שהיעדרם הביא לשקט ורוגע.

במקום יש 2 בריכות-אחת פנימית ואחת חיצונית-אני בעיקר שרצתי בבריכה החיצונית, הפנימית הייתה די ריקה.
בבריכה החיצונית היה מעין קיוסק,קנינו שם רק ארטיק-ולא ממש היה מבחר.

המקום מציע טיפולי ספא שונים החל ממסג' שוודי וכלה במסג' ברגליים, יש הרצאות ופעילויות שונות-אנחנו בחרנו לא להשתתף בפעילויות האלה.
היינו כל אחד ב-2 מסג'ים-תענוג, אך התענוג הזה עולה הרבה כסף בנוסף לעלות הגבוהה של המקום עצמו.

לסיכום, המקום מאוד נחמד וכיף להתנתק בלי להיות מחוברים לטלפון הנייד כל הזמן, אבל אם נודה על האמת-היה יקר למידי, ולא חושבת שנחזור לשם.
אם כי זה תרם לנו להרגשה ממש טובה וצברנו כוחות ואנרגיות לקראת חודשים לא פשוטים שעומדים בפנינו-אז זה כבר טוב

מקווה שעזרתי למי שישקול לנסוע ליערות הכרמל

תודה על השיתוף,רציתי להוסיף, שלא רחוק

מ"יערות הכרמל"- ממש לפני שמגיעים למלון עצמו , יש פניה שמאלה בדרך עפר שמתאימה לכל סוגי הרכב.
דרך זאת מובילה למקום ייחודי בשם "הר יללת התנים", מקום המשלב אפשרות לנופש בביקתות עץ מיוחדות יחד עם מופעי תרבות שונים.
חלק מהמקום נשרף בשריפה הגדולה שהייתה בכרמל אבל למיטב ידעתי הוא חזר לפעול.
מי שמעוניין לדעת יותר על המקום (אפשריות /פעילויות/ אירוח/מופעים /מחירים וכו...) מוזמן להכנס לאתר שלהם ברשת .

avnerheisler

New member
הר יללת התנים

בדיוק אתמול שמעתי על זה שזה מקום מדהים, ושיש שם זולה..

למעלה