חוויות מלאקה

חוויות מלאקה

אולי אני אשמע כמו תקליט שבור... אבל יש מצב שפעם כתבתי ביקורת כזאת כאן ( ולא אין לי שום עסק לציפורניים, סתם דעה). אני כל הזמן מתלוננת ונופלת מחדש:) הבעיה שלי בניגוד אליכן שאני שמה לק מזעזע, לא מצליחה, יוצא לי עקום ומכוער... ואני חייבת שישימו לי.... אתמול הייתי בקניות בקניון ושוב התפתתי להכנס ללאקה, המצב של הציפוניים שלי היה מזעזע ( עקום ושבור וכו')... והייתי חייבת לסדר. הייתי לפני כמה חודשים ולא אהבתי, אבל ראיתי שהבנות שם שונות, וזאת שעשתה לי אז לא שם.. אז חשבתי שאולי עכשיו יהיה טוב. בקיצור לא! כמו פס יצור, רובוטים, המנהלת משמרת שם ממש גוערת בבנות מול הלקוחות ( דבר שלא כ"כ נעים לשמוע...) העובדות נראות דיי עצובות.. גם לא נעים. ואי אפשר להסתכל על כלום לפני שמישהי ששם שכנראה מתעסקת במכירות עטה עליך ומשגעת אותך למה כדאי לקנות וכו' וכו'... ממש חבל! אחלה עיצוב של מקום, רעיון נחמד.. אבל חבל שזה נופל על שטויות שלא נותן הרגשה נעימה דניאלה

ליאני777

New member
גם אני התאכזבתי..

הרגשתי שהעובדות מאולצות.. מאוד לא נעים להיות שם. מסכימה איתך ב100% שאי אפשר להסתכל על כלום בלי שמישהי תשגע אותך למה לקנות..

לא נעים זאת בידיוק המילה

רק חיכיתי שתסיים, שיתייבש הלק ולעוף משם כמה שיותר מהר.... זה ממש מבאס, כי זה אחלה פתרון בשבילי, מאשר לקבוע תורים או להכנס לתוך תל אביב לכל מיני מכונים יקרים מאוד....

Ultra marine

New member
הרשי גם לי להשמע כמו תקליט שבור :)

אימון מביא לשלמות. מבלי לנסות "למכור" לך את הבלוג שלי (
) אם תסתכלי אפילו על תמונות שם מההתחלה ותמונות מעכשיו תראי הבדל עצום באופן המריחה, בציפורניים עצמן, בקיוטיקלים. ובכלל לפני זה, כשהתחלתי הייתי מזעזעת!!! אבל לא נורא, מתאמנים ומתאמנים ובסוף זה יוצא כמו שצריך :) היום אני בקושי מלכלכת את הקיוטיקלים, אבל פעם, פשוט קיבלתי את כל הלכלוכים והייתי מנקה אח"כ ביסודיות מסביב. לאט לאט, תהיי סבלנית עם עצמך זה יבוא :)

edenable

New member
מצטרפת להמלצות של מיטל

אני חושבת שכל אחת מאיתנו כשרק התחילה לשים לק הרגישה כמוך, אבל זה משתפר עם הזמן. היום אני הרבה יותר נהנית לעשות מניקור לבד מאשר לעשות אצל מניקוריסטית

עינב ג ל

New member
../images/Emo45.gif

וכבר קרה שעשיתי מניקור בדוכן כלשהו, והייתי מאוכזבת מזה שהיא עבדה יותר מלוכלך ממני....

lilo4

New member
מצטרפת לשאר הבנות

אימון בהחלט מוביל לשלמות. גם אני בהתחלה הייתי מורחת עקום, והייתי צריכה להשקיע כפול זמן בלנקות את הלכלוך מסביב לציפורן מאשר במריחה. בנוסף להמלצה של אולטרה, תחפשי ביו-טיוב- יש הרבה מאוד סרטונים שמסבירים איך למרוח לק. יש המון המון טכניקות וכל אחת בוחרת במה שנוח לה
אם את רוצה יש לtokit15 סרטון מצוין בעברית [לדעתי בשני חלקים] איך למרוח לק אדום. עזר לי מאוד [ורלוונטי כמובן לכל לק]. השנקל שלי בתחום הזה: * תתחילי עם לקים בהירים. כהים קשה יותר למרוח, וגם אם קצת פספסת עם הבהיר פחות רואים את זה. * מריחה נוחה תלויה גם במברשת עצמה וגם בפורמולה של הלק. גם היום כשאני מאוד מנוסה, יש לקים שאני פשוט לא מצליחה למרוח כמו בנאדם, כי הפורמולה נוזלית מדי או סמיכה מדי, או כי המברשת ענקית ועקומה. גם כאן זה עניין של טעם אישי
* תמיד תמיד כשאני מסיימת למרוח לק יש מקצה תיקונים. תכיני לידך כמה צמרוני אוזניים ומסיר לק/אציטון, וכשתסיימי למרוח את הלק תטבלי קצה של צמרון באציטון ותנקי בעדינות את כל הפספוסים. אל תתייאשי

למעלה