חוויות ממסעדת סי באס

adidushim

New member
חוויות ממסעדת סי באס

השבוע הייתי במסעדת סי באס בת"א . השירות היה חביב אך שני דברים הטרידו אותי. הבעיה הראשונה היא שאין תפריט כתוב ,לכן המלצרית היא זו שמספרת על המנות- עניין קצת לא נוח. הבעיה השניה נקראת <b> ג'מבו שרימפס על הגריל (לא קלופים) </b> - נוראי!!! הריח הוא כמו של גופת אדם נשרפת בגטו!!! נשארתי עם הריח על הידיים כל היום גם אחרי ששטפתי ידיים וגם אחרי מקלחת! השמרו ממנה זו!

קייס

New member
דימוי מזעזע

מבקשת למחות על הדימוי שאינו שייך לתחום האוכל, יכול להיות שמדובר בשרימפס המסריחים ביותר אך הדימוי מאוד מוגזם ולוקח אותנו למחוזות אחרים.

missGS

New member
../images/Emo12.gif.....

תמיד נחמד לשמוע דעתו/ביקורתו של פלוני על מסעדה כזו או אחרת גם אם היא איננה ביקורת חיובית. יש לציין שגם אני לא אחת "נפלתי" על מסעדה שהמנות המוגשות בה ורמת השירות אינם לטעמי אך לדעתי ידידי היקר ישנם דרכים נאותות להעביר ביקורות גם אם המנות ( וצר לי עבורך ) אינן ראויות למאכל כלב לצורך העינין. השימוש בדימוי "ריח כמו של גופת אדם נשרפת בגטו " זיעזע אותי ולא נתפס כלל בהגיון הבריא שלי כיצד אדם שרצונו לבקר אוכל מצליח באותו קו מחשבה להגיע לדימויים אלו. מאחלת לכל משתתפי הפורום, שמעתה ייצא לך לבקר רק במסעדות טובות.....

SigurRos

New member
../images/Emo4.gif

שמע חביבי, תמיד דברו על טראומת שואה דור שני. בדבריך הבהרת לכולנו שהיא שרירה וקיימת אף בדור השלישי. עם כל הכבוד לדבריך,יש ביטויים שלא יכירם אף בצחוק והיתול,ומחללים מעצם ההגד את זכר הקרבנות. סלח לי אבל הגזמת,זה רחוק מלהיות טוב טעם!!!

גידי42

New member
מצטרף לנוזפים

האמת שבתגובתי זו אני חצוי מאד. מצד אחד יש את ROS שאיתו אני לא מסכים על כלום ומצד שני יש את misGS שאיתה אני מסכים על הכל וראה זה פלא שניהם באותו צד!!! עכשו מה יותר קשה להסכים עם ROS או לא להסכים עם..... מכיון שחיי לא ניתנו לי במתנה והם עדיין יקרים לי החלטתי למחול על כבודי ובמאמץ רב לפרסם ברבים שאני אכן מצטרף ומסכים בהחלט, כי הדימוי שבו נקטה, מקומו אינו יכירנו בעולם הדימויים בכלל ובטח לגבי אוכל בפרט.ואין להשתמש בשואה כדימוי לכלום. היינו ממש מבינים את סלידתך מהשרימפס אם הייתה משתמש בדימויים השאולים מעולם אחר. כגון "לא טעים" "מגעיל" לא ראויים למאכל וכו.

איזו מנה יכולה להיות כזו גרועה עד

שתעלה במח אנושי דימויים ואנלוגיות מעולם כה מעוות
?! תאור מוגזם ביותר ולא תואם את אופי הפורום. אני מבינה כעס ואכזבה ממנה אבל אני פותרת זאת בשניה ע"י החלפת המנה. מה הבעיה?

ג גי גיד גידי- אולי חדל ההקנטות?

מה עובר עליך? שאשחרר עליך את ליטי?
דע לך כי סיגרוס הוא אדם מיוחד ונחמד מאד, איש שיחה מעניין ואני לא מבינה מאיפה השטויות שנכנסו לך לראש
.

גידי42

New member
איזה הקנטות

לא שאני מרגיש צורך להתנצל, אבל מתי לא להסכים עם משהוא נחשב הקנטות. ומה זה גורע מנחמדותו של פלוני או אלמוני, אם אני מסכים איתו או לא. גם לגבי ענין האבטחה אני לא מסכים עם רובכם. האבטחה היא נטל שנפל על בעלי המסעדות בעל כורחם כתוצאה ממצב נתון ואני בהחלט חושב שאם מציעים את זה בתור אופציה לסועדים אין בכך שום רע. אף אחד לא יהיה עני יותר אם ישתתף בעלות. האם ידעתם שכל פעם שאתם טסים באל על אתם משלמים תוספת בעבור האבטחה? האם ידעתם שכאשר אתם מייבאים סחורה (שזה במקרה עיסוקי) אתם משלמים "הטל מלחמה". ועוד כהנה וכהנה? מצד אחד כולם מבכים את סגירת קרן ומסעדות אחרות ומצד שני מוכנים להוציא מאות שקלים על ארוחה טובה אבל להתפס באובבסיביות לענין של האבטחה. וכל הסיפורים על מאבטח כזה או אחר לא רלוונטים לענין. מי שלא עושה מלאכתו כהלכה צריך להעמידו במקום ולא משנה אם זה מאבטח, מלצר, מנהל משמרת או כל אחד אחר!!! מקוה שבנקיטת עמדה זו לא גרעתי מנחמדותו של מי מאלה שיש לו דעיה אחרת

adidushim

New member
טוב, אחרי כל זה

הבנתי שגרמתי פה לסערת רוחות לא קלה, וחשבתי שאולי עדיף להסביר את עצמי עמדתי מחדש- אך החלטתי שלא לעשות זאת.אולי כדי לא לגרום עוד עוול,אולי כדי לא להכנס לעוד "ויכוחים" שגולשים מהנושא המרכזי שלנו,ביקורת מסעדות. אני מאוד מתנצל על ההשוואה הבלתי נתפסת אצל רובכם. אני אדע להתנסח בעדינות להבא. עדי

הופה קולולולו על הריגשי ומכיוון שלא

התכוונתי לפגוע או לגרום לכזו תגובה סוערת (אם כי הודעתי היתה משעשעת מאד), צר לי ואני מתנצלת מעמקי קיבתי ונפשי. לגבי האבטחה- אני יודעת שזה נטל על בעלי המסעדות, אבל למה שמסעדה אחת תגבה שקל והשניה 5? זה לא מקובל עלי! אם כולם היו לוקחות מחיר אחיד, שווה נפש, הייתי שוקלת לשלם, אך מכיוון שלעיתים אני שמה לב לעלית מחירי ה"ביטחון", מתעורר בי ספק אם אני עוזרת למסעדה או מממנת גם דברים אחרים. "גידי אתה מתרחק ממני, נעלם באופק זה מחליש ת'דופק..." הכל נאמר באהבה וכבוד

גידי42

New member
לעולם לא אתרחק ממך

יש בעיה בהודעות כתובות שניתן לפרשם לכאן אן לכאן. התגובה שלי בכלל לא היתה סוערת או אפילו משהוא דומה לזה. גם בקטע של מסכים עם.... לא מסכים עם ניסיתי להיות קצת משעשע ולהפיג את המתח המיותר שנוצר. רק מה לא חייבים פה כולם להסכים עם כולם ולא כל "ירידה קטנה" או עוקצנית צריכה להתפרש כהקנטה או פגיעה בכבוד. זה מה זה מוזר לראות אנשים בפורום "ביקורת מסעדות" שמעבירים ביקורות ולפעמים "חותכים" מקומות בלי רחמים, כל כך רגישים לגבי שמץ ביקורת כלפי עצמם אפילו נעשתה הרגישות והומור. ולעולם לא אתרחק ממך - במיוחד אחרי שהכרתי אותך

liti

New member
חייבת לומר משהו...

פיונית, מה זה "אשחרר עלייך את ליטי" ? את מכירה בי צדדים שאפילו אני לא מכירה??? וזה השם שאת עושה לי??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחההה..............

liti

New member
../images/Emo6.gif

כנראה שיש ממה... שמעת את הגירסה של בעלי שסיפר שהוא בבית כמו נמר- הולך על ארבע ובשקט...

למעלה