חוויות ממפגש הפורום

tallywood

New member
חוויות ממפגש הפורום

למי שהיה, נורא נהניתי להכיר אתכן, אתן 10 כולכן. למי שלא היה חבל"ז ושו"ש שלא באתם. היה פצצתי ביותר. זה התחיל בזה שכמובן כשקובעים בשעה 16:00 אנו בתור ישראלים טיפוסיים תמיד נגיע שעה אחרי:). בכל אופן אני הרגשתי מאד מוגנת בגלל שמישהי הביאה את הסייס והפגיון. ירדן,תמר,שירי,נטע,ניבה,מיכל ואת כל אלה ששכחתי- היה שווה לבוא לתל אביב רק כדי להכיר בנות מתוקות כמוכן. טוב יאללה את שאר החוויות אני משאירה למנהלות שלנו שיספרו.

*זינה*

New member
היה מעולה../images/Emo45.gif

חחח הן לא נורמאליות... תראו מה הן עשו בטאג ליין...
היה כיף לאללה לפגוש שוב את חלקכם ולהכיר מחדש את החלק השני שבאו. במיוחד התרגשתי לפגוש שוב את נטע, שירי וירדן – שלא פגשתי אותן כל כך הרבה זמן!!!
היה מרגש בהחלט. סנייפ

היה ממש כיף!

למרות שאני אממ...קצת...ביישנית...
יוו....תמר, הרגת אותי עם ה"מגבון לח לריענון"
שמחתי לפגוש את כולכן, אולי פעם הבאה אני אהיה פחות ביישנית

*neta*

New member
מה רע בטאג ליין?

*מסתכלת* הכל כרגיל...
לא סתם חשבנו שלא יזיק מעט פרסום

סמייילי

New member
אין יחס?

אני המישהי!! תמר לא התגעגעת אלי?! אני התגעגעתי אלייך!! היה לי ממש כיף.. הברחתי נשקייה שלמה לעזריאלי!! הכרתי עוד אנשים (שלא יודעים איך קוראים לי..חח) ויצאתי עם שלל-חוברת קומיקס של זינה! אני מוכנה לעזור באירגון של הכנס!! רק תאמרו לי מתי מתארגנים!! -עדי

tallywood

New member
אופס ממי שכחתי

נלחמתי עם מערכת הזיכרון שלי על מנת לשחזר מי הביא את הסייס ולא הצלחתי להיזכר-גיל המעבר כנראה בכל אופן תודה לעדי על שגרמה לי להרגיש בטוחה:)

gabrielle

New member
היה מדהים../images/Emo24.gif

כל מפגש יותר טוב מהקודם.... היום באו אנשים שלא באו למפגש הקודם וממש שמחתי להכיר אותם
היה מפגש חשוב מאוד ויש התפתחיות חדשות לגבי הכנס...
היה נפלא! תודה רבה לכולכן בנות

ברודי

New member
תגובה לכולם ../images/Emo24.gif

נשמע כאילו ממש נהנתם!!! אבל מה איפה סיפורים תמונות באלגנים?! שתפו...

ברודי

New member
../images/Emo5.gif אהההה.....

סתם לא רציתי לפדח ת´צמי... אולי מממ...פעם הבאה או משהוא....

*neta*

New member
היה נהדר !

היה מרגש לראות שוב את כולן, ולהכיר כמה פנים חדשות
נכון שחיכינו הרבה ובהתחלה לא ממש זיהינו אחת את השנייה, אבל תמר באה ולבשה חולצה ושלחנו אותה להסתובב לאסוף עוד אנשים
עלינו למעלה לפרגולה (הפעם לא השארנו את חותמנו) דיברנו, חטפנו איומים והערות מפורומים אחרים, אבל אז באנו עם המחסן נשק הנייד של עדי והם השתתקו
. אחר כך דיברנו על הכנס, והגענו סופסוף להבנה הדדית בין כל הצדדים, פרטים בהודעה פה. אחר כך הלכנו לאכול, כל אחת והטעם שלה, ואחרי הסיבוב בכל המסעדות התיישבנו אכלנו ודיברנו ודיברנו. האחרונות הלכו ב22:55 (ושוב שירי ואני כמעט פספסנו את הרכבת האחרונה ושוב רצנו כמו מטורפות כדי להספיק
). בקיצור היה ממש ממש כיף, ונקווה שדברים יתחילו סופסוף לזרום עם הכנס.

shiri_b

New member
היה כיף!

נטע ואני הקדמנו בכמה דקות הסתובבנו ובסוף ראינו שכבר 5 לארבע אז הלכנו לעמוד מול היטבתה.. משום מה נגררנו לצד והיו שם כמה בנות שראינו מחכות.. טוב המשכנו לעמוד עד שעדי והילה הגיעו יחד עם תמר אמרנו שלום ואז התברר שנועה עמדה שם וחיכתה אז ניבה, טל, אביב ומיכל הגיעו והחלטנו לעלות למעלה כדי לדבר ושחלקינו יוכלו לעשן. עלינו למעלה ראינו עוד פורומים נפגשים ותוך הפרגולה שלנו (שהפעם לא חרטנו עליה כלום) ישבו להם רומה הדרקון, שאחת מהן הכירה את עדי והילה מפורום השבט אז היא הצטרפה אלינו. לאחר דיבורים החלטנו לעלות את נושא הכנס! דיברנו דיברנו ואת התוצאות ראיתם. אח"כ החליטו שאי אפשר לדבר על בטן ריקה וירדנו למטה לאכול שם ראינו לכמה שניות את ענבר שהייתה צריכה ללכת. ישבנו כל אחת ומה שהיא הזמינה תמר גילתה את המגבון הלח. ניבה מיכל וטל הלכו לקנות קפה, תמר ועדי הלכו לטאוור רקורדס או משהו, הילה הלכה ללוות את לילך ואביב ונועה הלכו להסתובב בזמן שירדן נטע ואני שמרנו להן על הדברים ופצחנו בשירה של "lonely we´re so lonely" לבסוף כולן חזרו וקיבלו את הערבון שהן השאירו חזרה. ישבנו ודיברנו עדי החליפה למי שהיא הצליחה להשיג את פלאפון שלו את השפה לשפה מוזרה... חלק היו צריכות לתפוס רכבת לחיפה אז הלכו אח"כ עוד ונשארנו ככה עד 11 (עד שהתחילו לסגור מסביבינו דברים והבנו את הרמז) וכולנו התפזרנו. כמובן שבנסיעה הבייתה קרה משהו.. ואח"כ נטע ואני הלכנו קצת לקניון להסתובב וחזרנו הבייתה עייפות אך מרוצות! שורה תחתונה: צריך לעשות את זה שוב!

niv_204

New member
להילה ולמי שעוד שאל

זאת החרב.. (לא מצאתי תמונה גדולה יותר)..

YAELIKH

New member
לכל הזינאים (בלי יוצא מהכלל)../images/Emo113.gif

אני אפתח בכך שמאוד נהנתי אתמול,היה ממש כיף לפגוש את כולכן רק חבל שהפסדתי את שיעור המדיטציה שלי,אבל היה שווה. דבר שני רציתי לאחל לכולם סוף שבוע נעים,ליוצאים וללא יוצאים. ולמי שיש מבחן אחרי החופש כמוני אז בהצלחה!!! וכמובן צפייה מהנה של זינה ביום שבת!!!

למעלה