חוויות מן הפיקניק הפאגאני

Justin Angel

New member
חוויות מן הפיקניק הפאגאני

כל מי שמעוניין לחלוק את חוויותיו וכמה הוא נהנה מהפיקניק הפאגאני בחודש יולי מוזמן לעשות זאת כאן. תרגישו חופשי לכתוב רשמים על אנשים, דיונים, שיחות, האוכל וכל הקשור לפיקניק הפאגאני

אני תוהה אם זה באמת היית אתה

מי שראיתי בהתחלה ודי לא היה משהו חברותי אלי..

giwi

New member
אבל את לא היית במפגש הזה ../images/Emo2.gif

הבעיה עם ג'סטין שהוא לפעמים יותר מדי חברותי....אבל מה שכן אהבתי את המסאג' :) היה קצת משעמם כי פחות מדי אנשים הגיעו, אבל סך הכל היה נחמד לשבור שגרה מחיי היום יום.

הייתי במפגש אחר וסתם באתי להגיד

שלום ולעוף מהר מהר הבייתה, וראיתי מישהו קראתי לו ג'סטין דיברנו והוא אמר לי:"אמ. אנחנו חייבים ללכת יש לנו דברים לעשות" בלי להתראות ככה סתם(יא בא יא יא בא יאא), ודי אוימתי, אז הלכתי הבייתה.

לא יודע מה אתכם אבל...

נכון אז המפגש היה אמור להיות בשעה 19:30 אז היגענו בשעה 21:00 אבל מה שכן מה שנראה כי אנחנו היחידים התברר כלא נכון. 8) הגיעו עוד 2 חברה הינו 4, נשארו לדבר עד 01:15 ונהנו מאוד... חבל שלא ראינו יותר אנשים. מי יודע אולי פעם הבא.

Justin Angel

New member
כשאומרים שבע וחצי - מתכוונים לזה.

אנחנו התפזרנו בחמישה לתשע :) מסקנה לעתיד, אם מתכוונים לאחר - לפחות להודיע כדי שנישאר לחכות לכם.

La Bruja Buena

New member
משהו מוזר קרה עם הפיקניק הזה...

כותרת: 'משהו מוזר קרה עם הפיקניק הזה...'(או: 'הפיקניק הנעלם') מישהי שהגיעה בשעה היעודה סיפרה שהיא חיכתה במשך חצי שעה ואף אחד לא בא. היא הלכה הביתה מאוד מאוכזבת. לא יודעת. אולי היא חיפשה במקום לא נכון? אני, בהפסקה שהייתה לי לפני תחילת סבב-לילה של הכנס פאנ-קון, הכרתי פאגאני נחמד, שהיה פעם נוכח במיפגשים פאגאניים כשהמיפגשים היו במקום אחר (סטארבאקס?), והחלטנו לקפוץ לראות מה שלומכם. הגענו קצת אחרי 21:00. חיפשנו וחיפשנו, ואפילו חיפשנו עוד, ואז החלטנו שכנראה עשיתם על עצמכם כישוף הסוואה טוב במיוחד, ובדיוק כשעמדנו להתייאש, שני אנשים שהיו שם, שאלו אם אנחנו לפיקניק הפאגאני (שאלה מוזרה לשאול אנשים זרים, לא?!), בכל מיקרה, היה לנו פיקניק נהדר עד אחת בלילה בערך. הכיבוד היה נהדר. היו דיונים מעמיקים ומעניינים במיוחד בנוגע לנושאים בכישוף, דת, והחייאת דתות קדומות. תודה לג'סטין וגראסיאלה על ארגון הפיקניק. האמת? נהניתי מאוד...

Justin Angel

New member
מה אני אגיד - דפוקים בשכל.

לא מגיעים בזמן, לא מודיעים על איחור, ועוד חן רצח בחוץ. מה ציפיתם שנשב ונצלה ולא נעבור למקום ממוזג היטב?
אני סתם צוחק, אבל עדיין צריך להשתדל להגיע בזמן...

כן, כן, אבל איך היה פאן.קון?!?!

ובאותה הזדמנות אספר שלמרות שנאלצתי להחמיץ את הפיקניק היה לי פאן.קון נהדר ומופלא, ואני מקווה להגיע לפיקניקים עתידיים. וחוץ מזה, אספר גם שאני יוצא לש"ש ביום ראשון ועל-כן ביקוריי בפורום (הלא מרובים מדי גם ככה) ירדו דרסטית. אהבתי שלוחה לכולכם, גם אם מרחוק!

La Bruja Buena

New member
חוויה קסומה ונפלאה בהחלט !!!

פאן.קון בהחלט היה חוויה קסומה ומופלאה. הייתי מפרטת בכייף אבל זה לא נראה לי הפורום המתאים. דרך אגב, אפרופו פיקניק פגאני וחוויות מופלאות, האם חוץ מהשאמאנים, שחוגגים את 'טקס שמש - חגיגת השפע' ביום א', יש בעוד איזה מקום בארץ חגיגות ב-1 באוגוסט? או ליתר דיוק, ¿האם יש במקרה חגיגות לונאסה בישראל?
שיר

Weirdi

New member
הפיקניק הבא

יש תאריך לפייקניק הבא? כי יכול להיות שאני אהייה בישראל עד אז- אבל לא יהיה לי אינטרנט...

צודקים....

נכון צודקים רק חשבתי שהמפגש יהיה יותר זמן.. לא משנה אף אחד לא מת..... נכון?... :) בכל זאת - זאת הפעם הראשונה שחלטתי להצטרף למפגש, ולא היה לנו טךפון להתקשר אז אל נע לכעוס עלינו. בפעם הבא נשתדל לדייק רק מה שיש לאנשים גם עבודה לא תמיד זה יתכן שניגיע בזמן.

graciella

New member
פיקניק הפגאני

טוב למעשה היו כמה גורמים מכרעים לכישלון הפיקניק האחרון העיקרי בעיני חום ולחות בלתי נסבלים ששרר בערב הנ"ל אני מתנצלת על חוסר הארגון למעשה נבון יהיה לדחות פגישות AL FRESCO עד שמזג האויר יתקרר או הלחות תרד. סליחה לכל אלה שטרחו והגיעו עד אז מקווה שנוכל לארגן משהו טוב ועניין גרסיאלה

giwi

New member
או פתרון אחר לבעיה....

לעשות את הפיקניק למפגש ולהיפגש במקום ממוזג ALA סטארבקס (למי שזוכר). אני מציע את חומוס גבעתיים - גם טעים וגם 2 דקות מביתי (=אפשרויות מעניינות)

למעלה