חוויות מנאפה לכאן

KingSolomon

New member
חזרתי מנאפה היום

היה הכי מדהים בעולם... מלון אנטאה - מומלץ...למרות שאנחנו נדפקנו עם חדר ממש חרא (מיטות שבורות,הצפות) היו המון חדרים מעולים (משום מה הבנות קיבלו את החדרים הטובים), המיקום זה מה שעושה את המלון!!! פשוט דקה מהסקוור... המסיבות היו מדהימות.. הקצף באייס הכי כיף בעולם! היינו פעמיים.. קאסל לא לוותר .. כבר לא ממש עושים בעיות לישראלים... בלק אנד וואיט,קאר וואש לא משהו לפי דעתי... קיצור היה מדהים אל תשכירו קטנועים תעשו לי טובה... לא רוצה לפרט היה כ"כ הרבה חוויות ודברו שלא נשכח לעולם.... פשוט כיף!! אתם מוזמנים לשאול שאלות...

matanmnm

New member
חזרתי היום ... לא מעכל עדיין

אוף אני לא מעכל שאני בארץ פשוט לא יאומן המקום הזה ... גן עדן... אנשים תיזהרו מהאופנועים זה ממש מסוכן למרות שזה מאוד מאוד הכרחי שם אני נפלתי מהאופנוע למזלי לא קרה כלום לאופנוע רק כמה מכות חטפתי ביד וברגל שום דבר לא נשבר למזלי... בקשר למלון היינו המלון אנטאה שהוא מלון שממקום נראה לי הכי טוב הוא ממש קרוב לסקוור דקה הליכה ולניסי ביץ' חמש דקות באופנוע החדרים היו לא משהו ראינו בנות שקיבלו חדר ממש ממש יותר טוב מאיתנו אבל לא נורא זה לא הפריע לנו להנות :) בכל מקרה אנשים חובה אבל חובה ללכת לאייס המקום פשוט מדהים ... המוזיקה הבנות האווירה משהו שלא רואים כל יום... הלכתי פעמיים למסיבות קצץ ועוד פעם אחת למסיבת פופקורן היינו גם בקאסל בבלק אנד וויט ובקארווש קאסל - מקום מדהים חובה ללכת אל תפחדו מאנטישמיות כי כרגע אין להם מספיק תיירים אז הם מכניסים את כל הישראלים המוזיקה שם הייתה מצויינת. בלק אנד וויט - המקום די קטן יחסית לקאסל ולאייס המוזיקה נחמדה (רק מוזיקה שחורה ) . קארווש - לא שווה. המוזיקה מזכירה את המסיבות כיתה של כיתה ו' לא לטעמי אולי יש אנשים שנתקעו מאחור ואובים את המזויקה אז שילכו אבל לפי דעתי - לא משתלם. מבחינת בנות - אם יש לכם מזל יצא לכם להיות עם בריטיות/שוודיות וכו'... אבל שמעו אני ניסתי הרבה להתחיל עם בנות כאלה והעיפו אותי כמו לא יודע מה... אין כמו ישראליות מהבחינה הזאת גם לפי דעתי הן נראות יותר טוב... בנוגע לאנטישמיות - לא נתקלתי ממש בבעיות של אנטישמיות רק פעם אחת בבדרוק רציתי להיכנס (זה פאב כזה מי שלא יודע) ורצו ממני ומהחרים שלי 5 פאונד כל אחד על הכניסה בעוד שלבריטים למשל לא לקחו אגורה. אבל גם זה לא ממש אנטישמיות בגלל שיש הרבה ישראלים שנכנסים למקומות כאלה יושבים לא שותים רוקדים ובסוף יוצא כאילו הפאב מפסיד כסף כי הוא חי מהשתייה.. מה עחוד אני יכול לספר על המקום הזה אין פשוט מדהים היה ענק איה נאפה 2005 אני מתגעגע !!! גאנג בנד שולטים!!! לכל מי שיש לו שאלות אני פה בשבילכם אפשר לשאול בפרטי או באיי סי קיו 203156652 מי שהיה בין התאריכים 22-29 באוגוסט במלון אנטאה שיצור קשר :)

ef870

New member
שאלות........

יש שם קניונים שווים? אתה יודע איפה נמצא בית מלון קורדליה? לאן נכנסים חינם ואיך משיגים את זה?

matanmnm

New member
שמע...

אם אתה הולך לשם לעשות קניות או משהו כזה שכח מזה פשוט יקר מידי קורדיליה נמצא למעלה ליד תחנת המשטרה הוא מרוחק חמש דקות ברגל מהסקוור והרבה מאוד מהניסי ביץ' אפשר להיכנס לכל מקום חינם חוץ מלאייס תקנה למשל בפיירטס אין(פאב קרוב לקאסל) באיזה 3 םפאונד ותקבל כניסה לקאסל חינם... זה סתם דוגמא למשהו תחפש תדבר עם יחצנים שם תקבל מלא הנחות

ef870

New member
כמה זמן זה מאנטאה לקורדליה?

ויש ים שקרוב לקורדליה?

KingSolomon

New member
קורדליה רחוק גם מהים וגם מהסקוור

הכל "יחסית". קורדליה נמצא בראש ההר והסקוור באמצע אז זה ירידה... של 8 דקות... חזור זה רבע שעה קצת מעצבן אבל אם מצאת דיל ששווה את זה לך על זה..לא רציני

matanmnm

New member
הייתי ליד קורדיליה

כי קורדיליה קרוב לתחנת משטרה ולצערי הייתי צריך ללכת לתחנה... שמע אם יש לך קטנוע או משהו אתה מסודר אבל שוב תיזהר איתו כי ממש מסוכן אם לא היה לי קסדה לא נראה לי שהייתי כותב עכשיו...

למעלה