חוויות (מפחידות) מלונדון...

scooby4

New member
חוויות (מפחידות) מלונדון...

הייתי גם בפריז, אבל שם היה משעמם... אוקיי! רק לידע כללי: אני טסטי עם אבא שלי ללונדון (ואני בכתה ז´ עולה לח´) הסיפור הוא: השעה הייתה קצת לפני 11 בלילה, יצאנו מהצגה... לקחנו אוטובוס חזרה למלון, ובאוטובוס אנחנו ישבנו למעלה כאילו... ואני רק רוצה להגיד שאפילו שלילה, לא הייתה איזה אווירת פחד באוויר... אני ואבא שלי דיברנו,אבל אז איזה אישה אחד לבן, שמן, קירח כיום היוולדו, משקפיים, נראה תמים. אנחנו שנינו הסתכלנו עליו גם כי הוא שמן, וגם כי הוא קליט במיוחד, יש בו משהו שונה..., לא דיברנו עליו מיוחד וזה, התעלמנו ממנו, בכל מקרה גם לא נעים לדבר ככה על מישהו שמן... הוא לא ישב ממש ליידנו, להפריע לנו במיוחד. אחרי איזה 8 דקות האיש הזה ירד מהאוטובוס, אני הייתי היחיד שהסתכלתי עליו. אחרי איזה 6-7 דקות, אני ואבא שלי היינו צריכים לרדת, יצאנו מהאוטובוס. היה חשוך, אנחנו הלכנו ברחוב של נוטינג היל, שם היה המלון שלנו, הרחוב יכול להיות קצת מפחיד בלילה. היה ריק, הכל היה בסדר עד שאני רואה איזה איש, חשוך קצת בא מהכיוון הנגדי (לא מהכיוון שאנחנו הלכנו), עד שהוא הגיע בהליכה שלו מתחת לפנס רחוב, ונחשו מי זה היה? האיש הקריח השמן מהאוטובוס, ואני ככה אומר לאבא שלי, עליו, שהוא בא עכשיו אלינו, הוא כאיו הולך להתנגש באנו! אז הוא ככה קישקש: אל תדאג... נה נה נה... קיצר אנחנו מתקרבים כבר, אני מת מפחד כל צעד שלי, בסוף שהוא היה ליידינו זה היה השיא, אז אני כל הזמן צפיתי בוא מאחורה, לאן הוא הולך, מה הוא מחפש, הרי הוא ירד איזה 3-4 תחנות לפניינו...בסוף הוא נעצר שם באיזשהו בית, ונכנס. כל הלילה לא יכלתי לישון. כל השמן חשבתי הוא יכנס מהחלון, לא, הוא יכנס משמה...קיצר מזה נבהלתי... לא ראיתי אותו מאז..

scooby4

New member
אה! שחכתי...

היינו גם בלונדון דנג´ן (the London Dungeon) יש שם כל מני דברים מפחדים, שחקנים חיים, יש שם שאתה נכנס לסיפור של ג´ק המרטש (הסרט From Hell זה על הרוצח הזה אני חושב)... יש שם גם רכבת כזאתי, מקום נחמד ומפחיד. מותר להכניס גם ילדים... שווה להיכנס!!
ומידע קטן: הסיור שם הוא בערך/מקסימום שעה.

Idan91

New member
המממ..

אני לא הייתי בכאלה מקומות באנגליה... אבל הייתי במדאם טוסו... והכי חשוב: ק-א-נ-ט-ר-ב-ר-י!!!!! (וברייטון...)

ואי גם לי קרה סיפור דומה!

ועוד בלונדון! כשטסתי ללונדון במטוס היה איש אחד לא מגולח ונראה טיפה מוזנח שהסתכל כל הזמן עלי . אני חשבתי שאני מדמיין כי אני תמיד פארנויד. ירדנו מהמטוס והלכנו למלון . הייתי בלונדון שבוע וחצי בערך, במשך הזמן הזה ראיתי את האיש לפחות 5 פעמים !! ולונדון היא עיר גדולה! זה היה ממש מפחיד חשבתי שהוא עוקב אחרי! הגמד

scooby4

New member
5 פעמים?????????????

ווווואווווווו, אני לא מקנא בך... ובכלל, השיא שלי הוא שראיתי אשה רק פעמיים, וזה היה בגלל עוד באותו יום...

כן .. מסתבר בסוף שהוא היה ישראלי

שאלתי את הדיילת במטוס חזרה (כן הוא נסע אתנו גם חזרה) . ושהוא היה בקבוצה שלי בשביל הנחה בטיסה. אוף אני תמיד פארנויד .. הגמד

למעלה