חוויות מצחיקות מבית אבאמא

חוויות מצחיקות מבית אבאמא ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פה המקום לשתף ולספר על חוויות מצחיקות שהיו לכם כמשפחה, במיוחד בין האחים/ות ועל פאדיחות שהיו לכם עם האחים וההורים. מי מתחיל וגורם לנו קצת לחייך

אתמול..

בארוחת ערב שהיתה לכבוד היום הולדת שלי היו מלא צחוקים ופאדיחות...הקטע הכי גדול היה כשסבא שלי בירך אותי(שתבינו,אני כולה בת 17) וסבא שלי אמר:"ובעזרת השם היא תגדל עוד קצת ותתחתן,אפילו לפני הצבא" אז אח שלי(האמצעי) צעק כזה(בזמן שכולם צחקו ומחאו כפיים):"לא! למה?! לא!! מה פתאום?! למה?(וכולם ממשיכים לעודד את סבא שלי וזה...ואח שלי ממשיך לצעוק יותר ויותר חזק) למה?! למה?!" חחחח ואני נשפכתי מצחוק,אז אבא שלי שאל אותו:"מה אתה לא רוצה שהיא תתחתן?" אז אח שלי אמר לו:"אבל למה לפני הצבא?" אז סבא שלי אמר לו:"למה לא?! אם היא תמצא בחור נחמד והיא תחליט להתחתן איתו?!" אז אח שלי אמר לו:"את זה אני אחליט בשבילה! עם מי היא תתחתן ומתי!" וכולם נשפכו מצחוק,כולל אני כמובן. והיו עוד מלא קטעים כאלה בקטנה אבל דוגרי כל השעתיים האלה של היום הולדת התפוצצתי מצחוק בלי הפסקה..!

אנחנו תמיד נהנים להיזכר

בשיבושי הלשון שלי ושל אחי כשהיינו קטנים. למשל: מסטוט במקום סמרטוט וכו'. אנחנו גם אוהבים חידושי לשון- לשרוול : לקפל את השרוולים.

למעלה