חוויות מצפייה במשחקי הרעב עם אבא

E l S i

New member
חוויות מצפייה במשחקי הרעב עם אבא

הוא הקליט ודי ציפה לזה, כי הוא קרא את הספר
הוא לא המשיך לאחרים כי זה היה די סתמי מבחינתו, צפוי ולא כתוב טוב או מעניין מספיק
"ספר חטיף" להגדרת אחותי

כעבור שעה הוא רטן משהו בסגנון "מתי זה מתחיל?"
אני זוכרת שגם אחותי ואני היינו מופתעות מהחלק הכביר שפרה-המשחקים תופס בסרט (זה מצחיק אם אני אכתוב דברים שסותרים את התגובה הראשונית המתועדת שלי לסרט, אבל זה היה לפני שנה והיה לי קצת זמן לעבד)
זו הייתה הפעם השנייה סך הכל שאני ראיתי את הסרט. עדיין היה לי מוזר שהדברים לא מובאים בגוף ראשון- למשל צעדים כמו הפלת קן הצרעות, המוות של פוקס-פייס, שבספר קטניס חושבת עליהם הרבה זמן ומגלגלת אותם בראש, מסיקה מסקנות, מבינה, ובסרט רואים רק את מה שקרה תכל'ס. \

המוות של רו גרם לי לבכות בספר ובסרט. הפעם הוא רק שוב הרגיש לי מהר הרבה יותר מדי.

אני לא זוכרת איך הולך המוות של ת'רש בספר, אבל נראה לי שהוא מפורט יותר מבסרט, או שזה שוב רק המחשבות שקטניס מקדישה לכך.

הפעם פחות התבלבלתי בין פיטה וקייטו בסצנה על הקורנוקופיה

מסקנה 1: כל החלק השני של הסרט- קצב מהיר מדי, בלי לספק הסברים או יותר מנקודת מבט אחת מעבר לאובייקטיבית.

היתרון בשימוש בנקודת מבט אובייקטיבית:
להראות את התמונה הכוללת, כמו שמראים את היימיטץ' יושב עם ספונסרים, וכל הסיפור של סנקה קריין
וכמובן שמראים את גיילי כשפיטניס מתנשקים כי אף אחד לא רוצה לראות אוםת מתנשקים

כשהיה הקטע עם מחוז 11 אמרתי שזה בכלל הספר השני ואבא אמר ש"אה, באמת לא זיהיתי את הקטע הזה"
טוב זה עיוות של העלילה, אבל לדעתי זה במקום כשהם בוחרים בקו של התמונה הכוללת

שאלה אחת נשארה לי: מה המתחרים יודעים על מה שקורה במשחק?
איך ת'רש ידע שקטניס הייתה חברה של רו?
רק ממה שקלוב אומרת לה בסגנון "הרגתי את החברהע שלך, איך קראו ה, רו?" בטוח שהוא לא ידע כלום קודם, מלבד שרו מתה וכנראה נרצחה?
ולגבי קלוב- אוף, איף יו וואנה שוט שוט דונט טוק, אידיוט.

סוף מיניחפירה, אשמח לתשובה לגבי הנקודה האחרונה

E l S i

New member
אה ושכחתי לציין שהוא ממש לא התלהב

מג'ניפר לורנס

או שאולי כאב לי מדי לכתוב את זה

E l S i

New member
הוא ממש לא אהב גם את ג'וש

אמר שהוא דימיין את פיטה אחרת ובמקומו לקחו סתם שחקן שנראה כמו כל שחקן אמריקאי אחר

ודווקא גייל נראה ממש טוב, למרות שלא היה הרבה איך לבחון את זה, אבל מהמעט שהיה

"זה בסדר אבא, מהטיזר-טריילר נראה שהסרט הבא הוא לגמרי גיילניס"
-"מה?"

*מצטערת על ריבוי ההודעות, אני אשלוט בעצמי מעכשיו*

N o R i K o

New member
מגניב אבא שלך

אין סיכוי שההורים שלי יצפו בכזה דבר. אבא שלי יחשוב שזה משעמם וילדותי, אמא שלי תחשוב שזה לא טלנובלי מספיק ("אבל יש שם משולש אהבה" "נההה")

מה שכן, אבא צפה באופטימיות. להגדרתו זה סרט די משעמם חוץ מהסוף שלו
וגם אשתו חשבה ככה.

אבל אני הכי בעד לעודד הורים לכאלה דברים. אצלי זה לא עובד. קניתי לאבא שלי ספר במתנה, הוא קרא פרק ראשון כדי להראות לי שהוא יודע לקרוא, וזהו בערך

E l S i

New member
זה לא בקטע של לעודד.

הוא אפילו טרח להזכיר לי ולאחותי שהוא זה שקנה את הספר מלכתחילה.
מה שנכון, אני בכלל לא שמעתי עליו עד שראיתי אותו מונח בספרייה בבית

וכן, אבא שלי מגניב.
הוא ראה דקטור הו עוד בשנות השמונים (אבל עם מאט סמית' קשה לו ואנחנו כבר לא כל כך עוקבים)
נראה לי שהזכרתי את ההתפנגרלות בלשון זכר שלו על המטריקס, גברים בשחור והאלמנט החמישי,
רוב הטלוויזיה שאני רואה אני רואה איתו, רוב הספרים שאני קוראת הוא כבר קרא
הוא שומע פרוג רוק ורוק
ולפני כמה שנים הוא היה רוכב על רולר בליידס (וואו, הזמנים במשפט הזה מסתדרים לי מוזר, אבל נראה לי שהכוונה ברורה.)

אה והוא מעשן מקטרת

Ayelet 363

New member
אבא שלי תכף קורא את השלישי

הוא גם מעדיף את גייל. אבל אני לא חושבת שהוא אוהב גיילניס. הוא נוטה לא לאהוב זוגות.

מבחינת לעודד- הצלחתי לגרום לו לראות כל מיני דברים והוא אהב אותם, אבל לא כמוני, ובחודשים האחרונים אני נכשלת בלשכנע אותו לראות דוקטור הו (אני ברצינות חושבת שזה מתאים לו, בלי קשר להתמכרות שלי).

Black Stain

New member
ההורים שלי ראו את זה

בלי שאני אדע בכלל והתלהבו נורא.. אבל לא בקטע של לקרוא את הספר

אמא שלי נורא אהבה את הסיפור והזדעזעה עד עמקי נשמתה כשבחרו את פרים

למעלה