חוויות משיעור ארובי מדרגה

חוויות משיעור ארובי מדרגה

דוקא היום , בשבת בבוקר החלטתי לנסות פעם ראשונה שיעור אירובי מזה שנים. החימום היה סבבה עד שהתחילו עם הקומבינציות המדריכה צועקת אלפי שמות של תנועות בקצב מטורף. השתדלתי לעקוב אבל לקראת אמצע השיעור קלטתי שמעבר לשלושת התנועות הבסיסיות אני ממש לא מסתדרת עם כל השאר, ואיכשהוא איתם בלבד הגעתי לסוף השיעור. כמובן שחשבו שאני מטורפת, אבל לא היה אכפת לי, שמחתי שהזעתי במשך שעה וזה הספיק לי. בשוונג המשכתי גם לעיצוב וגיליתי שיש היום מלא אביזרים חדשים ומשקולות בשיעורי עיצוב. הדבר הכי מוזר היה גומיה עבה סגורה שמהווה התנגדות בתרגילים לירכיים, אני מתחתי קצת יותר מדי והקשר נפתח. הגומייה עפה ולמזלי לא פגעה באף אחת... לסיכום הדבר היחיד שאני מוכנה כרגע לנסות עוד זה שיעור מתיחות, ונראה לי שאני אצמד בנתיים להליכון ולאופני כושר. על האופניים אני מסוגלת לקרוא וזה מעביר לי את הזמן במהירות עצומה. ואין את המדריכת ברבי שכל פעם שהיא הסתכלה לעברי היא אמרה לכולם "אל תדאגו יהיה בסדר"

behappy

New member
העיקר שניסית !!

לכל אחד יש פעילויות שיותר מתאימות וכאלה פחות מתאימות.....ולפעמים בשיעורי אירובי מרוב קואורדינציה שוכחים שהמטרה בשיעור זה לזוז ולא לרקוד כמו רקדן מקצועי..... תעשי מה שטוב לך!! ו......תהני! שיר

למעלה