חוויות? עוד תצטערו שביקשתם

yaely2

New member
מנהל
חוויות? עוד תצטערו שביקשתם

שלום לכולם,
כמה אני שמחה שביקשתם ממני לספר, כך אוכל להעביר לכם מעט טיפים לגבי הדילים לחו"ל. טיסת הצ'רטר שנסעתי בה עם חברתי יצאה בזמן. המטוס קטן והתאים בהם מכניסים את התיקים ממש פיצפונים. אני, כדי לחסוך את זמן ההמתנה למזוודה לקחתי איתי "תיק דיילים" ומה אומר לכם? כבר מרחוק ראינו שאין סיכוי שזה ייכנס. הדייל עזר לנו לדחוף את התיק המתגלגל מתחת למושב ואני ישבתי עם רגל על החלון ורגל על ידית הכסא של השכן שלי. החברה שלי עברה למקום אחר כי 2 תיקים מתגלגלים כאלה לא הצליחו להכניס באותה שורה
. שעתיים ישבתי ונזכרתי בגניקולוג שלי. מזל שהשכן היה נחמד וכל הדרך בידר אותי, הגעתי לוורנה עם רגליים רדומות. יעלי

yaely2

New member
מנהל
דני יקירי ../images/Emo160.gif../images/Emo73.gif../images/Emo61.gif../images/Emo141.gif

שלום לכולם הטיסה הייתה טיסת צ'רטר של חברת ,הומוס" ובאנגלית בקיצור HMS הטייסים גם הלוך וגם חזור היו אשפי אוויר. נחתו והמריאו מבלי שידעת היכן אתה באוויר או על הקרקע. (הכנתי את כפות ידי למחיאת כפיים, ולא ידעתי מתי) לאכול נתנו לנו ממתקים. יעלי

bimbo.

New member
יעלי, הממתקים שקיבלתם מזכירים

לי חוויה שעברתי: בפעם הראשונה שטסתי זו היתה טיסה פנים-ארצית. מזג האוויר היה גרוע (חורף) והמטוס הקל הזדעזע ו"נפל" לכיסי אוויר. אני הייתי בטוחה שזה הסוף שלנו. וכשהטייס הוציא סוכריות וחילק, כמעט קיבלתי התקף לב. הייתי בטוחה שהוא מחלק סוכריות כדי שלא נחוש בסכנה ובקיצור, להמתיק לנו את רגעינו האחרונים.... שלא תדעו מה שאני עברתי...

redredole

New member
ואם טסת בחברת HMS

אז אני שמח לבשר לך שטסת במטוס טופולב אני חוויתי את הטיסות איתם לוורנה בתחילת יולי.

emmy5

New member
דני , כל הכבוד , שאלה במקום...

ערב טוב לך ולכולם

emmy5

New member
יעלי, תמשיכי ...לא קבלת אישור לעצור

חחחחחחחה ... יופי של מקום ...אני לא אקח איתי כלום

yaely2

New member
מנהל
חה חה חה אמי../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

yaely2

New member
מנהל
טיפ נוסף ../images/Emo82.gif

שלום חבר'ה המלון ששהיתי בו שמו בבולגריה "HAVANA המלון היה מרוחק ממרכז העיר 18 ק"מ דבר שהצריך מאמץ ממי שרצה לשתות במדרחוב ולשוטט ברחובות. היתה במלון קומת קזינו, ואני לא התפתיתי אלא מה? היה דלפק בקזינו וללא שום קשר אם אתה מהמר או לא, יכולת לקבל כוס קפה, עוגה, פרי הכל חינם - 24 שעות ביממה ואת זה דווקא די ניצלתי. הארוחות בחדר האוכל (בוקר וערב) היו שפע שאין כדוגמתו, מנהל המלון הוא ישראלי והמאכלים ישראלים כולם, אל תשאלו שום בגד לא עלה עלי, ונאלצתי לקנות זוג מכנסים במידה גדולה יותר. כולם, או כמעט כולם, המלצרים, מדריכי הטיולים, פקידי הקבלה, אפילו בעלי החנויות בסביבה, כולם מדברים עברית. יעלי

emmy5

New member
יעלי ,המלון עושה רושם טוב ...

אני צודקת?? תמונה נחונה?

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif אמי את צודקת

שלום אמי, שלום לכולם אמת המלון מפואר אך ממנו לא רואים את הים השחור כי הוא מוסתר על ידי בתי מלון אחרים. כמו כן הוא רחוק מהעיר ולפי דעתי היו צריכים להעמיד לרשות האורחים מיניבוסים (למשל פעם בחצי שעה) כדי שאנשים יוכלו לבלות בעיר. יש שם מדרחוב באורך שעוד לא ראיתי כמותו. הבעיה שבעל בית המלון חושש שאם אנשים יטיילו הם לא יבואו לקזינו ו/או לא יסעו לטיולים המאורגנים. הטיפ שאליו התכוונתי היה שהיהן שיש קזינו אפשר לאכול ולשתות 24 שעות ללא תשלום וללא הגבלה יעלי

אהלן יעלי נו???!!!!!! ספרי מה ראית.

היית בכפר העתיק? ואיך היה מזג האויר? ובכלל...

שרה16

New member
זה נשמע כמו חופשה בתורכיה../images/Emo160.gif

באנטליה כולם דיברו עיברית וגם המחירים היו בשפת הקודש. אני הייתי רוצה לאכול מאכלים מקומיים ולשמוע שפה זרה ,אם כבר אז לברוח לגמרי מהישראליות שלי. אבל לכל דבר יש מחיר,ונראה שקיבלת את מלוא התמורה לכספך.

לייציק

New member
היי יעלי ../images/Emo24.gif מה אומר לך? העיקר

שלא איבדת את חוש ההומור שלך. בסך הכל נראה שקיבלת תמורה מלאה לכספך ונהנית. התאור שלך איך שישבת במטוס ממש משעשע
הסיפור עם "תיק הדיילים" הזכיר לי, כשנסענו לברלין לחתונה של הבן. לקחנו מזוודה ו "טרולי" ("תיק דיילים") שבו ארזנו את החליפה ושמלת הערב נעלי ערב ועוד פריטים הכי הכי יקרים לנו. כשהגענו לבן-גוריון, אמרו לנו ברגע האחרון שעקב בעייה מכנית אל-על חכרה מטוס יותר קטן ואין מקום ולא איפשרו לנו להעלות את ה"טרולי" הקטנה אתנו למטוס. כשהגענו לברלין שמענו שקואים את שמנו ברמקול, ניגשנו לעמדת הביקורת והם הודיעו לנו שהטרולי נשארה בארץ ותגיע רק למחרת ישר אלינו למלון... אתם יכולים לתאר לעצמכם איך שיקשקנו עד שהטרולי הגיעה... אגב, אני אישית מאד אוהבת את האוכל שמחלקים במטוסים... ובטיסות קצרות זה ממש חסר לי, כאילו גוזלים ממני חלק מחווית הטיול...

לייציק

New member
ועכשיו, כולם לחדד את המוחות... הנה

זה בא ... אבל, תשאירו את זה למחר... עכשיו אתם כאן אתנו ... חידת היגיון 5 אנשים גרים ב-5 בתים, כאשר כל בית בצבע שונה. בכל בית חי אדם בעל לאום שונה. ברשות כל אדם משקה, בעל חיים וסיגריה בעלת מותג ייחודי לו. אף אחד מהאנשים לא שותה את אותו משקה, מעשן את אותה סיגריה או ברשותו אותו בעל חיים כמו לשכן שלו. השאלה היא ברשות מי הדג? כדי לעזור לכם מצ"ב רשימת רמזים: • הבריטי חי בבית האדום. • ברשות השוודי כלב. • הדני שותה תה. • הבית הירוק בצד שמאל מהבית הלבן. • בעל הבית הירוק שותה קפה. • ברשות מעשן סיגריות PALLMALL ציפור. • האדם החי בבית האמצעי שותה חלב • בעל הבית הצהוב מעשן סיגריות DUNHILL. • הנורווגי חי בבית הראשון. • המעשן סיגריות MARLBORO גר בצמוד למי שברשותו חתול. • למי שברשותו סוס גר בצמוד למי שברשותו חתול. • המעשן סיגריות WINFIELD שותה בירה. • הנורווגי גר בצמוד לבית הכחול. • הגרמני מעשן סיגריות ROTHMAN. • המעשן סיגריות MARLBORO גר בצמוד למי ששותה מים. אלברט איינשטיין חיבר את החידה הזו במאה הקודמת וקבע כי 98% מן האנשים לא יוכלו לפתור אותה. האם אתה בין 2% הנותרים.........

שרה16

New member
הפתרון../images/Emo34.gif

הנורווגי שותה מים גר בבית צהוב מעשן סיגריות D וברשותו חתול. הדני שותה תה גר בבית כחול מעשן M ובבעולותו סוס. הבריטי שותה חלב גר בבית אדום מעשן P ויש לו ציפור. הגרמני שותה קפה גר בירוק מעשןR ומגדל דג. השוודי שותה בירה גרבלבן מעשן W ומגדל כלב.

למעלה