חוויות עם גידי

d u c k y

New member
חוויות עם גידי

אולי כל אחד יספר על חוויה מיוחדת שהוא עבר עם גידי (אם נפגשתם/דיברתם) או על חוויה מיוחדת שהוא עבר בזכות גידי? לי כבר רצות כמה בראש... מי מרים את הכפפה?

כשהייתי בתיכון

היתה לי מעין תק' "הערצה" לגידי.. הייתי באיזה הופעה שלו ובסופה הצלחנו אפילו להשיג ממנו חתימה. הוא היה נורא נחמד, שתה כוס ערק- וביקש ממני להחזיק אותה בזמן שהוא חותם..
באותה הופעה הבאנו לו ורד ובאמצע השיר, בשורה: "אם רק תבואי בחמש אתן לך פרח.." אחותי ניגשה אליו לבמה (ישבנו שורה ראשונה) ונתנה לו את הפרח..

לפני הופעה שלו שנה שעברה בצוותא

פשוט ניגשתי אליו בלי בושה ורציתי שיסתכל על איזה שיר שכתבתי בקשר לאסון החללית קלומביה שהתרסקה,משום מה היה נראה לי שלא דיברו על זה מספיק או יותר נכון דיברו על הכל בתקשורת חוץ מבאמת על מה שצריך כי בארץ יש נטייה להרוס להגזים ולהקצין בדברים טובים ו/או רעים. --> בקיצור הבאתי לו את השיר הזה (זה היה רק טקסט) הוא הסתכל התסכל התסכל התסכל ו...התסכל ואמר "תשמע זה רעיון יפה רעיון טוב..." אני לא זוכר מה עוד הוא אמר דיברנו קצר כזה ממש 5 דקות אולי לא משהו מיוחד,בעיקר על מוסיקה והוא גם אמר שהוא לא ממש יכול לקבל את השיר הזה כי הוא כבר עובד עם כותבים אחרים במוסיקה, נו מילא.... זהו, גם זה סוג של חוויה בעייני,אבל לצערי זה מה שהיה. ניר.

לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה חוויה

אבל זה בהחלט היה קטע מצחיק. היינו בהופעה שלו- בקצה ההר בזאפה לפני שלושה חודשים, למי שלא מכיר את הזאפה- המקום נורא קטן ואינטימי (ואגב הופעה מעולה, כמובן
) הוא שר את אחד מהשירים הקצביים שלו (נראה לי ענין של זמן?) ואני כזה רקדתי בישיבה (באופן צנוע, כן?
) ואז קלטתי שהוא מחקה אותי! אז צחקתי, וגם הוא צחק. והוצאתי לו לשון, וגם הוא הוציא לי! החבר שלי היה פשוט בהלם- כי ידוע שגידי הוא צנון בד"כ

d u c k y

New member
בטח שזו חוויה

בגיל העשרה שלי הייתי מספרת דבר כזה לכל אדם שהייתי פוגשת
אז אני אספר את אחת (!) מהחוויות שריגשו אותי מאד: כשהייתי בתיכון היתה לאמא שלי תכנית ברדיו. ביקשו ממנה לעשות תכנית בת שעתיים על אמן מסויים שהיא בוחרת. כמובן שהדבקתי את אמא באהבתי וגיד נבחר ברב קולות. משם לפה - יצא שאני והיא הגשנו את התכנית ביחד (היה כיף!), אבל מעבר לזה, הצלחנו להשיג ראיון עם גידי (מסובכות הן דרכי הקומבינות), וכך מצאתי את עצמי שואלת את גידי 2 שאלות, שהתאמנתי עליהן יומם וליל לפני השידור, ובכל זאת הייתי צריכה לשבת עף דף השאלות המודפסות כדי שחלילה לא אתבלבל. היה מקסים!!!

אימלה1

New member
חוויות...

בדיוק היום נזכרתי בזה בעברי הרחוק הייתי מעריצה שרופה שלו.. יש לי אולי איזה 30 חתימות שלו(בלי להגזים) קלסר מלאא בכתבות עליו כשהוא עוד היה לוקח שנה אחר שנה את זמר השנה וקלטות של לילה גוב ועוד כל מיני ראיונות שהיו איתו וכמובן של זהוזה בכיכובו אמן ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק נפגשתי איתו אינספור פעמים אחרי ההופעות שלו וביליתי בעוונותי הרבים בסביבת ביתו אחהצים שלמים... רק כדי לזכות ולראות את זיו פניו וכמובן שהייתי כמעט כל שבוע באולפני ג.ג כדי לראות בשידורחי את לילה גוב המיתולוגית.. עד שהם עברו להרצליה וזה היה רחוק לי אחרי הכל עוד לא היה לי רישיון...

לא יודעת אם זה נקרא חוויה

אבל פעם יצא לי לעמוד אחריו בתור בסופר היתה לי עגלה מלאה כי אירגנתי יום הולדת לאחיינית שלי שאני מזה אוהבת וקצת מיהרתי וגידי בדיוק היה לפני ולא היו לו הרבה פריטים ומאד התרגשתי. והוא היה מזה מנומס חבלז, חמוד מאד ומתוק, לא נראה לי שהקופאית הכירה אותו כי התחילה להתווכח איתו על איזה מילקי שכמעט פג תוקף. בסוף יצאנו מיזה בשלום וכל אחד פנה לדרכו, יום ההולדת יצאה נפלא ותודה.

תמיד צריך לזכור שכל האמנים האלה

לפני שהם זמרים ואמנים וכו' הם קודם כל בני אדם ובדרך כלל הם גם מנומסים ...בדרך כלל...

למה יש לי רושם שאת כאילו מדגישה

את ה...בדרך כלל.... כאילו שאת מנסה לרמוז כאן משהו שכאילו את יכולה להוציא אותו לא מנומס במקרים מסוימים, אז אם יש לך עובדות ביד בבקשה אבל אם לא עדיף שלא תתבטאי.

לא לא לא לא רגע רגע ורגע

דבר ראשון אני בן ...השם שלי זה "האהבה הישנה" (שזה שיר של שלמה ארצי..) עכשיו בקשר למה שאני כתבתי על "בדרך כלל" הזה שהתייחסת אליו בעיקר בהודעה שלך,זה לא בקטע של דווקא להוציא את דווקא את גידי ממש רע,האמת -בדיוק ההיפך כי ראיתי כמה פעמים את גידי גוב בחיים שלי ואני יודע שהוא לא סנוב ולא מתנשא ולא שוויצר (למרות שיש לו במה להתגאות...אני בתור זמר יכול רק לחלום על קריירה כמו שלו). ה"בדרך כלל" הזה מיועד יותר לאמנים אחרים שבאמת שויצרים ותופסים תחת כמו לא יודע מה וממש ממש מתנשאים וגם בכאלה נתקלתי לצערי,כנראה זה באופי, ההצלחה עולה לחלק מהם לראש יותר מידי,אבל שוב פעם לא התכוונתי בשום צורה לגידי,ממש ממש אבל ממש לא. העובדות שיש לי -הן בעצם העובדות שראיתי חלק מהאמנים שהם מתנהגים קצת בסוג של "וואי אני מלך אני זמר..אל תגעו בי" משהו כזה, אני לא אזכיר שמות כאן בפורום כי זה לא יהיה מכובד אבל לא יודע...לא צריך להיות חכם ולהיפגש איתם אישית כדי לדעת מי סנוב ומי לא....אבללללללללל! גידי לא סנוב ולא קשור אליהם,באחריות ואולי גם מניסיון אם אפשר לקרוא לזה ככה.

מקבלת את התנצלותך, אתמול בכל אופן

היתה לי חוויה מאד מאד מרגשת, נזכרתי באהוב שלי משכבר הימים והלילות ובדיוק השמיעו את ים של דמעות בביצוע כמובן של המלך זוהר ארגוב הבלתי נשכח שזה ביצוע שלדעתי ועניות דעתי אפילו שם בכיס הקטן את הביצוע של נינט בלי לפגוע בזכויות כמו שאומרים, ואכן התרגשתי עד דמעות ממש. ונזכרתי שגידי מאד אהב את זוהר ופירגן לו ואפילו בכה לזכרו אז הנה עוד חוויה ושיהיה יום טוב לכולם.

כשהייתי קטנה

אחותי הייתה קושרת אותי לכסא במרתף ומשמיעה לי שירים של גידי גוב ואז היא הייתה מרביצה לי על כל מילה שלא הייתי יודעת ועד היום כל פעם שאני שומעת את השם שלו ניהיה לי עיוות בעין... חחח סתם...\ה נכון עד למכות... ועד היום אנחנו הולכות ביחד להופעות שלו ואפילו היינו לפני שבועים בהופעה שלו בגבעתיים והיה ממש נחמד

למעלה