חוויות ראשוניות מה HTC DESIRE החדש שלי

YosMan1

New member
חוויות ראשוניות מה HTC DESIRE החדש שלי

בסוף שבוע שעבר חזרתי מניו יורק עם ה HTC DESIRE החדש שלי. להן כמה התרשמויות ראשוניות. - מיד לאחר ההדלקה הראשונית המכשיר הציע לשדרג לאנרויד FROYO 2.2 השדרוג עבר ללא בעיות, לקח מספר דקות ושני ריסטים אוטומטים. - המסך מאד ברור יפה וחד, מגיב מצוין למגע אצבע. - הבטריה בעייתית, ביום הראשון בקושי החזיקה חצי יום, אבל שיחקתי איתו המון. - ממשק הקשוריות עובד קל ומהיר, מתחבר טוב וחזק לרשתות WIFI גם לרחוקות. - הורדת תוכנות מ MARKET קלה ומהירה. החיפוש לא ממש יעיל ומפספס תוכנות. - ארבעת הכפתורים עובדים יפה ומאד קלים לתפעול. - כפתור הגלילה עובד אבל מגיב לאט ולא עקבי. - חסרה לי שליטה על גלישה סלולרית בדומה שיש ב E71. כאן או שהגלישה עובדת או לא, אין אפשרות שהתוכנה תבקש אישור על פעם וחבל כי זה די מנגס כל פעם להפעיל ולכבות מתפריט הגדרות (וגם אין קיצור דרך) - הקשה על משטח מגע, בינתיים ממש לא משתגע על זה אבל אולי אני צריך עוד להתרגל. במצב אופקי זה עוד נסבל אבל במצב אנכי ממש בלתי אפשרי. אני מוצא שהלוח מקשים ב E71 הרבה יותר נוח ומהיר. - עברית והתאמות לאורנג. העברית הגיעה עם ה 2.2. אבל עובדת חלקית בלבד, חלק מהמספרים מתהפכים באימיילים ובם באתרים. אין ישור לימין. לוח מקשים עברית, ניסיתי שניים - SLIDEIT ו ANYKEYBOARD. למקות שהשני יותר הומלץ במקומות שונים הוא פשוט סירב לעבוד, בסוף התקנתי את SLIDEIT והוא עובד אבל אני לא מת עליו. הגדרות גלישה ו MMS אורנג הגדרתי לפי ההגדרות שהוצאתי מה E71 שלי, הכל עובד ללא בעיה. אני עוד בשלבי חיפוש תוכנות שיחליפו לי את כל התוכנות שהיו לי ב E71 ולא ניראה לי שתהיה בעיה בנשוא.

תתחדש

חפש במרקט battery widget יפתור לך את בעיית החיבור לאינטרנט במהירות וגם יתן לך תצודה יותר נורמאלית על הבטרייה..

YosMan1

New member
תודה + דיווח על שיפור ממשי במצב הבטריה

עשיתי עבודת מחקר יסודית על נושא הבטריה וכתוצא ביצעתי מספר דברים: ההצעה של FLOWER כבוי ה WIFI (ה BT היה כבוי כבר קודם) התקנת ADVANCE TASKS KILLER וסגירת איזה 10 תהליכים מיותרים שרצים ברקע. הורדת בהירות המסך הטענה מחזורית של הבטריה (משהו מוזר שראיתי באחד הפורמים באינטרנט) התוצאה: מהבוקר עד עכשיו 17:33 הבטריה ב 73% . שיפור עצום אבל מאד הגבלתי את עצמי במהלך היום. מחר נבדוק יום יותר מאוזן.

YosMan1

New member
ככה

לטעון 8 שעות לנתק לכבות להדליק לטעון שעה לנתק לכבות להדליק לטעון שעה לי זה הקפיץ את הטעינה שהייתה תקועה על 80% ל 100%

אני מניח שהייתה לך בעיה בטעינה שזה לא עבר 80%

לי יש בעיה, זה מגיע ל100% והכל טוב ויפה אבל אני מרגיש שהבטרייה לא מספקת את מה שהיא יכולה, ואני מקפיד על לכבות הליכים שפועלים ברקע ולכבות את הבלוטוט' והוייפיי אבל עדיין הבטרייה נגמרת מהר נורא!

YosMan1

New member
תנסה מה יש לך להפסיד, וגם תוריד רמת בהירות במ

במסך, זה לא משמעותי בעיניים ומאד משמעותי בבטריה.

תודה תודה תודה!

הורדתי בהירות מסך, בהתחלה ממש סמכתי על הקטע של המסך להוריד מהתאורה שלא צריך אבל עכשיו הוא כמעט על "כבוי" אבל אני לא מרגיש הבדל בכלל! חוץ משאני בחוץ ויש שמש ישירה על המכשיר אבל הבטרייה שלי עכשיו על 68% מ7 בבוקר לאחר שימוש רב והוויפי היה דלוק כל היום! ענק אתה! " ואני

Rain When I Die

New member
../images/Emo207.gifcell standby רוקן לי 20% מהסוללה בלילה

הטענתי את הטלפון אתמול בערב, כשהלכתי לישון הסוללה היתה על 95%. קמתי אחרי שמונה שעות והסוללה על 75% , כאשר השימוש העיקרי(40%) בה נעשה ע"י cell standby. האם גם אצלכם זה ככה ? המכשיר הוא הירו, רום וויליאן 12, רדיו אחרון. מכוון ל GSM ONLY WIFI,BT,GPS, ואינטרנט סלולרי כבויים.

Rain When I Die

New member
זה אמור להיות בסדר ככה ?

היום גם הטענתי, אחרי שעה וחצי ללא שימוש הסוללה ירדה ל88%. האשם הוא cell standby, שוב .. :-\

למעלה