חוויות רומנטיות

חוויות רומנטיות

החוויות הרומנטיות לדיכאוניים שבינינו (במיוחד לבודדים, כמוני), הן לא בדיוק דברים שכיף לזכור. זיכרונות מלאים בחמימות והרגשה אופטימית.
לי יש החמצה רומנטית בזיכרון והיא יותר מאכזבת אותי. אני מתאר לעצמי שיסכימו איתי, שלמצוא בן\ת זוג שבאמת מתאים\מה לאישיות, זה לא דבר פשוט. וההחמצה הרומנטית שלי די אוכלת אותי בעניין הזה כי לפני כמה זמן אני חשבתי שמצאתי מישהי שממש מתאימה לי. מבחינת תחומי עניין, אישיות, מבט אל החיים ואפילו עבר\הווה... בריאותי. אבל היא פגעה בי לא במכוון, משהו שלא ציפיתי לו וכנראה היה לי קשה להתאושש ממנו (הוא לא ממש השפיע לי על היום יום אבל הוא השפיע על הקשר שלי איתה) ולכן ניתקתי קשר ממנה. לאחר הרבה זמן, יצרתי איתה קשר מחדש, משום מקום. נראה לי שהיא הייתה הרבה יותר מגובשת על עצמה. אבל זה כבר היה מאוחר, היא מצאה לה מישהו אחר (ואני עזרתי לכך, אין לי מושג איך).
אז איך אפשר.... לא להתמרמר יותר מדי מזה. אני לא מרגיש כל כך רע, אבל כמובן שאני מאוכזב מההחמצה. אני מנסה לחפש שנים בנאדם שיהיה פחות או יותר באותו ראש שלי (קרוב, לא צריך להיות חופף), שיהיה קל לתקשר איתו (כרגע אני מתייחס אל גבר או אישה ללא קשר רומנטי), ועד שמצאתי מישהי, הדברים פשוט לא זזו לכיווני. ניסיתי להזיז אותם ונצרבתי. חודש לפני שהייאוש מתחיל (שנת לימודים חדשה), יש לכם טיפים איך לא לחשוב על זה יותר מדי?

Lady Stark

New member
הי ג'ון

מה שלומך?
מניסיון חיי - מה שלא קרה והוחמץ, כנראה שלא היה צריך לקרות. כששני אנשים באמת מתאימים אחד לשני הקשר קורה ויש נכונות משני הצדדים.
בגלל זה אני לא מאמינה גדולה בחרטה. לפחות לא בקטע הזה. מה גם, שכשמדובר בעניינים רומנטיים זה בדרך לא אשמת מישהו. או ששניים מתאימים או שלא.
מה שאני מנסה להגיד הוא, שאתה רוצה שהזיכרונות הרומנטיים שלך יהיו ממישהי שבאמת גרמה לך להרגיש טוב עם עצמך ונתנה מעצמה. לא מפוטנציאל שהיה למשהו.
יש לך עוד המון ניסיונות לפניך והרבה זמן לברוא זיכרונות חדשים. אתה ממש צעיר.

למעלה