חוויות שירות
בזמן האחרון היו לי כמה חוויות עם נותנים שירות שנותנים לי את ההרגשה שלא באמת איכפת להם מכלום.
לפעמים אני באמת מופתעת מאנשים.
-קופאיות באחת מרשתות עשה זאת בעצמך ששכנעו אותי לעשות כרטיס מועדון-אשראי ואמרו לי שאין דמי כרטיס בשנה הראשונה.
גם רשמו אותי לתוכניות מסויימות בחברת האשראי והייתי צריכה לחפש ולגלות מה עשו כדי לבטל וגם מסתבר שכן יש דמי מנוי.
העיקר בשביל למכור? אני מניחה שהן מקבלות בונוסים על דחיפת הכרטיס.
וכמובן מסובך לבטל את הכרטיס והנציגה מסבירה לי שזה נהלים ורק שימור לקוחות יכול לבטל, בעוד 5 ימים.
מבינה שזו לא אשמתה אבל הנהלים האלה באמת מעצבנים וגם ככה נשאר לי עוד כרטיס שלהם.
אז הלקוחות למדו להתקשר ו"לאבד" את הכרטיס.
- חוויה נוספת מאותה רשת זה שבשבת אין עובדים בחלק מהמחלקות בעוד שבמחלקות אחרות יש כמה עובדים משועממים.
יש מחלקה שאי אפשר לקנות בה בכלל בגלל שאין עובד, ועובדים אחרים לא יכולים לעזור ובמחלקות אחרות אפשר לקנות, אם הלקוח יצליח לגלות איפה נמצא מוצר סגור.
הייתי עדה ללקוח שצעק על הקופה הראשית שזה בזיון שחנות פתוחה אבל בחלק ממנה אי אפשר לקנות כי אין עובדים.
ואני עומדת בצד וחושב שהוא צודק לגמרי גם אם הוא לא מנומס.
-איחורים: כמה שזה מעצבן שאנשים מאחרים.
קבעו לי התקנה ב-8 בבוקר. אני מבינה שאני הראשונה באותו בוקר.
מחכה עד 8 וחצי.
מתקשרת לברר מה קורה.
הנציגה אומרת שתברר ותחזור בעוד כמה דקות.
אחרי 20 דקות אומרת לי שכל הטכנאים כבר יצאו והוא בדרך(כבר כמעט 9).
אני שואלת אותה האם אפשר לברר עם זה שצריך להגיע אלי והיא בחוסר רצון מופגן מציעה לי את המספר טלפון שלו.
הוא מסביר לי שקבעו לי בין 8 ל9, אף על פי שיש לי הקלטת שיחות ובדקתי שקבעו ל-8.
בסוף הוא הגיע אחרי שעה וחצי איחור.
יש אנשים שפשוט נותנים לי הרגשה שהכי חשוב למכור, לא משנה מה התוצאות או איך מתנהגים אחרי שהכסף עבר.
תוהה מה חושבת על זה ההנהלה.
בזמן האחרון היו לי כמה חוויות עם נותנים שירות שנותנים לי את ההרגשה שלא באמת איכפת להם מכלום.
לפעמים אני באמת מופתעת מאנשים.
-קופאיות באחת מרשתות עשה זאת בעצמך ששכנעו אותי לעשות כרטיס מועדון-אשראי ואמרו לי שאין דמי כרטיס בשנה הראשונה.
גם רשמו אותי לתוכניות מסויימות בחברת האשראי והייתי צריכה לחפש ולגלות מה עשו כדי לבטל וגם מסתבר שכן יש דמי מנוי.
העיקר בשביל למכור? אני מניחה שהן מקבלות בונוסים על דחיפת הכרטיס.
וכמובן מסובך לבטל את הכרטיס והנציגה מסבירה לי שזה נהלים ורק שימור לקוחות יכול לבטל, בעוד 5 ימים.
מבינה שזו לא אשמתה אבל הנהלים האלה באמת מעצבנים וגם ככה נשאר לי עוד כרטיס שלהם.
אז הלקוחות למדו להתקשר ו"לאבד" את הכרטיס.
- חוויה נוספת מאותה רשת זה שבשבת אין עובדים בחלק מהמחלקות בעוד שבמחלקות אחרות יש כמה עובדים משועממים.
יש מחלקה שאי אפשר לקנות בה בכלל בגלל שאין עובד, ועובדים אחרים לא יכולים לעזור ובמחלקות אחרות אפשר לקנות, אם הלקוח יצליח לגלות איפה נמצא מוצר סגור.
הייתי עדה ללקוח שצעק על הקופה הראשית שזה בזיון שחנות פתוחה אבל בחלק ממנה אי אפשר לקנות כי אין עובדים.
ואני עומדת בצד וחושב שהוא צודק לגמרי גם אם הוא לא מנומס.
-איחורים: כמה שזה מעצבן שאנשים מאחרים.
קבעו לי התקנה ב-8 בבוקר. אני מבינה שאני הראשונה באותו בוקר.
מחכה עד 8 וחצי.
מתקשרת לברר מה קורה.
הנציגה אומרת שתברר ותחזור בעוד כמה דקות.
אחרי 20 דקות אומרת לי שכל הטכנאים כבר יצאו והוא בדרך(כבר כמעט 9).
אני שואלת אותה האם אפשר לברר עם זה שצריך להגיע אלי והיא בחוסר רצון מופגן מציעה לי את המספר טלפון שלו.
הוא מסביר לי שקבעו לי בין 8 ל9, אף על פי שיש לי הקלטת שיחות ובדקתי שקבעו ל-8.
בסוף הוא הגיע אחרי שעה וחצי איחור.
יש אנשים שפשוט נותנים לי הרגשה שהכי חשוב למכור, לא משנה מה התוצאות או איך מתנהגים אחרי שהכסף עבר.
תוהה מה חושבת על זה ההנהלה.