חוויות שלי ממפגש פורום מלאני סי והספייס גירלז

חוויות שלי ממפגש פורום מלאני סי והספייס גירלז

טוב, אז קודם כל חזרתי מהעבודה בצהריים ואז התקשרתי לצביקע ורעות כדי לשאול מתי המפגש כי לא הייתי בטוחה אם זה בחמש. הסתבר שזה נקבע לחמש כמו שחשבתי. טוב, חמש זה לא היה... נפגשנו אני, רעות וצביקע בדירה של אחות של רעות. את צביקע לא ראיתי כמעט שנה ואת רעות קרוב לשנתיים. (היה חשוב לי לציין...) חיכיתי כמעט שעה לאוטובוס לתל- אביב, אבל כשהגעתי לעזריאלי אז הנסיעה הייתה צ'יק צ'ק לגבעתיים. נפגשנו בפיצריה בגבעתיים. צחקנו על זה שאמרתי לרעות שלפי הערכתי אני אהיה בסביבות ארהע- ארבע וחצי בתל- אביב כשלתל- אביב הגעתי רק בחמש וחצי אם לא רבע לשש. אני וצביקע העלנו חוויות ממפגשי הפורום הקודמים. נזכרנו במפגש הפורום הראשון (היינו אני, ענת וצביקע.) דיברנו על הפורום. ובהזדמנות הזאת אני רוצה להגיד שהאווירה הייתה ממש נעימה. היו צחוקים וגם דיברנו על עניינים רציניים. היה כיף לאללה. מי שלא בא ממש הפסיד. בפלאפון שלי אין מצלמה אז לא צילמתי תמונות. רעות הראתה לנו במחשב קליפים מההופעה במדריד וזה עשה לי נוסטלגיה מטורפת. אני כל פעם מבטיחה לעצמי שאני אקח את כל הקטע הזה של הספייס גירלז ושל מלאני ביותר פרופורציות וזה שוב פעם חוזר לי כמו טירוף. לפי הקליפים ההופעה הייתה מטריפה. הגעתי הבייתה לפני עשר דקות. אני מצטערת על החפירה שלי, אבל הייתי חייבת...

britmel

New member
../images/Emo13.gif חמודה שריתה..:)

אני הגעתי עכשיו הביתה... וצביקעע אכן היה כייף:) מקווה להפגש שוב בקרוב..:) ו
לפני 7 שנים ויומיים... מלאני סי הופיעה בארץ הקודש
הנה תמונות מאז שמצאתי באתר של מלאני סי
ואוו איך השנים עברו מהר.. לדעתי היא נראית פי מיליון יותר טוב היום

זה ברור. אז היא גם הייתה בתקופה אחרת בחיים.

לא להאמין שעברו שבע שנים. הייתם מאמינים אז, באותה תקופה, שהספייס גירלז התפרקו שהם יתאחדו להיות על במה אחת כל החמישיה
אני לא הייתי מאמינה. החיים מפתיעים.

Ana Lyn Newkirk

New member
היה ממש כיף!

אני ממש שמח שנפגשנו! מפגש הבא יהיה בעוד לא יותר מחודשיים! היה ממש נחמד.. כמו ששרית אמרה, ישבנו, דיברנו, העלינו זכרונות ממפגשים קודמים.. היה ממש נחמד :) במפגש הבא מצפים לראות את כולם!

pinkdor

New member
מפגש של שלושה אנשים זה מפגש פורום?

אומנם זה פורום דיי ריק אבל אם אני לא טועה יש פה הרבה יותר מ-3 אנשים...

אני אגיד לך את מה שבדיוק אמרתי לצביקה ולרעות:

אצלי מה שקובע זאת האיכות ולא הכמות. לא בקטע של קלישאה או משהו. אני ידעתי שאני, רעות וצביקה נהיה במפגש והיה אחלה של מפגש. מי שלא בא או שלא הסתדר לו לא נורא יהיו עוד מפגשים.

למעלה