חוויות של קונת לקים בסופר פארם

bottlegennie

New member
חוויות של קונת לקים בסופר פארם

ובכן, בשכונתי יש סופר פארם ממוצע, והחלטתי לנצל את מבצעיו כדי להעשיר את אוסף הלקים שלי. מלאה בכוונות טובות ובתוכניות לעתיד, אצתי רצתי אל סניף הרשת. לאחר התלבטות קצרה, לקחתי את הכחול של קרליין (הכחול היחידי של קרליין. גרר), והוספתי עליו, בהחלטה נועזת, קורל נשי ועליז של ג'ייד. ובכן, מזל הביש נקרה בדרכי. יצא לי להתקע מאחורי אם ובתה שהחליטו לעקב את שהותי בסניף בעוד חצי שעה או יותר. אני לא חסרת סבלנות לגבי תורים-להפך.אני לרוב אדם מאוד מנומס וסבלני, עם קור רוח שקשה לתאר. אבל בהחלט יש גבול. בדרך כלל, כשנכנסים לחנות כלשהי, אוספים את המוצרים ומגיעים לקופה כדי לשלם עליהם. הן החליטו לקחת כמה מוצרים, ואז, בקופה, להוסיף להם כמה מוצרים נלווים. זה הגיע לשלב שרציתי פשוט לקחת את הלקים ולרוץ, רק כדי לקצר תהליכים. אך אויה, מצפוני גבר עלי. לכן עמדתי שם, עם שני הלקים העלובים שלי, מחכה שהגבירות יסיימו את ההזמנה שלהן. לא נראה שהן בטוחות מה הן רוצות לקנות, או מה המחיר של זה- "רוצה לקנות מסיר איפור?" "שמונים שקל? שמונים שקל?!?!" וגם לא הייתי בטוחה לאיזו מטרה. המוכרת הצעירה והמסכנה פשוט קרסה שם (היא הועברה לסניף ואלו הלקוחות ביום הראשון שלה...) ומה עושה חובבת לקים שכמותי שמעכבת מאחורי קונות שמבצעות את איסוף המוצרים שלהם בקופה? ובכן, יש שם אמבט גדול של הלקים במבצע. תשמחו לדעת שהקורל של קרליין הוא מעט כהה יותר מזה של ג'ייד, ואני אפילו לא אתחיל להציג כאן את ניתוח זירת הפשע שלי (לקים מצופים ב "דם" של לקים אחרים... אני ממש פוליש הולמס). והמסקנה? אם אתם מתכננים קנייה גדולה של מוצרים, תחליטו לפני שאתם מגיעים לקופה. יש לקוחות אחרים שרוצים לקבל שירות. גם לכן היו חוויות דומות?

נופ ר

New member
שלשום בעלי המסכן רצה לקנות בקבוק קולה

בקבוק קולה!!! אחד קטן ומסכן!!! נשבעת לכן הוא עמד 45 דקות בתור. היו רק 2 קופאיות ובכל תור 5-6 לקוחות וכל אחד יש לו תלושים וזה קונה חיתולים במבצע ולזה לא עובד הכרטיס אשראי ולכל אחד מציעים מבצעים ויש כאלה שמבקשים לראות את המוצרים שבמבצע ומתלבטים ארוכות אם לקנות! זה היה בסופר פארם במרכז ג'י בכפר סבא- יש שם שעות שממש סיוט לעמוד בתור אני ממש מבסוטה שנפתח סניף חדש ליד הבית שלי, רוב היום שקט שם, אין הרבה דיילות במשמרת ואני יכולה להסתובב שם במיוחד בשעות הבוקר שעות בלי שיציקו לי ולנסות את כל הטסטרים שבא לי. אפילו באיזה בוקר אחד רציתי לקנות מייקאפ והייתה שם דיילת ממש נחמדה שלא ניסתה לדחוף לי מוצרים והביאה לי לראות את כל סוגי המייקאפים בחנות שזה מדהים כי בדרך כלל לכל חברה מצמידים דיילת והיא מנסה לדחוף את המוצרים שהיא מוכרת... בקיצור פשוט כיף. בסופר פארמים בקניונים אני מדלגת על מחלקת קוסמטיקה וישר הולכת ללקים כי פשוט יש דיילות בכל מקום וזה מעצבן ומטריד. למרות שגם כשאני מסתכלת על הלקים איזה דיילת נדבקת אלי ואומרת לי שיש מבצע ככה וככה ואני עונה לה בתגובה "כן זה רשום לי על השלט המאוד ברור הזה שיש לי מול הפרצוף, תודה" הבאסה היחידה היא במדפי הלקים- הם ממש מעפנים רק לקים של קרליין, רבלון, ג'ייד ולייף. זהו. אפילו אורלי לא מוכרים שם יותר! רק בקניון ערים בכפר סבא וברננים יש אורלי.

miriti83

New member
יכולת פשוט לעבור לקופה אחרת../images/Emo140.gif

זה תמיד קורה! זה תמיד קורה לי בסופר, כשכל תכולת העגלה שלי כבר מפוזרת לה על המסוע הזה ואני לא יכולה לעבור לשום קופה אחרת ורק לשבת ולרטון ביני לבין עצמי. מעבר לזה, הייתי מעירה להן ומבקשת שבזמן שהן חושבות ומהרהרות שנואים שברומו של עולם, שיתנו לי לקנות את שני הלקים וללכת הביתה בשלום. אם גם זה לא היה עובר- רוב הסיכויים שהיו צריכים לזמן חוקרי זירת פשע אמיתיים, לא רק כאלו ללקים

נופ ר

New member
ומה עושים כשיש רק 2 קופאיות

ותור מפה ועד להודעה חדשה? לפעמים יש רק קופאית אחת!!! אפשר לנסות לשלם במחלקת הקוסמטיקה אם כי לפעמים הן לא נותנות, קרציות

LullaBelle

New member
בא לי להרוג אנשים כאלה.

כאילו מה, הן לא ראו שעומדת אחריהן מישהי וגם היא רוצה לשלם וללכת? אני שונאת את האנשים שמגיעים לקופה ואז מתחילים לנהל דיונים עם הקופאית על מבצע זה או אחר ולהתלבט כאילו מינימום קונים בית. סבבה להעיף עין על המבצעים, סבבה לחשוב דקה, אבל גם להתחשב באלה שאחרייך... אני גם בן אדם רגוע, אבל אחרי כמה דקות של המתנה, כשאני רואה שלאנשים לפני לא באמת אכפת שהם מעכבים את כל העולם, אני מתחילה לרתוח. יכולה לשחרר לאוויר העולם איזה "נו, כמה זמן". בסופר תמיד קורה שאני ובעלי נתקעים אחרי איזה מישהו שמשלם בצ'קים. בתשלומים. וזה לוקח שעה. בהתחלה התעצבנו, עכשיו אנחנו צוחקים איך זה תמיד קורה לנו שמכל התורים אנחנו תמיד בתור ההוא שבו יש את המשלם ב-10 צ'קים.

Marble Arch

New member
../images/Emo178.gifבתור מוכרת יש לי הרבה חוויות דומות....

מייגע בהחלט.. בעיקר אנשים שחושבים שאם הם עזבו את התור להסתכל על עוד מוצרים אז מישהו שומר להם את התור..

Yosh Yosh

New member
התורים בסופר פארם הם באמת מכה

משום מה, למרות שהם קצרים, הם זזים ממש לאט.

למעלה