חוויתי הארה

חוויתי הארה

וזה היה אחד הרגעים המדהימים בחיי....וזה נעלם עוד באותו יום.
שלום חברים, אני בחור בן 39 מחיפה, בשנת 2010 נסעתי לחול, ועבדתי עם גיסי, במהלך העבודה קיבלתי חדשות לא טובות בנוגע למשהו שקרה בישראל שהייתי קשור בו, הדבר ביאס אותי עד לדרגה שפשוט ישבתי במחסן של החנות שעבדתי בה בדיכאון מוחלט, והכל פתאום נפל עלי, גם דברים לא קשורים ומחשבות מדכאות כמו הקטע שקשה לי להשתלב בחול, המחסור בחברים שם, ומה לעזאזל אני עושה עם החיים שלי, עד שפתאום אמרתי לעצמי " רגע, יש דברים שאני לא יכול לשנות, והרי גם ככה אין לי מה לעשות עכשיו, אז יש לי בחירה, או להמשיך לחשוב מחשבות שליליות, או פשוט להתחיל לחשוב על דברים שמשמחים אותי " קמתי ויצאתי מהמחסן, והתחלתי ללכת לכיוון החנות ( היא ממוקמת רחוק מהמחסן ) ופשוט התחלתי לחשוב רק על דברים שמשמחים אותי, לאט לאט התחלתי להרגיש " אורח " בעולם הזה, ושכל מה שאני רואה זו פשוט השתקפות של מה שאני חושב, התחלתי לראות מדבקות של סמיילי בכל מקום שאני פתאום מסתכל עליו, וזה הזין אותי בשימחה, מחשבות כמו שזה לא במקרה שנולדתי מי שאני, להורים הספציפים האלה, לסביבה הספציפית הזאת, פתאום הרגשתי הרגשה שלא הרגשתי כל החיים שלי, הייתי כ"כ מאושר, שהרגשתי שכל הסביבה פשוט מדברת איתי ואני מבין את הכל, קשה לי להסביר את התחושה, פשוט הבנתי כל מהלך שקורה סביבי עד לדרגה שידעתי מראש מי הולך לעשות מה מכל אלה שסביבי, ופשוט שמרתי על איפוק , שמרתי את הכל לעצמי, פתאום אנשים שהיו עוברים לצידי כל יום בחנות מתחילים להסתכל עלי ולחייך, מבלי שאני אכיר אותם, התחלתי להתעלם מכל דבר שהפריע לי, כאילו שום דבר בעולם לא יכול להשפיע עלי או להפריע לי, וממבט של שניה על בן אדם יכולתי להרגיש את הכוונות שלו ואת המניעים שלו, כאילו אין לי שום דאגות בעולם, לא שיתפתי אף אחד במה שהרגשתי ופשוט מבפנים הרגשתי הבן אדם הכי מאושר עלי אדמות, הרגשתי שכל מה שאני חושב עליו באותו רגע מתגשם לי מול העיניים, דברים שחשבתי שאני אוהב פתאום לא מדברים אלי כי לא באמת אהבתי אותם, הבנתי שפשוט הייתי מושפע מהסביבה, ושמה שחשבתי בעבר זה לא מי ומה שאני, אלה פשוט כל המחשבות שבאמת אני, ומה שבאמת אהבתי, התרכז אצלי במחשבות, פשוט מבין את העולם ואת האנשים ואת עצמי בדרך שלא הבנתי לפני, ושפתאום כל העבר שלי היה פשוט מבוזבז, לא חייתי ולו לשניה אחת באושר הזה בחיי לפני, ואיך זה יכול להיות? הבנתי אנשים רק מתזוזות העיניים שלהם, מהתנועות שלהם, פתאום כל תנועה שלהם הפכה להיות " אימרה " בזכות עצמה, והיו אנשים גם שכשהתקרבו אלי הרגשתי שאני לא מתחבר אליהם ופשוט התעלמתי מהם, הרגשתי הכללל, היה לי מין קול בראש שלא שמעתי אותו לפני, מין מדריך כזה שדיבר איתי, שאמר לי להסתכל לפה, ואז לשם, ומזה להתעלם, ועם זה לדבר, ושההוא תכף יבוא אלי, הקול הזה פשוט חשף לי את הכללל, הרגשתי כאילו כולם יודעים מי אני ואני יודע מי הם, פחדתי גם שההרגשה הזאת תחלוף, ואפילו ידעתי שהיא תחלוף מתישהו, אבל כל עוד הייתי בתוכה, הרגשתי כמו נביא, העולם והאנשים היו כ"כ נפלאים ויפים ומובנים...ואני....אני הייתי פשוט בעולם הזה אבל ברובד שלא הייתי בו לפני..

כשהתקרבה שעת סיום העבודה והתחלתי ללכת לכיוון הבית ברגל, המחשבות הרגילות של היום יום התחילו לצוץ פתאום, וההרגשה היומיומית חזרה, וזה היה כאילו שפשוט הייתי בגן עדן, ופתאום חזרתי לשיגרה, ליום יום, לעולם הרגיל שאני מכיר....

כל התחושה הזאת שאני קורא לה הארה, נמשכה משהו כמו 5-6 שעות, ולא, אני לא לוקח סמים, ולא מעשן ולא שותה אלכוהול, ובריא בנפשי ושכלי , הכל היה טבעי לחלוטין.

מאז אני מנסה לחזור לאותה הרגשה ולא מצליח, אפילו כשאני חוזר על אותם הצעדים שעשיתי בפן המחשבתי על מנת להגיע לשם, לא קורה שום דבר, אני יכול להגיד על עצמי שאני די טיפוס רוחני, עשיתי בעבר המון מדיטציות, ואני מתעניין ברוחניות מאז שאני מכיר את עצמי, אבל לחוויה כזאת לא ציפיתי

מחיפושים בגוגל ובאינטרנט, הדבר היחידי שמישהו תיאר שיכול להתקרב למה שהרגשתי זה ג'ים קארי, ואני מעלה את הנאום שלו על חוויה דומה שהוא חווה, שלדעתי, מאוד קרובה למה שהרגשתי.

יש מספר אנשים מאוד בודד שיודע שעברתי דבר כזה, רק חברה שלי ועוד חבר או שניים וזהו, כי לא כל אחד יבין את זה, ואני בטוח לא אוכל להעביר את התחושה המדוייקת שהרגשתי לכן אני נמנע מלהסביר אותה, כי כל הסבר שלי יהיה קטן במליון אחוז מעוצמת החוויה עצמה.

אם מישהו חווה את זה פעם, או יודע מה זה, אשמח לשמוע

[URL]https://www.youtube.com/watch?v=uIaY0l5qV0c[/URL]

kikona126

New member
חוויה יפה!

אני לא בטוחה שתצליח לחזור לאותה החוויה, ואני לא אומרת את זה ממקום של זלזול אלא ממקום שהחוויה הבאה תהיה עוצמתית יותר.
&nbsp
החוויה הזאת הגיעה לך מאחר והגעת לתובנה מסויימת בחיים שלך שסימנה עליית מדרגה.
&nbsp
אני אחזור לכתוב ולהסביר עוד בערב. חוויה מדהימה!

kikona126

New member
מנסיון שלי

החוויות האלו מגיעות כל פעם כשסוגרים איזה שהוא מעגל רוחני או שיש עליית מדרגה רוחנית.
החוויה היחידה שהצלחתי לשחזר שוב היתה האחרונה, והשחזור שלה נעשה יום אחרי יום. אולי כי היא עדיין היתה טרייה... כל אחת מהחוויות שעברתי הביאה איתה תובנות אחרות ותחושות אחרות. בראשונה התבוננתי בעצמי, או יותר נכון בשני העצמי שלי, זה שפה למטה וזה שלמעלה, בשניה הכרתי עולם לבן, שהיה מקום מפלט שלי מדי שבוע בלילות לאחר לילות של עבודה (אני קצת עובדת בלילה כשאני "ישנה") מקום של רוגע, רוגע שאנחנו לא מכירים פה, וזה לא משנה כמה חופש תקח, זה לא אותו הדבר, באחרת למדתי את אומנות התקשור, את העובדה שלא צריך פה כדי לתקשר, ולא צריך אור כדי לראות, כי האור הוא חלק מאיתנו, והתקשור בין אנשים לא מחייב מילים או סימנים, למדתי מהו שקט יחד עם שלווה ויחד עם אור. עוד אחד שהיה משמעותי היה האחרון שחוויתי, יציאה מהגוף ומעבר למקום בו הנשמה היא נקודת אור מבין רבות, והאושר שיש שם, ואו, אני לא יכולה להסביר מהו אושר במילים, הרגשה של קלילות של התפרצות של אנרגיה.
&nbsp
כל חוויה היא אחרת וכל פעם היא מיוחדת

רותי 11

New member
הדרך הקלה ביותר היקר

ראשית ברכות על החוויה שעברת זכית למשהו יחיד ומיוחד
שרבים היו מוכנים לחוות, מה שקיבלת זאת הצצה לאיך
הדברים עובדים - הוכחה פיזית ולא דמיונית.
מכאן אתה אמור להבין איך הדברים פועלים ולהמשיך לחיות ולפעול
בהתאם להבנות ולתובנות שקיבלת בזמן החוויה.
אחת התלמידות שלי סיפרה שהיא חוותה הארה גם לה זה בא
כרעם ביום בהיר היא התעוררה משנת צהריים עם תחושה
מוזרה היא אומרת שבאותה תקופה היא פשוט הבינה והרגישה
כמובן את הפשטות של החיים ושכל מה שרוצים מתממש בלי
להתאמץ. היא מאוד רוצה לחזור גם לאותה תקופה, יצא לה בעקבות
הקורס לחוות הארה חלקית לא באותה עוצמה.

האמת...

הקטע הוא שלא כ״כ זוכרים את המחשבות שרצו אז בחוויה הזו, התחושה מטשטשת כאילו אתה בתוך חלום צלול, וכשיוצאים מזה הכל נשכח, זה כמו לנסוע בכביש מסויים, ואז להיכנס לתוך מנהרה יפה, ולצאת ממנה אחרי כמה קילומטרים, ולחזור לכביש הרגיל.

הדבר היחידי שאולי יכול להדליק את ההרגשה הזאת, זה יהיה רק אם אתבודד או אסע לאיזה יער ליום יומיים לבד רק אני עם המחשבות שלי, כי כשיש מסביבך מלא אנשים ואתה צריך להתעסק בדברים אחרים שקצת מסיחים את דעתך, זה קשה.

רותי 11

New member
זה לא משנה אם אתה זוכר

את המחשבות.
אתה זוכר את ההרגשה את ההבנות
ואיתם אתה צריך להמשיך הלאה

למעלה