חווית אדם ביום הראשון ללימודים בתיכון..

jen251

New member
חווית אדם ביום הראשון ללימודים בתיכון..

http://www.youtube.com/watch?v=MnB02YkWrXA

t r e c o o l

New member
נצל"ש-מיטלוף מחמיא בצורה מטורפת לאדם!

I'm in the middle of a record now with a Rob Cavallo, who is like the god of producers at the moment. He's doing an Adam Lambert track, and I'm going over to meet Adam. Adam Lambert [of "American Idol" fame] is the only singer that I've ever thought was amazing. I think there have been great singers, you know, Freddie Mercury, Steven Tyler, you know, a lot of great rock singers. Michael Jackson was one, but Adam Lambert is one I haven't been awestruck with since [Janis] Joplin in the '60s. I don't think anybody actually comprehends how good this guy is. I mean, I downloaded everything he did for "American Idol." I'm like this Adam Lambert groupie. אהההההה!אני לא זוכרת שמישו החמיא כ"כ לאדם! וכן.. חשוב לציין שמיטלוף ובראיין מיי מאוד קרובים.. כאן בסוף
http://postgazette.com/pg/09250/996110-129.stm

nini18

New member
נדבקתי מלידי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifׁ ואוו ואו וואוו יש לי

צמרמורת...... איזה מרגש וואו איזה דברים הוא אומר עליו.
יואוו אני רוצה שאומנים כאילו כמו מיטלוף, בראיין מיי, סלאש יקחו אותו תחת חסותם ואז הוא יהיה באמת ROCK GOD

t r e c o o l

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהרגת אותי..

אני אשלח לו בטוויטר, אבל אני מאמינה שהוא כבר יודע על זה..

אומגאדדדד איזה מחמאות!

ואוווווווווווווווווו אני כך כך אוהבת לשמוע דברים כאלה! אדם הזה הולך להיות אגדההההההה! חחחחחח הוא אומר שהוא גרופי שלו

nini18

New member
והקטע הוא, שהוא דיבר על אדם מבלי בכלל שישאלו

אותו עליו. בד"כ שואלים על אדם. וואוו ואוואוווו צמרמורת ....

nini18

New member
טרקול תשלחי את זה לאדם בטויטר שיראה חח

במידה והוא לא

ר ו ח ל י

New member
פשוט מחמם את הלב לקרוא את זה 3>

ולחשוב שעד לפני שנה לא הרבה שמעו עליו ועל המוזיקה שלו ולא מספיק העריכו אותו ועכשיו הכל קורה וכל האמנים הגדולים אוהבים אותו ומפרגנים לו בטירוף.

R o c k s e n

New member
אכן

אנחנו עדים ל STAR IN THE MAKING. למרות שהוא תמיד היה כוכב אבל זה פשוט משהו שגורם לו להגדיל את הכוכבות שלו ולפתח אותו וכו'

mokasosex

New member
כלכך מרגש וכייפי לקרוא דברים כאלה,

זה נותן לי מעיין זריקת בטחון נוספת, שאדם כאן ולעולם עם כל ההערכה של גדולי התעשייה אליו :)

heart1soul

New member
וואו זה כלכך מרגש אותי שאני לא יכולה לתאר

תמיד תמיד מדהים אותי לשמוע אנשים שבאמת מבינים במוזיקה רואים באדם את מה שאנחנו רואים בו.. תמיד מחדש כואב לי שמעליבים את השירה של אדם.. מבחינתי יכולים להעליב את המראה שלו כי זה בעיני המתבונן (למרות שהוא חתיך בטירוף לדעתי) את החוסר טאקט שלו(למרות שאני ממש אוהבת את זה) ויש אנשים שיעליבו אותו רק בגלל שהוא גיי (כמובן שאני לא מסכימה) אבל באמת רק חירש חירש גמור יכול להעליב את הסגנון שירה שלו.. הוא שר שונה כלכך מכל האנשים של היום, נדיר כלכך ומיוחד כלכך שזה מעליב אותי כשמעליבים את השירה שלו. לכן תמיד זה כיף לי לשמוע אנשים שיודעים על מה הם מדברים מחמיאים כלכך לאדם, וכמובן הכי מרגש היה בריאן מיי שהוא פשוט לא מפסיק להחמיא לו ורואים שהוא בעצמו התרגש להופיע איתו אז בגמר של איידול. חח חפרתי

nini18

New member
מרגישה בדיוק כמוך אך עם שינוי קלללל

אני לא יכולה לסבול שאומרים עליו מילה אחת רעה, לא על השירה לא על המראה ולא על ההתנהגות , סורי אני יודעת שלכל אחד יש דעה משלו, אך לי אישית קשה לקרוא את זה...

למעלה