חווית הניפוח!!

RomiVais

New member
חווית הניפוח!! ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif

לצערי לא יצא לי לכתוב לכם קודם (מיקי א. - מצטערת.........), אבל רק היום חזרתי. אז ככה, ביום רביעי האחרון היה לי תור לניפוח ראשון בוולפסון. כשחיכיתי לתור ממש שיקשקתי בעיקר כי היו שם כמה שהלחיצו והפחידו אותי, שזה כואב מאוד... בקיצור, ממש ממש לא כואב!!! צחקתי על עצמי כשיצאתי מהחדר ו"רצתי" להרגיע את השאר
מאז אני על כלכלה נוזלית בלבד, ואין מאושרת ממני, שכן ביומיים ירדתי 2.5 קילוגרמים (שלצערי עליתי במהלך החודש האחרון בגלל שלא שמרתי מספיק) כעיקרון, אמרו לי שלפי ההרגשה בשתייה (אין הבדל!!) אני כנראה אצטרך עוד ניפוח בעוד כחודש - חודש וחצי. מבחינתי, גם אם לא פיזית, הניפוח הזה יעזור לי פסיכולוגית - הוא כבר עוזר!!! שיהיה לכולכם סוף שבוע נפלא ומקסים אוהבת, רומי

רומי יקרה שמחה בשבילך../images/Emo24.gif

אני שמחה שהפחד שהיה לך נמוג כלא היה, ועשית הניפוח וכבר את תוצאות.

פנינוש יקרה

מה שלומך? ואיך ההתמודדות היומיומית עם הדיאטה?? מקווה שעוברים עלייך ימים קלים וטובים. שלך, דליה.

רק רציתי לומר,,,,,,,,,

שאני חשבתי עלייך ובדיוק את כתבת לי . מה אגיד לך לא קל מאבק יומיומי גם בזירה של האוכל וגם ביתר הזירות. הייתי 4 ימים באילת בבית מלון רק פנסיון מלא "הכל כלול" כוללל שתייה ושלגונים ומה לא .ולחזור עם אותו משקל זה פשוט נפלא המאבק שליי נשא פרי. אם שרדתי את אילת אלמד לשרוד גם בבית הבטחה שלי לעצמי . כי אני אומרת את המשפט של הלל הזקן" אם איין אני לי מי לי ואם לא עכשיו אמתי" זה הציווי שלי ואני אשתדל כעת ליישם אותו הלכה למעשה . פשוט חובה שלי לגופי ונשמתי. אוהבת את כולכם אתם לא יודעים כמה אתם מחזקים אותי . שיהיה לכונו סוף שבוע מבורך בגשמי ברכה . אביחיל

פנינוש (גם את קמת עם הציפורים?)

תשמעי ברצינות, המון זמן. (עם שתי ידיים על הלב) לא שמעתי מישהי שמדברת ככה כמוך. בנחישות. ועם גישה וחשיבה כזאת. מזמן פנינוש. שומעים הרבה על "ההתנדנדות" - שזה חלק מהעניין. אבל מעבר להתנדנדות. נחישות ברזל וחשיבה חיובית כמו אצלך. וואו...פנינוש - את גזעית !!!! כיף היה לקרוא אותך!!! מזמן לא יצא לי לבלות במלון או משהו. לעמוד מול כל מראות האוכל. חבל"ז. כשהייתי ובאמת מזמן (שנים). רק בגלל שהאוכל היה טעים - הוא היה חייב להיכנס לבטן שלי. (למדתי בינתיים להכין אוכל טעים דיאטטי. כדי לא להתייסר). ראיתי שביקרת את החברה המקוצרים בוואלה. שבת נפלאה וטובה שתהיה לך מדליה.

אני ציפורת לא ?

חזק מכל הלב על המילים החמות שלך אני פשוט החלטתי לתת לעצמי להמשיך לחיות כמו שצריך. עם כל המשתמע מזאת הייתי רוצה שנדבר בטלפון אז שלחי לי EMAIL של וואלה כי שם הוא הכי זמין לי את מספר הטלפון שלך ןאחזור אלייך יקירונת אוהבת מאוד אביחיל

פנינוש, איזה כיף לקבל חיבוק

ומילים חמות על הבוקר של שבת. נשמה!!!!! עשית לי טוב על הלב. פנינוש, אבל אני לא יודעת את הכתובת אימייל שלך בוואלה. דליה.

lir42

New member
כל כך שמחה בשבילך.....

תמשיכי כך! מחבקת שלך לירי

שלגיה**

New member
הי רומי

באמת תהיתי כמה זמן לקח לך לכתוב לנו על חווית הניפוח. בטח חיכית הרבה זמן בתור לא? שמחה שאת אחרי וזה משפיע עלייך לפחות פסיכולוגית. אולי בניפוח הבא נפגש שתינו יחד. בהצלחה בהמשך שלגיה

RomiVais

New member
שלגיונת יקרה!! ../images/Emo13.gif

התור היה בהחלט ארוך, אבל לא זה מה שעיכב אותי
רק אתמול חזרתי הביתה, וגם אם הצלחתי להתעדכן קצת אז רק הגבתי ולא כתבתי על הניפוח שלי... העדפתי לעשות את זה בנחת בבית.
אני בעצמי שמחה שאני אחרי, אני עדיין שותה ולא אוכלת. מנסה לנצל את הניפוח לפוש גדול... בינתיים ירדתי רק את מה שעליתי (לצערי........
) אבל עוד כמה ימים של נוזלים יעשו את העבודה....... מה קורה איתך? איך את מרגישה? איך הולך? בהצלחה גם לך יקירתי. עדיין אין לי מילים להודות לך על זה שבזכותך הקדימו לי את הניפוח - הייתי צריכה את זה...
שיהיה לך שבוע נפלא, והמון בהצלחה להמשך, רומי

gal33

New member
../images/Emo45.gif בהצלחה בהמשך, ובלי תכנונים

רבים מדי על ניפוח עתידי. תחיי רגיל ותראי מה קורה ולפי זה תפעלי.

mikie

New member
שמחה לשמוע שהכל בסדר../images/Emo8.gif

אני שמחה בשבילך שאת אחרי ושהכל עבר חלק ושהצלחת לרדת במשקל, אבל על תמשיכי יותר מדי על הכלכלה הנוזלית, זה לא פתרון לירידה מהירה. צריך לחזור לתזונה "נבונה" (כמה נדוש אך נכון). תחזיקי לי אצבעות למחר. ביי מיקי

RomiVais

New member
מיקי יקרה - בטח שמחזיקה... ../images/Emo13.gif

לך אצבעות!!! אני אתקשר אליך קצת יותר מאוחר וארגיע אותך לגמרי!!!
שיהיה לך בינתיים יום נפלא רומי

למעלה