חווית וירג´ין במופע הקולנוע של רוקי

לירונדה

New member
חווית וירג´ין במופע הקולנוע של רוקי

אתמול הייתי פעם ראשונה ברוקי....כן כן, הגיע תורי בסופו של דבר. אבל לא הייתי לבד, עם עוד שתי וירג´יניות והיו בכלל המון וירג´ינס במופע של אתמול! כרגיל, כתבו לי v על הראש....ועוד עם העפרון השחור שלי היה ממש כיף! ואני חוזרת חודש הבא כולכם מוזמנים

Blackice

New member
רוקי! ../images/Emo13.gif

יום שישי הזה לא יכלתי להגיע לרוקי לכוכב לצערי כי הייתי בפסטיבל ´סגול´. אבל דיברתי עם שרימפי וחשבנו ללכת לרוקי בכוכב חודש הבא... אולי נעשה את זה כמפגש פורום כולל? מה דעתכם? ושאלה מעניינת: כמה רוקיווירג´ינים יש פה, וכמה ´רוקי´סטים מנוסים ומשופשפים? *שיעול*שרה*שיעול*
ארז (´רוקי´סט משופשף של כוכב
)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif בברוך החוזר...

חחח.
יכול להיות מגניב, מפגש ברוקי.. מוהאהאהא

מפגש פורום ברוקי ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

נשמע לי רעיון טוב, אני עדיין וירג´ין פחות או יותר. בא לי להשוויץ: לפני שעה חזרתי מסופ"ש באילת והיו שם כל כך הרבה חתיכים (אומנם בסוף לא יצא מזה משהו אבל זה עדיף על ירושלים, במחשבה שניה כל מקום עדיף על ירושלים) וצריך גם שם לעשות איזה מפגש פורום...

sarah

New member
קחח קחחח קחח *נחנקת*

מי? אני? אני רק הרגשתי מגניבה בגלל שהייתי לייד הבן אדם הכי מחופש...
באעבה, שרה (מנת יתר של היסטוריה ארופאית... אויי...)

sarah

New member
ומה בעצם באתי להגיד בהודעה הזאת?

אין לי מושג... אמממ... רציתי להגיד שיש לי מלא שירים ללמוד בעל פה ודברים כאלה וגם ש... הממ... בפעם הבאה שאני אלך תהיה לי גלימה שחורה בערך... *נרדמת* אוה, כן, זהו. זה הכל. באעבה, שרה

לירונדה

New member
גם לי!!!

אתמול פתאום נזכרתי שיש לי גלימה וחשבתי, למה לא הבאתי???? מפגש פורום ברוקי יכול להיות הדבר הכי מאגניב בעולם! אפטר פארטי אצלי....חחחחחח......או שלאאאאא

fayd הפשוש

New member
(כמו שרשמתי למעלה) כןןןןןןןןןןןןןןן

אני חייב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ליראות רוקי בקולנוע הבעיה היחדיה היא שאני לא רוצה ללכת לבד והחברים שלי יעדיפו להיכנס למיטה אם יצורים מהחלל החיצון ליפני שהם ילכו לסרט כזה (שזה בעצם מה שהם חושבים שקור הבסרט המו ןםאנשים מחופשים מוזר עושים אורגיה פראית על הבמה...) אז הסיכוי יחידי שלי ליראות את רוקי זה דרך המיפגש אז פליייייייייייייייייייייז. אני עדיין וירג´ין אבל! אני הולך ליקנות היום את הסרט שהייה לי על קלטת ווידיו אני אלמד את כל המילךים וכל השירים כך שכשאני יגיע אני הייה מוכן.

SMOLANIT1

New member
ממממ.....

רוקיסטית משופשפת? אולי...
מי שהיה ברוקי האחרון בכוכב יכל לראות אותי יושבת על החבר שלי שישב על הרמקול במשך כל המופע... ואנחנו חייבים לעשות מפגש פורום ברוקי הבא!

resputin

New member
מי שהיה ברוקי הלפני אחרון בכוכב..

היה יכול לראות אותי מרוויח לחמי על עיניי הכחולות..

למעלה