חווית מזון

omer_sik

New member
חווית מזון

יום רביעי בלילה, סביבות 23:00, אני חברי הטוב וש´ היפה החלתנו לסיים יום עבודה מפרך בסעודה דשנה. נסענו לדיקסי - אך הגענו לשם בשעה 22:45 - המארחת מודיעה שאם אנחנו רוצים יש לנו 5 דקות להזמין כי המטבח נסגר(ואפשר להזמין רק מנות עיקריות. מה לעשות שהיפה שומרת על הגיזרה ולכן לא רצתה עיקרית אז סרבו להכניס אותנו עד הלילה) ומטבח הלילה יפתח רק בשעה 23:30. שאלנו האם אפשר לשבת בנתיים בפנים, לשתות איזה דרינק עד מטבח הלילה אך נענו בסרוב גורף. טוב, אז ויתרנו ונסענו לקופי בר המוצלח עד מאוד ביד חרוצים. התחלנו בסיבוב שתייה קלה כי היינו צמאים מהדרך. המשכנו בקוקטיילים- חברי הטוב שתה קאפירנייה רימונים (מוצלחת מאוד) והיפה לגמה מרגריטה לימון. אני עקב אנטיביוטיקה נאלצתי להסתפק בלימונענע. נעבור לעיקריות - אנוכי הזמנתי סטייק סינטה עם מוח עצם !!! פשוט-נפלא. הטוב הזמין את המנה המנצחת - כבד עוף על פירה - הוא נהנה ממנו והיפה הסתפקה בפטה כבד- אמרה שהיה מדהים ולא הפסיקה להוציא אנחות עונג. לקינוח סימנו בעוגת פולק שהייתה שוקלדית ומתוקה! ובסיבוב קפה . מחיר הגיוני - 100 ש"ח לפני טיפ לאדם. לסיכום, מרום יפה, שרות חינני ונעים ואוכל מצויין. לא נפלתי אף פעם. אני עוד יחזור!!

SigurRos

New member
מעניין אם את הקאיפיריניה

רימונים- עושים גם מקשאסה?..סביר להניח שכן. אני סתם תוהה לעצמי- סיימת לעבוד בסביבות 2300 והגעת ב- 2245 לדיקסי?! אתה חייב לרשום על זה פטנט..
חייב!!!

omer_sik

New member
מתחכם מה?

תגיד בבקשה האם 22:45 זה בסביבות השעה 2300 או לא, אז מה הבעיה?, ואם אני עובד בת"א אז זה לא אפשרי, מה? אז על ההתחכמויות שלך תרשום פטנט או שתקנה שעון. ותלמד הבנת הנקרא אומרים בסקר חדש שהתפרסם השבוע בעיתון שילדים בארץ לא חזקים בהבנת הנקרא אז ככל הנראה יש לנו כאן תוצר מייצג של מערכת החינוך הישראלית. בכל מקרה שיהיה לך בתאבון!

SigurRos

New member
HOLD YOUR HORSES MATE

ידידי החביב, אין צורך להתלהם.כל שכתבתי נכתב בבדיחות הדעת. מה שכן אפשר לומר,וזאת כמובן בלי שום סקר מסוקר,הוא- שמקדם ההומור שלך,עיננו הרואות, הוא יחסית די נמוך ולא מפותח....שויין....נסבול את זה ...
בכל אופן,וככל שדבריך נוגעים ליכולת הבנת הנקרא שלי,אל דאגה.. ככל שזה נוגע להבנת ואומנות המילה,הכתובה והלא כתובה,אני יכול ללמד אותך פרק או שניים.

liti

New member
../images/Emo6.gif חברה, תרגעו...

קחו הכל בהומור. ואם אתם מתעקשים, לא מזמן נפתח בתפוז פורום חדש ושמו "פטנטים והמצאות"...

מעניין..גם לי עניין ה"ג´ט-לג" היה

בולט...
עם זאת, גם לי יצא להתקל בבירוקרטיה של הדיקסי(עד שעה...משעה...),אך בשעות הבוקר וזה ממש מוזר ודוחה לקוחות. למי שנורא מכור למסעדה בשל הכנפיים- אתן את המתכון בשמחה- כי אחרת, באמת אין למה לרוץ...!

גוז

New member
talk to me sister

המתכון של הכנפיים? אני מכירה אנשים שימכרו את הנשמה בשבילו....

לא קונה נשמות../images/Emo8.gif, אבל פתוחה למו"מ

אם הבנתי נכון, את רוצה את המתכון ואשמח לתת לכל המעוניין!

להלן, הכנפיים של דיקסי../images/Emo3.gif

מרכיבים: רוטב צ´ילי תאילנדי Thai sriracha chilli sauceחלק, בלי חתיכות ללא צבע מאכל וחומרים משמרים כנפיים דבש חמאה הכנה: לטגן את הכנפיים עד להשחמה, לערבב דבש ורוטב צ´ילי (לטעום ע"מ לדעת אם להוסיף דבש או רוטב צ´ילי). להוסיף מים עד לסמיכות של חלב בערך, לשפוך התערובת על הכנפיים במחבת, להנמיך ולתת לזה לבעבע 15 דקות. לבדוק שלא נוצר קרמל שרוף. לתת למים להתאדות ולרוטב להסמיך. אוקיי, זה כ"כ פשוט, שגם אני לא האמנתי בהתחלה שעל זה כל הרעש, אזל כאמור, טעמתי שם וטעמתי בבית כשעשיתי לבד, וחברה - זה זה. רק מה - צריך רוטב צ´ילי תאילנדי חריף מאד ספציפי. אני מצאתי אותו בחנות אחת בלבד, מכולת קטנה בדיזינגוף. לא באף מקום אחר, למרות שכמובן לא בדקתי בכל המקומות. השם הוא: Thai Sriracha chilli sauce, זה בחלק, בלי החתיכות בתוכו. ללא צבע מאכל וחומרים משמרים. תוצרת תיאלנד. יבואן - מעיה בע"מ. וההכנה: כנפיים, דבש, ורוטב צ´ילי. וחמאה. לטגן את הכנפיים בחמאה עד שישחימו. לערבב דבש ורוטב צילי (ולטעום, ולהחליט אם רוצים יותר דבש או יותר צ´ילי. מי שאכל את הכנפיים המקוריות לא יתקשה להגיע לטעם הנכון. מי שלא - שיעשה לפי שטעם שלו, מה רע?) להוסיף מיים עד שיגיע לסמיכות של חלב בערך. לשפוך את התערובת על הכנפיים במחבת, להוריד את האש, ולתת לזה לבעבע כרבע שעה. לבדוק שלא נוצר קרמל שרוף. לתת למיים להתאדות, ולרוטב להסמיך. זהו. טעים שחבל"ז, וחריף.... פשוט מעולה.

ואני חשבתי שאני החבר הטוב מאוד!!!

בכל אופן, הקפירינייה אכן היתה עם קאשסה- אחרת איפה פה הקפירינייה? במקום לימונים שמו רימונים ויצא אחלה... לגבי השעות - אם אתה תסיים יום עבודה בשעה כזאת ובעבודה שלנו, גם אתה תרצה לצאת ב23:00 ולהגיע ב-22:45!!!

SigurRos

New member
../images/Emo6.gifנפתרה התעלומה....

מכירים את הPERSISTENCE OF MEMORY הפנומנלי של דאלי?! איכשהו זה ממש מתחבר לי....
יאללה ביי,אני הולך לתפוס את סוס הפרא שבתודעתי....

מיכלי56

New member
תודה SIGUR ,,,

הבחור יצא מזה לא רע.. דאלי כבר היה מסדר לו איזה שעון אקסטרא אורדינר...

ג טלי

New member
אפש לקבל אזימוט של הקופי בר?

מקווה שכתובת מותר לכתוב כאן...

liti

New member
../images/Emo82.gif בהחלט,

יד חרוצים 13 ת"א. ורק למען הסר ספק- כתובת מותר, טלפון- לא.

גידי42

New member
קופי בר

אחד המקומות הבודדים שמציע מגוון ענק של אוכל, מתכון בדוק לכישלון בדר"כ,ואף פעם אין נפילות בכלום, אוכל מעולה ומחירים סבירים. חבל שהמקום הומנ כל כך האקוסטיקה איומה והצפיפות אינה מאפשר מפגש אינטימי או עיסקי. מומלץ לזוגות נשואים שמימלא אין להם הרבה על מה לדבר

Siren

New member
המלצה

להגיע לשם באמצע השבוע ב-15:30 גם להנות ממחיר מוזל של המנות וגם להנות מהאוירה הפחות לחוצה בשעה זו!

דווקא מעניין להגיע לשם ביום שישי

בצהריים ולראות איך מתפעלים מסעדה עמוסה. שני אחראי משמרת נאציים, המלצרים רצים כמו בטירונות והכל דופק כמו שעון. ממש מדהים... כמובן שראיתי לא פעם אחראי משמרת מעיף איזה מבט לא מרוצה לעבר אחד המלצרים ואחרי זה עוד מילה או שתיים שחרצו את דינו של המלצר. אין ספק שלעבוד שם בתור מלצר זה קשה ויכול להיות מדכא ומעצבן, אבל בתור לקוח השירות מ צ ו י י ן

למעלה