חווית מראות - שבירה, החלפה וחיסכון

Shlomi TC

New member
חווית מראות - שבירה, החלפה וחיסכון

אז אחרי הכותרת הקצת מוזרה, הסבר. לפני יומיים נשברה בטייפון שלי מראה שמאלית, לא משנה כל כך איך. לכן, אתמול בבוקר נסעתי בבהלה אך בזהירות (כדי שלא יתפוס אותי שוטר - אם אין מראה שמאלית, מקבלים קנס של 200 ש"ח
) ליוני אופנועים. איך שהגעתי לשם, נודע לי שאני לא היחיד שנשברה לו, לעוד 2 אנשים גם כן! בכל מקרה, לא היה במלאי ולכן נאלצתי לחכות להיום עד שתגיע האספקה. 5 שיחות טלפונים אך כל פעם נאמר לי שעוד לא הגיעה האספקה. לקראת השעה 16:30 שוב נסעתי בבהלה (אך שוב, בזהירות) עד למוסך. כשהגעתי, באמת עוד לא הגיעו המראות ואני כבר כבר התבאסתי נורא (בעיקר כי עלולים לתת לי קנס). אז עשיתי סיבוב קטן בחנות ולהפתעתי מצאתי טייפון נוסף זהה לשלי (2002) עם מראות של סאן יאנג!!! הייתי בשוק! מניסיון של חברים, רוב המראות לא מצליחות להתחבר לטייפון אך כאן הופתעתי לטובה. 2 דקות והמראה הורכבה למקומה! היאח הידד!
עלה חיוך על פני, ו 60 שקל פחות בכיס (במקום 100 שקל על מראת טייפון מקורית). המראה עצמה היא זמנית בלבד, רק עד שתגיע המקורית. קצת בחנתי את המראה במהלך הנסיעה ולהלן התוצאות (הקצרות) בהשוואה למקורית של הטייפון: + מעוצבת יפה. + פנורמית יותר מאשר המקורית, קצת רחבה יותר. + חדה וברורה יותר. + זולה יותר. - קטנה יותר. - נמוכה יותר. - לא נותנת מספיק גבוהה (מבחינת גודלה). - לא מתאימה כל כך לטייפון המסיבי. בקיצור, תמיד טוב שתהיה אחת כזו בבית רזרבית. בהודעות הבאות אני אעלה כמה תמונות. מקווה שעזרתי למספר אנשים ושחסכתי לכם מספר שקלים, שלומי. נ.ב. התמונות קצת כההות אבל לא נורא

אורי-

New member
למה לא להשאיר אותה , חבל להוציא עוד

כסף... נראה טוב , אתה מרוצה...

Shlomi TC

New member
אני פשוט אחליף אותה

אקבל זיכוי ואוסיף עוד 40 ש"ח. אני מרוצה ממנה רק הבעיה שהיא נראית פיצית עליו, וגם חבל שהיא קצת לא טיפה גדולה יותר. רואים בה מעולה ולכן אולי אני אשקול לקחת אותה לרזרבה.

למעלה