חווית שירות

a wild rose

New member
חווית שירות

חייבת לשתף:
יש מקום קרוב לעבודה שלי שאני אוכלת שם לפעמים ארוחת צהריים, זה מקום של אוכל בייתי שאפשר להזמין שם צלחת של מנה בשרית ושתי תוספות יחד עם סלט ושתייה. המנות שם מאוד נדיבות, אז תמיד כשאני אוכלת שם אני מבקשת לארוז ואוכלת את מה שנשאר למחרת, מה שמאוד משתלם לי מבחינה כלכלית.

היום הלכתי לאכול שם, ושמתי לב שהעובדת שמה לי בצלחת כמות קטנה מהרגיל, וזה בלט מאוד ליד הצלחת של מי שאכלו איתי (במקרה שני בחורים) - להם היא פוצצה את הצלחת כרגיל ולי היא שמה פחות, כשהיא עוד אמרה בתגובה למה שביקשתי "התכוונת לקצת אורז, נכון?". הייתי קצת בהלם אבל הבלגתי, בעיקר כי לא ידעתי איך להגיב. בסוף כן נשאר לי מה לארוז (המנה עדיין כללה כמות שגדולה יחסית לקיבולת שלי), אבל כשביקשתי לארוז היא עשתה לי פרצוף ואמרה "מה יהיה? גם כשנותנים לך פחות את לא מסיימת?!"

הקולגות שאכלו איתי היו בהלם וגם אני. אם פספסתם - לא מדובר בבופה של אכול כפי יכולתך, ושילמתי את אותו סכום שהאחרים שילמו. אני חוששת שבפעם הבאה שאני אבוא לשם היא תשים לי חצי מהכמות.

1Shir

New member
אני במקומך הייתי אומרת לה

אחרי שהיא אמרה לך שהיא שמה לך פחות, שבבקשה תוסיף לך לך לאריזה את הכמות השלמה.
היא צריכה להתבייש, לא את. היא מנהלת המקום? בחיים לא נתקלתי בדבר הזוי כזה, שנותנים בכוונה מנה קטנה יותר. אולי היא מתקמצנת על הקופסאות של האריזה...

WTF??

זו הערה ממש חצופה, וגם לתת לך כמות יותר קטנה מהמקובל בטענה שאת אוכלת פחות זה חצוף, במיוחד כשהיא יודעת שאת אורזת את מה שנשאר וזה לא שזה נזרק (אם היא מאלו שחבל להם לזרוק אוכל). אם הם מציעים מנה בכמות מסוימת במחיר מסוים, זה מה שהם אמורים לתת תמיד ולא להפחית לפי שיקול דעת שכזה... הייתי מתלוננת למנהלים שלה במקומך.
&nbsp
אבל לצד זאת הזכרת לי משהו: בזמנו עבדתי במסעדה שנוהלה בצורה מאוד גרועה, ובין היתר היה שם קטע הזוי וזה שהמנות העיקריות בארוחות הילדים היו זהות בגודלן למנות הרגילות שנמכרו למבוגרים במחיר גבוה בהרבה, כשהיה מדובר במנות שגם ככה היו גדולות (מבוגרים, בדגש על מבוגרות, לא תמיד סיימו את המנה). התוצאה הייתה שאף ילד לא יכל לסיים את זה, אז לקוחות חוזרים כבר ידעו להזמין ארוחה אחת לשני ילדים או שאחד ההורים התחלק עם הילד, והתוצאה הייתה הפסד למסעדה, כי אנשים היו מוכנים לשלם את המחיר של ארוחת הילדים גם על כמות קטנה בהרבה...
&nbsp
עוד קטע הזוי שהיה שם היה שבארוחות המלצרים הכינו לנו גם את אותה כמות, ונוצר מצב שכל פעם זרקנו, וביקשנו כל פעם מחדש שיכינו לנו כמות קטנה יותר כי חבל... וזכינו לנימוקים מטופשים שהמנות כבר מדודות והם לא רוצים להסתבך. מתישהו הקפדתי לחכות עם הארוחה שלי לסוף המשמרת ולבקש לארוז הבייתה.

למעלה