אני משתתפת סמויה כאן בפורום - כי לא היה לי מה להציג - כבר הרבה זמן שלא נגעתי בחרוזים והשבת הזו נחה עלי המוזה - אז זה מה יצא לי. ואני מתלבטת - האם להשאיר את זה ככה או להוסיף לזה בחרוזים קטנים יותר פרחים קטנטנים פה ושם? מה אתם אומרים?
אז ככה קודם כל את התרשים לשרשרת הזו לקחתי מכאן באחד הימים ובאחד הקישורים היא הופיעה לה - אני לא זוכרת בדיוק איזה דף בלי שום קשר לזה הנה שני טיפים זה בדיוק אותו הפטנט כמו טבעת מרובעת רק כאן היא ארוכה יותר אבל לא אסתפק בטיפ אלא אנסה להצמיד כאן את ההוראות נראה אם זה ילך לי אני כבר אומרת צפו לשלוש תמונות - תמונה אחת של השרשרת ועוד שתי תמונות של ההוראות הנה זה מגיע אז קודם כל התמונה עצמה
קודם כל אני שמחה שהחלטת לכתוב אצלנו ושאת לא סמויה יותר העבודה שלך מטריפה..ממש אהבתי לטעמי להשאיר אותה כמו שהיא ולא להוסיף או לשנות.. אני אהבתי אותה ככה ממש עבודה יפה ושתנוח עלייך המוזה ככה כל הזמן
עוד לא יודעת איך לסגור אותה - ברמה העקרונית אני מאוד אוהבת סגירות שעשויות גם הן מחרוזים ולא חלקי מתכת - אני שוקלת להשתמש באותו סגנון של חרוזים - אבל קטנים יותר. כשאסגור ואסיים את השרשרת אשלח תמונה שלה גם עם הסגירה כנראה שבשבת הבאה - שזה יום החרוזים שלי - אסיים אותה