חוות דעתכם בבקשה

מלווינה

New member
חוות דעתכם בבקשה

אני משתתפת סמויה כאן בפורום - כי לא היה לי מה להציג - כבר הרבה זמן שלא נגעתי בחרוזים והשבת הזו נחה עלי המוזה - אז זה מה יצא לי. ואני מתלבטת - האם להשאיר את זה ככה או להוסיף לזה בחרוזים קטנים יותר פרחים קטנטנים פה ושם? מה אתם אומרים?

אפרז

New member
ברוכה הבאה!!

מחרוזת מהממת!!! אהבתי אותה ככה, פשוטה ומלכותית!!!

מלווינה

New member
בשמחה רבה

אז ככה קודם כל את התרשים לשרשרת הזו לקחתי מכאן באחד הימים ובאחד הקישורים היא הופיעה לה - אני לא זוכרת בדיוק איזה דף בלי שום קשר לזה הנה שני טיפים זה בדיוק אותו הפטנט כמו טבעת מרובעת רק כאן היא ארוכה יותר אבל לא אסתפק בטיפ אלא אנסה להצמיד כאן את ההוראות נראה אם זה ילך לי אני כבר אומרת צפו לשלוש תמונות - תמונה אחת של השרשרת ועוד שתי תמונות של ההוראות הנה זה מגיע אז קודם כל התמונה עצמה

shooli90

New member
מקסים../images/Emo2.gif

העבודות מקסימות
תודה על התרשימים

wildspirit

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

קודם כל אני שמחה שהחלטת לכתוב אצלנו ושאת לא סמויה יותר העבודה שלך מטריפה..ממש אהבתי לטעמי להשאיר אותה כמו שהיא ולא להוסיף או לשנות.. אני אהבתי אותה ככה ממש עבודה יפה ושתנוח עלייך המוזה ככה כל הזמן

Iris G

New member
איך סוגרים כזאת שרשרת?

מאוד רוצה לנסות, אפילו הוצאתי את העיניים וספרתי כמה חרוזים צריך (250), אבל איך סוגרים אותה שעדיין תישב יפה?

מלווינה

New member
תודה תודה - לגבי הסגירה

עוד לא יודעת איך לסגור אותה - ברמה העקרונית אני מאוד אוהבת סגירות שעשויות גם הן מחרוזים ולא חלקי מתכת - אני שוקלת להשתמש באותו סגנון של חרוזים - אבל קטנים יותר. כשאסגור ואסיים את השרשרת אשלח תמונה שלה גם עם הסגירה כנראה שבשבת הבאה - שזה יום החרוזים שלי - אסיים אותה

night mistress

New member
תשאירי את זה ככה../images/Emo24.gif

לא הייתי מוסיפה או משנה דבר.. היא נראית מהסוג שממגנט כל מבט.

למעלה