חוות דעתכם למדיח -כלים צר

ויוי 25

Well-known member
מדיח -הכלים המעולה (חברת -"בוש") סיים את תפקידו, לאחר 14 שנה.
ולצערי, כיום הדגם האיכותי שהיה לי , כבר לא מיוצר.
לכן ,אשמח לקבל חוות דעת למדיח-כלים ברמת ניקוי וייבוש טובים.

אודה למשיבים.

נערך לאחרונה ב:

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
בוש או סימנס מיוצר בגרמניה
יש בוש או סימנס או קונסטרוקטה (אותו דבר) שמיוצרים בגרמניה ויש שלא מיוצרים שם. תלוי בדגם ובמחיר... בעיקרון, גם האלקטרולוקס הוא טוב. איני מתמצא בכל הדגמים נכון לרגע זה, אבל אם אתבקש, אנסה לבדוק.

ויוי 25

Well-known member
תודה על תגובתך,
ושנה טובה .
בקשר למדיח :הבעייה שדגם "בוש" תוצרת גרמניה שקניתי בעבר -כבר לא קיים ,
לאחרונה פיתחו מדיחי- כלים משוכללים (ולי אין צורך בכך,) המדיח בוש שהיה לי הוא מדגם שאז היה מבלי שום שיכלולים, והוא עבד ביסודיות יום יום -ובסופ"ש גם פעמיים ביום- ומעולם לא התקלקל אצלי, היה תקין במשך 14 שנה .
לאחרונה השכנה שלי קנתה מדיח -בוש משוכלל שמתכוונן עם שלט ,
וסיפרה שתוך זמן קצר היו 3 פעמים תקלות למדיח שלה, מזל שיש אחריות לשנה .

השאלה אולי מישהו מכיר אולם תצוגה למדיח -כלים חברת "בוש" ?
(יתכן ונותר בתצוגה מדיח כלים בוש מהדגם הקודם .)

נערך לאחרונה ב:

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
תודה על תגובתך,
ושנה טובה .
בקשר למדיח :הבעייה שדגם "בוש" תוצרת גרמניה שקניתי בעבר -כבר לא קיים ,
לאחרונה פיתחו מדיחי- כלים משוכללים (ולי אין צורך בכך,) המדיח בוש שהיה לי הוא מדגם שאז היה מבלי שום שיכלולים, והוא עבד ביסודיות יום יום -ובסופ"ש גם פעמיים ביום- ומעולם לא התקלקל אצלי, היה תקין במשך 14 שנה .
לאחרונה השכנה שלי קנתה מדיח -בוש משוכלל שמתכוונן עם שלט ,
וסיפרה שתוך זמן קצר היו 3 פעמים תקלות למדיח שלה, מזל שיש אחריות לשנה .

השאלה אולי מישהו מכיר אולם תצוגה למדיח -כלים חברת "בוש" ?
(יתכן ונותר בתצוגה מדיח כלים בוש מהדגם הקודם .)
מזה שנים ארוכות, יצרני כל המכשירים, כולל מדיחים, מכונות כביסה, מזגנים, טלוויזיות ושאר ירקות, מורכבים עם פיקוד דיגיטלי ויצרנים שונים מוסיפים לדיגיטל הזה גם יכולת שליטה אינטרנטית. זאת כדי שכשבא לך לנפוח (חלילה), הנייד יקלוט את רחשי הנפיחה ויפעיל אוטומטית את המזגן על מוד של טיהור אוויר בעזרת הוואי פיי [וסליחה על הדוגמא הבוטה].

אז גם לפני כ-20 שנים ואולי אף יותר, קניתי מדיח של AEG, והיה בו פיקוד דיגיטלי.
המדיח הזה האריך ימים והתקלה הראשונה שצצה בו קרתה לפני כ-3 שנים. אז ויתרתי על אתגר התיקון ורכשתי קונסטרוקטה חדש, שגם הוא דיגיטלי וחכם עוד יותר. הוא עובד נהדר.

את כן תוכלי לרכוש מכשיר עם טיימר מנועי, אבל זה כבר לא יהיה בוש גרמני אלא (אולי) טורקי.
ואת כן תוכלי לרכוש מכשיר אחר עם טיימר מנועי, מתוצרת אחרת ופחות טובה.
אבל בכל המכשירים הללו, הפח מחליד מהר והאיכות אינה מצדיקה את עצמה.

את תעשי את הראוי בעינייך. אני בכ"ז בעד מכשירים חדישים, גם אם אני בטוח, שבמדיחים, בתנורי אפייה או במכונות כביסה כל הפיקודים הללו הם מיותרים לחלוטין. אבל זה מה יש ואין לך דרך להתמודד במירוץ לאחור נגד הקידמה...

למעלה