חוות דעתכם - עגלה וסל קל

• פותח הנושא shib
  • פורסם בתאריך

shib

New member
חוות דעתכם - עגלה וסל קל

שלום לכולכם, אני בהריון, והתחלנו לחפש דברים לרך הנולד ורציתי לשמוע/לקרוא את חוות דעתכם על עגלת אינגליזנה - בראבו ועל סל קל לרכב של איבנפלו-דיסקברי תודה

אמיר.

New member
מה יש לנו.

(אבל זה זקן נורא !!! מלפני שבע שנים). ראשית - בהצלחה !!!!!!!! הריון קל, לידה קלה וצאצא בריא ושלם !!. אנחנו קנינו הכל אחרי הלידה. יש לנו עגלת פג משולבת (אינגליזינה היה יקר יותר וכבד יותר). סל קל של איבנפלו - מצוין !!!

מנסיוני הקצר

אני יכולה לייעץ-רק עגלה של פג וסלקל של איבנפלו!!!!! פשוט,אלה המוצרים החשובים ביותר. מיטה ושידה-הפשוטים ביותר עם תו תקן כמובן. שיהיה קל ובמזל

אנחנו קנינו שידה בהזמנה אצל נגר

שידה מעץ מלא והרבה יותר גדולה מהסטנדרט, ככה לא צריך לקנות ארון די הרבה זמן.

שיהיה לך הריון קל - ובהצלחה ! ../images/Emo13.gif

לנו יש עגלת אינגליזינה, ואנחנו מאוד מאוד מרוצים ממנה - אני יכולה להגיד לך שהיא עגלה חזקה, ששרדה המון תלאות ותיזוזים. לגבי הסלקל, אני לא מכירה את הסוג שאת מציינת אבל אני מניחה שברוב המקרים, אין הבדלים מאוד מהותיים. בסופו של דבר הרשימה מצטמצמת לכמה אלטרנטיבות - והכי חשוב: כל מה שאת קונה בסופו של דבר צריך להתאים לצרכים הספציפיים שלך ושל התינוק שלך. *** טיפ שאני יכולה לתת לך בכל זאת: תעשי סקר בכמה וכמה חנויות שונות. אל תתביישי להיות נודניקית ולשאול שאלות. מניסיוני, לומדים מכך הרבה וזה חשוב. אנחנו לדוגמא כמעט התפתינו לקנות עגלה של גרקו לאחר ששמענו עליה רק תשבוחות ב BABYS R US וקיבלנו "רגליים קרות" אחרי ששמענו את האמת המרה על העגלה הזו בכמה חנויות אחרות. בכל אופן, שיהיה בהצלחה!

giulietta

New member
בשעה טובה

עגלת אינגלזינה שקיבלנו במתנה לרגל הולדת בכורינו לפני למעלה מעשר שנים , שימשה 4 ילדים והיא עדיין פנויה להובלות. עגלה חזקה ונוחה. אגב, אם יש לך דירה ללא מדרגות, העגלה תשמש מצוין גם כעריסה ל3-4 חודשים הראשונים.

עירית ל

New member
סל קל

לנו היה את הסל קל של איבנפלו והיינו מרוצים, אבל... כיוון שהסל קל הזה הוא עד 9 ק"ג ויש ילדים שמגיעים למשקל זה לפני גיל שנה, הילד עובר מסל קל לכיסא דו כיווני (שניתן לקושרו נגד כיוון הנסיעה). כיסאות אלו הם יקרים יותר. לעומת זאת ישנם סל קלים שמשמשים עד 13 ק"ג, דבר המאפשר לקנות אח"כ כסא רכב זול יותר, שמשמש רק עם כיוון הנסיעה.

למעלה