חוות דעתכם על גריל גז

usafun

New member
חוות דעתכם על גריל גז

הרבה זמן אני זומם על גריל גז למרפסת שלי. כל הזמן המחשבה שלי היתה נתונה ל - וובר. אבל עכשיו ראיתי מבצע על מגה שף 3 של אמגזית ורציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון עם הגריל הזה ובכלל - מה חושבים עליו אלו מכם ה"זורקים" בשר על גריל גז?!

דבר מעולה גריל גז.

קל מאד לתפעול. תמיד נוח לפתוח ולשים שיפודים/בשר על הגריל. והופ יש ארוחה מוכנה. כיף אמיתי.

usafun

New member
אבל יש ויש!

אני שאלתי לגבי הגריל שאת הקישור שלו צירפתי.

קלאמרי

New member
גם לי יש נקודת גז במרפסת אבל אני חושש לנטוש

את מנגל הפחם וטעמו !!! למרות העשן במרפסת וכל מה שקשור בניקוי האפר בכול פעם מחדש מייאש.

פוקסי99

New member
גריל גז וגריל פחמים

אני כבר מזמן מתכנן לבנות גריל בחצר בתחילה חשבתי על גריל גז אבל הילדים הטילו ווטו הם לא מוכנים לשמוע על סטיק שלא מצרב על פחמים ןבמחשבה שניה הם צודקים הארומה המיוחדת של עשן הפחמים לא מתקבלת בגריל גז אני מוכן למתקן משולב הדלקת הפחמים ע"י גז ולחר מכן הצליה רק עם פחמים פוקסי

צלשף

New member
גריל גז לפי דעתי

הגריל שראיתי בקובץ ששלחת נראה רציני ואני מאוד ממליץ הבשר יוצא ממש מעולה אני אישית מחזיק בגריל BROIL KING יבוא מקנדה ע"י אמישרגז

usafun

New member
דרך אגב,

איך הלך החישוב של ה - BTU כדי לדעת אם הוא מספיק לשטח הצלייה של הגריל?

צלשף

New member
אני באמת לא יודע איך הם מחשבים אבל

אצלי על אותו שטח צלייה יש רק 40.000 BTU וזה מספיק בהחלט

milch

New member
מעדיף פחם אבל לא נגד גז בכלל

מחירו של המיתקן נראה לי גבוה. ככלל מחירי אמגזית אף פעם לא היו נמוכים. 54000 BTU על גודל שטח כזה, בלי לדעת כיצד מחשבים, רק על בסיס השוואתי, הוא טוב וחזק. יחד עם זאת, צריכת הגז גבוהה בהתאם. הנתונים כמובן על בסיס עוצמה מקסימאלית שניתן לוויסות. חלק מן העלות הוא המיבנה "המפואר" מעץ "יוקרתי". לכן, אני מציע לבדוק גם אצל "שמריה", אני רכשתי אצלו מספר דברים לשביעות רצוני המלאה גם מן האיכות וגם מהמחירים.

יוהכ

New member
אוי ואבוי מנגל גז= חילול הקודש אבל מותר

לשימוש באופן חריג לעירוניים שלא יכולים ליצור מסכי עשן לשכנים. למי שיש גינה ויכול להשתמש בפחמים , משול הדבר לכמעט צימחונות, שזה פשע חמור בפני עצמו..

TOMESH5

New member
תמונה אחת שווה אלף סטייקים

אין, אבל אין כמו גריל גחלים מברזל עבה

אליה ל

New member
את הגריל הזה באופן אישי לא מכירה אך משתמשת ב.

בגריל גז אוסטרלי - מצרפת קישור - לגריל הגז שיש לי ושאני מאוד מרוצה ממנו. אישית אם כבר הולכים על גריל גז עדיף לרכוש כבר את זה שיש לו גם מוט מסתובב - אני יודעת שלי זה חסר בגריל. יחד עם הגריל הגדול, עדיין מחזיקה גם גריל פחמים קטן ובדרך לבנות משהו גדול יותר בחצר.

למעלה