חוות דעתכם על דגם ספציפי..

חוות דעתכם על דגם ספציפי..

מישהו שמע על הדגם הזה DELL Latitude 110L-N-1520D שנמכר בחנויות המכירות המקוונות החל ב-4599 שקלים? המפרט נשמע מפתה, אבל לא מצוין משקל וזמן עבודה של הסוללה... ניסיתי לחפש באתר DELL אך לא מצאתי את הדגם האמור.. למישהו יש מושג? בתודה מראש.

../images/Emo26.gif

כאן אפשר למצוא אותו באתר של דל. באופן כללי Latitude היא סידרה יוקרתית, אך דוקא הדגם הזה פחות נחשב, לראיה המחיר הנמוך.

חן חן, אבל...

א. את 110L מצאתי בעצמי, אבל לא מצאתי את הדגם הספציפי (110L-N-1520D)... ב. יש לך מושג מדוע המחשב לא "נחשב", והאם זה אומר שהוא גם לא "טוב"?... בסך הכל המפרט הטכני נראה, לעניות דעתי האומללה, מרשים למדי. לשם החידוד - המחשב לו אני זקוק אמור לתמוך ביישומי אופיס, יישומי אינטרנט, צפייה בסרטים ופוטושופ, בעיקר. כדאי?...

מדובר

בדגם יחסית ישן, לצערי לא מצאתי את המק"ט הספציפי הזה. במפרט שנתת אין דגם כרטיס מסך, אבל לדעתי מדובר כרטיס חלש ולכן פוטושופ עלול לעבוד לאט. אם כל השאר אין בעיה.

BlackUnicorn

New member
זה נראה בדיוק כמו הדגם שאני

קניתי, שמופיע פה: http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=23764&ref=12 הסוללה המדוברת מחזיקה לדברי החנות בין שעתיים ל- 5 שעות, זמן ממוצע 3.5 שעות. עוד לא קיבלתי את המחשב, אך אין ספק שהוא נראה טוב. נ.ב - אני שידרגתי ל- 1.6 ב- 99 ש"ח, ושידרגתי ל- 3 שנים אחריות ב- 500 ש"ח (במקום 800 הרשומים באתר).

BlackUnicorn

New member
אה אוקיי - זה בדיוק אותו המחשב

כיוון שמדובר באותה חברת מחשבים שמוכרת אותם.

למעלה