חוות דעתכם על "ספינינג משולב"

dovev

New member
חוות דעתכם על "ספינינג משולב"

חבר שמתעסק עם צילומי וידאו שלח לי את הקישור המצורף על סרטון ספינינג שהפיק. הסרטון כשלעצמו על הכיפאק אבל התרגילים המבוצעים במהלך השיעור לא בטוח שכל כך על הכיפאק לעמוד השדרה (בעת אימון ספינינג). אשמח אם תתקנו אותי. * מבלי לפגוע במדריך/ה

crowspin65

New member
באמת אחלה סרטון

לגבי חלק מהתרגילים, אני בטוח שרובם הומצאו ע"י מדריכים מהמין הגברי שפשוט רצו לראות עוד קצת מהמחשופים הנדיבים...
)) ראיתי שם לא מעט מתאמנים שדיוושו ללא עומס כלל (התחת פשוט קיפץ לו על הכיסא) ואני בטוח שלרובם היו אח"כ כאבי גב. משום מה עדיין הרבה מתאמנים וגם מדריכים חושבים שככל שמדוושים מהר יותר, האימון יותר טוב וכך יוצא שהרבה מתאמנים גם בשיעורים שאני נוכח בהם, ממשיכים לדווש במהירות שיא ללא עומס במחשבה שכך הם שורפים יותר קלוריות. מה שכן, הסרטון יצר בי געגועים עזים לקיץ...

chosenspin

New member
אמממ....

בתור חובבת צילום... אחלה איכות צילום. אפקטים גם בכלל לא רעים. תמונה חדה וברורה.

Tami661

New member
האמת? רציתי לספור טעויות בסגנון "מצא את

ההבדלים" אלא שמרוב טעויות... יותר קל לספור מנח אחד נכון (וגם זה לא היה, אלא אם מחשיבים לצורך העניין את תנודות המיכלים שהצלם בחר להתמקד בהן
) בקיצור, היה עדיף לא לצלם. פאדיחה לספינינג!

כאב ומבוכה

זה בדיוק מה שהרגשתי כשראיתי בעיקר מבוכה מצד שני זה יכול להיות סרט הדגמה מעולה לכל מה שלא טוב לעשות בספינינג נקודה חיובית - אהבתי את ה"צופים מהצד אינם שורפים קלוריות"

Tami661

New member
אפילו זה טעות! אם הם אוכלים חסה כל היום...

הם לא רק שורפים - אלא הם אפילו ירדו במשקל

אבישג7

New member
מביך משו..../images/Emo67.gif במיוחד הפושאפים..../images/Emo5.gif

היו שם כמה שממש היו בדרך לעוף מהאופניים...

yoav026

New member
שיעור מגעיל...

לא מדבר אלי ...הייתי מפסיק אחרי 30 שניות...... או פחות
צילום על הכיפק....עושה גם בריתות, חתונות , בר מצוות ואירועים.....

בכתוביות באיזה שלב היה כתוב...

..."לשיטת הספינינג קמו מאות חיקויים אך הם אינם הדבר האמיתי" נהדר, ותודה רבה שהראיתם לנו חיקוי רע ביותר, מביך ומזעזע! בכתוביות היה גם כתוב שאת הספינינג המציא ג'וני ג'י בסוף שנות השמונים.... אם ג'וני ג'י היה רואה את מה שהלך שם נראה לי שהיה מקיא את נשמתו!

לא יאומן כמה דברים נוראים לשיעור אחד!

שאלוהים ישמור , איך אפשר לקרוא למה שקורה שם ספינינג? ואחר כך לא מבינים למה יש כאבי גב או כאבי ברכיים אחרי שיעור כזה, בגלל שיעורים כאלה יצא לספינינג "שם" של דופק ברכיים! מעצבן לראות סרט כזה! וכל מילה נוספת מיותרת.

taltalon88

New member
סרטון הדגמה נפלא...

לאיך בטוח לא נראה ספינינג... שאלוהים ישמור,ירחם ומה לא?אוי ואוי...אין לי מה להוסיף

ellabs

New member
מעניין איפה הוא מדריך

ומה מצב הפציעות שם...מדריך כזה גורם לנזק גדול בזמן קצר ולהרבה מתאמנים -כמה עצוב

למעלה