חוות דעתכם...

חמדמדת1

New member
חוות דעתכם...

לא בדיוק קשור דווקא למאיר-למרות שלי ההתלבטות עלתה לגביו או יותר נכון לגבי ההופעות שלו. אני אסביר- ההיתי במספר ( רב ממש - לשמחתי הרבה, של מאיר של שמע קולי) וכל פעם שיש הופעה אני בהתלבטות עם מי ללכת- אז יש לי חברים מקסימים ממש שמוכנים לבוא תמיד ( יש לי חברה אחת שהייתה איתי כבר בארבע הופכות של מאיר ..למרות שמלכתחילה היא בקושי הכירה שירים שלו , מאותו צד בדיון תמיד יש את התחושה שלא נעים לסנג'ר את החברה ואחרי שמיצית את האפשרויות עם החבר'ה , ברגע שאתה נמצא איתם בהופעה אתה מרגיש כל הזמן אחרי על זה שהם ייהנו וכל הזמן מקווה ומתפלל בסתר שההופעה תהיה טובה והם ייהנו ולא יהרגו אותך בסוף. בקיצור מה שאני מנסה לשאול מ גובר הפאדיחה ללכת להופעה לבד ( ואז זה פשוט רק מאיר ואני , ואפשר לעצום עינים ולהתעלם מכל השאר) או לבוא עם החברים המקסימים ( בהתחשב בנסיבות שצויינו למעלה!) מה אתם אומרים ???

איף

New member
אוי אני כל כך מבינה על מה את מדברת

גררתי הרבה אנשים לכל מיני הופעות של כל מיני אמנים. וכל כך קיויתי שהם לא יתאכזבו מההופעה, כי בכל זאת הבטחתי להם הרים וגבעות
. אני חושבת שרוב האנשים ש"גררתי" איתי נהנו בסופו של דבר, וחלקם אפילו הגיעו איתי שוב להופעות של אותו אמן (כן, יש לי נטייה להתביית על אמנים מסוימים וללכת לכל דבר שהם עושים
). חוץ מזה , יש את הפורומים...שזה מאד מקל. למעשה, הרבה מהאנשים שאני הולכת איתם להופעות כיום, הם אנשים שהכרתי פה בפורומים בתפוז
זה מאד כיף ללכת להופעות עם אנשים שאתה יודע בודאות שהם אוהבים את האמן שבאת לראות להתלהב איתם ביחד מכל בדיחה, מכל עיבוד שונה של שיר מוכר, מכל שיר נדיר שפתאום אותו אמן מחליט לשיר. אף פעם לא הייתי בהופעה לבד, נראה לי שאני מעדיפה ללכת עם אנשים
אני חושבת שאין לי מספיק בטחון עצמי ללכת לבד להופעה
אבל אני מאד מעריצה אנשים שעושים את זה.

תמרי35

New member
האמת שגם אני גררתי איתי לא מעט אנשים..

ולגבי הנטייה להתביית- היא כ"כ מוכרת... אני אגב תמיד חושבת ללכת לבד אבל חברים שלי צועקים עליי שזה פאדיחות , אני תמיד מסבירה להם שמבחינתי אין לי בעיה אבל הם מתעקשים ללוות אותי ( כדי שאני לאאעשה בושות לעצמי..) אכן חברים יקרים. אבל זה תמיד נראה לי חוויה כן ללכת לבד.

איף

New member
חברים טובים!

מתעקשים ללוות אותך. אין הרבה אנשים כאלה - תשמרי עליהם

למעלה