חוות דעתכם

• פותח הנושא vtr1
  • פורסם בתאריך

גולי מ

New member
בגדול זה נראה טוב. אבל:

אני לא בטוחה בקשר לקנה המידה, אבל נדמה לי שיש מס' בעיות שנובעות מצפיפות. למשל: האם בין המקרר ל"אי" יש מספיק מעבר? אותו כנ"ל מהצד השני... ואז האם הגישה ל ומ המטבח מספיק נוחה (ביחוד עם מגש של כוסות קפה חם לחברים). בקיצור, המידות לא נהירות לי. לא ממש.

uvls

New member
בעיות, בעיות

מטבח: כדאי להשתמש גם בשאר בקיר שלצד המקרר (170 ס"מ), אולי להוציא את המקרר לפינה, לסגור אותו באיזה "משהו מודרני" ולפתוח לכיוון מרכז המטבח. האי נראה לי לא ממש קשור למטבח בגודל כזה וכדאי לוותר. הפינה הזו של החדר ארונות עושה דברים איומים לסלון. הייתי מוותר עליה ושוקל פתרון אחר לאכסון בחדר השינה. אולי תיישרי קו בסלון ותעשי לך "מזווה בגדים" נשלף בחלל ה-80 ס"מ שישאר? יכול להיות מעניין ופונקציונלי, ואולי אפילו גם יפה. נסי לגנוב עוד קצת סלון על חשבון חדר השינה, אולי לסובב את המיטה ו"להאריך" את החדר על חשבון המסדרון עבודה הזה וחדר הרחצה, ולהקטין את פתח הכניסה הענק. בחדר הרחצה, את המייבש על המכונת כביסה והכל לתוך ארון. הייתי מרים את הדלת לכיוון חדר השינה, עושה פתיחה ימנית הגונה ומחליף בין הכיור לאסלה, שתוכל להתחבא מאחורי הדלת הפתוחה. אולי אפילו ישאר לך מספיק זנב קיר בשביל למקם את שולחן הכתיבה בכיוון השני, זאת אומרת על הקיר מול זה הנוכחי. את הסלון שקצת הרחבת על חשבון חדר השינה וחדר הארונות הייתי מפנה לכיוון הכניסה ולא המטבח (למרות שהפאנג שווי קצת נגד), מחליף בין הספה של השלוש לזו של השתיים ומוצא רהיט "טלביזיה" מתאים לחציצה בין הכניסה-לסלון-למטבח. זה יוצא לב הבית. כדאי לבדוק גם אופציה לתת איזה קיר קטן בגב הספה שחורגת למסדרון, אם היא אכן תמשיך לחרוג, יהיה יותר נעים. אבל זו רק דעתי ורק שליפה ובאמת חסרות מידות, אז סלחי לי אם חרגתי מגבולות האפשרי. מקווה שבכלל הייתי ברור. בכל מקרה, שווה להתחיל את התכנית הזו מההתחלה. לילה טוב, יובל

rsmadar

New member
מאד בעייתי (מוסיפה)

בגדול, חלוקה מאד תמוהה של החלל, לא הצלחתי להבין למה. מנסה לתת כמה טיפים אבל מסכימה עם מה שכתבו לפני, שווה להתחיל מהתחלה. אזור הכניסה והמסדרון: יש בזבוז של שטח יקר. המטבח: אם כבר אי, אז אולי שווה לנסות ולשלב בו פונקציות נוספות, כמו שולחן אוכל למשל (בר?), במקום זה שעומד שם בעונש. הסלון: נוצרת פינה לא נוחה. כל ספה מסתתרת מאחורי קיר ונמנע קשר עין בין היושבים. הייתי שוקלת לותר על הנגיסה של חדר הארונות בסלון, ולהמשיך את הקיר הקיים (זה עם החלונות) בעוד כ45 ס"מ. ממנו בונה קיר מאונך שיסגור את החדר. מה שיווצר זה: נישה, מאורכת ועמוקה בחדר השינה, שתוכל לשמש כפתרון איכסון עם/בלי דלת, כל הספה "תשב" על קיר ולא כפי שמשורטט, שולחן המחשב יכנס לחדר. (כרגע נראה שהוא סתם נמצא שם ונוצרת פינת עבודה לא נוחה מי יודע כמה) חוץ מזה, נראה שהפתח של חדר השינה ע-נ-ק. ואולי אפשר לנצל את המקום טוב יותר. נראה שהסידור הפנימי לא מתיחס לפתחים. אמנם לא מצויין הצפון ואני גם לא יודעת מה רואים מהחלונות ובכל זאת שווה לבדוק (שוב) את ההחלטה הזו. .....בהצלחה

בנוסף לכל מה שאמרו

מיקום הטלביזיה בחדר שינה יגרום לכם כאבים בצואר, היא עומדת באלכסון מוחלט למיטה, אילך בדיוק תצפו בה?

vtr1

New member
מעט באיחור, אבל זו תוכנה

שאפשר להוריד ב- www.roomarranger.com

למעלה