אני לא מבין את המטרה של דף השמש. אין שם מידע קוהרנטי, רק קמיעות ממפתח שלמה- שאני יכול להוריד בכל אוסף קבצים אינטרנטי. זה פשוט חסר תוחלת. תכתוב שם מידע בסיסי על השמש בקוסמולוגיה הקבלית ושימוש של האנרגיה הפלנטרית בקמיעות שמקושרים לשמש- לעזאזל- תכתוב על השמש והקשר שלה למחזור החיים והמוות במצרים העתיקה והקשר שלה לקווקצטל- אבל אל תשאיר אותי עם קמיעות מהבהבים...
חכו, אני עוד יושב על הטבלאות של היסודות , וצריך קצת לכתוב על כל דבר, לגבי הכוכבים שעכשיו אני שם את כל החותמות מסודרים, אני רק רציתי חוות דעת על העיצוב, הטבלאות קצת יותר מאוחר מה לעשות אני קצת איטי ערפל
אני מנסה גם לרכז ידע בצורה גרפית יותר לדוגמא: מי שנכנס לדף של כוכב וונוס: 1. רואה את מיקומו לפי שיטת השחר המוזהב 2. רואה על אלו מזלות הכוכב שולט 3. רואה את החותמים של אותו כוכב 4. הקלף בארקנה הגדולה שמייצג את הכוכב יכול להיות שאת האבנים המתאימות לכל כוכב ומזל אתן באותה צורה גרפית ולא רק ארשום את שמם, אני נותן יותר טבלאות מייצגים ואולי אוסיף תקציר לגבי כל כוכב/מזל/יסוד ערפל
הנה מטרה- לעורר את עצבנותכם ומכיוון שאני אכניס טבלאות ומייצגים, אתם מוזמנים לקחת נושא שאתם טובים בו, ולכתוב ואני אכניס תחת שמכם בטבלה לדוגמא: בכוכבים ושימושים במסורת מסויימת......וכו...., לא יותר מידי רק מסורת אחת אבל לכל הכוכבים זו המטרה של האתר שלי לאסוף ידע מכל אחד אז יאללה ערפל