חוות דעתכם

FHOENIX

New member
חוות דעתכם

שלום לכולם, לאחרונה עברתי מציור ב- corel לאילוסטרייטור, אני עדיין לומדת (וכנראה אמשיך עוד הרבה זמן), ואלו איורים "על הדרך" אשמח לחוות דעתכם המלומדת תודה מראש

אני לא מלומדת בתוכנות הללו

אז אני אתן לך חוות דעה לא מולמדת. אהבתי את הזרימה של היצורים, הייתה תחושה שהם עוד רגע הולכים לזוז למרות שהם עמדו במקום, ונעצרו בפריים אחד. הטפט מאחור מאוד מוסיף. הם נראים כאילו הם שייכים לסידרה של קלפי משחק.

FHOENIX

New member
:)

תודה, הרעיון אכן היה ליצור תמונות שיראו כו קלפי משחק (תפקידים - עפ"י דמויות: לוחם, קוסם, גנב וכו')

מיכאל ג

New member
יש לך משיכה לימין בשני הציורים

ממליץ להפוך כל כמה זמן את הציור (כלומר לבחור את הכל ולעשות תמונת מראה).

Orrza

New member
אני יכול להבין שההמלצה היתה

מדי כמה ציורים דווקא להפוך את הכיוון, כדי שלא כל הסט ייצא מושך לימין. יפה מאוד. וגם העצה שקיבלת !

chatenoire

New member
טריק של ציירים

הרבה פעמים יש נטיה לצייר ב...ובכן, בנטיה. בין אם זה נובע מאיך שהיד מונחת על הדף/לוח, או מהזווית, או סתם כי ככה הציור התחיל, ולרוב לא שמים לב לזה בגלל שהעין כבר התרגלה. לכן כדאי מדי פעם, אפילו פעם אחת בציור אחרי הסקיצה הראשונית, לעשות הפיכת-מראה של הציור ולראות איך הוא באמת נראה לעין "חדשה". בתוכנות ממוחשבות זה עניין של פקודה אחת ואז ביטול בשביל להמשיך לצייר; בציור ידני אפשר פשוט להציב אותו מול מראה. נסי את זה עם ציור אחד ותראי כמה הדברים נראים שונים פתאום.

j i m m y

New member
../images/Emo45.gif באופן כללי כדאי לעבוד עם מראה ככלי

גם כדי לצייר הבעות פנים, גם כדי לצייר כפות ידיים וכו'

למעלה