חוות דעת בעניין פסנתר חשמלי

adi769

New member
חוות דעת בעניין פסנתר חשמלי

שלום,
כמי שמת כבר לרכוש פסנתר, (אבל לצערי יש עוד כמה רכישות שצריכים בבית בטרם ארכוש את הפסנתר) וכבדיחה ידועה בקרב הנשואים-אין אישור עדיין מהאישה חחחחחח
, אני מסתכל גם על פסנתרים חשמליים,
ויש באתר של דיאז כלי נגינה את הפסנתר מסוג DYNATONE-SDP-500 במחיר 7900
ובנוסף גם פסנתר חשמלי ימהה YAMAHA CLP 430 WHITE במחיר 7800
ובנוסף פסנתר חשמלי בצבע לבן רולנד ROLAND F120 במחיר 6880
מצורף קובץ

כמבינים בתחום איזה פסנתר עדיף לרכישה, ומעניין אותי מדוע אף אחד לא מזכיר את ה DYNATONE SDP 500
הוא נשמע די בסדר מהקובץ המצורף......

אודה לחוות דעתכם.......
,

ag117

New member
אם אני מבין נכון

לא ניגנת על הכלים האלה פיזית רק שמעת.....אז כדאי לך ללכת לראות את הכלים ולא רק אותם לך לחנויות ( עדיף יותר מרשת אחת) שב תנגן תרגיש את הכלי תתחבר .
מעניין מה אומרים פה החברים על כלים של KAWAI בהופעות ראיתי שמנגנים עליהם ומחלק התרשמתי ומחלק לא .....גם נראה לי שעיף שתפרט יותר עליך כנגן. מה אתה מעדיף לנגן ובעיקר באיזה רמה אתה . בנוסף גם האם אתה רוצה להשתמש בעוד צלילים חוץ מפסנתר ? האם ואיך אתה מקליט למחשב? האם אתה רוצה כלי עם רמקולים מובנים , או שיש לך רמקולים ואתה לא חייב כזה כלי? האם אתה מופיע על במה? וכו' וכו' וכו'.

adi769

New member
תשובה

לשאלתך- לעולם לא ניגנתי בפסנתר חשמלי, מעדיף לנגן קלאסי מודרני-כגון RAUL DI BLSIO, ELTON JHON , עליי כנגן לא נגעתי בפסנתר משהו כמו 15 שנה ככה שאני כבר לא זוכר כמעט כלום אך אני רוצה לנסות לחזור להנאתי כתחביב, לא רוצה להשתמש בעוד צלילים מלבד פסנתר, לא מקליט למחשב אבל אשמח ללמוד גם על האופציה הזאת, לגבי עדיפות עם רמקולים מובנים זה פחות משנה עבורי אך עדיף כלי עם ווליום איכותי וגבוה,

הכי חשוב להסביר שבילדותי ניגנתי על פסנתר אקוסטי רוסי- ולזכרוני די סבלתי מחוסר הנאה בנגינה בפסנתר הזה ולכן ברור לי שהפעם שאני ארכוש פסנתר זה יהיה מבחירה נכונה של כלי מקצועי ככל שניתן (במסגרת התקציב שאחליט) לצורך חזרה בגדול והנאה מהדבר שהכי אהבתי לעשות מאז שאני בן ארבע וחצי (כיום אני בן 37........).

ברור לי מכל התכנים שאני קורא פה שפסנתר אקוסטי יעשה את העבודה
בצורה הטובה ובבחירה למשך שנים וירצה את מטרתי-אך יחד עם זאת
כלי שישמש אותי בנגינה גם בשעות הלילה עם אוזניות יאפשר לי להתאמן
בלי להפריע למנוחת ילדיי ובלי הפרעה מצידם.

לכן אני קצת נהייתי חופר בשאלות שמא שלא אעשה טעות בבחירה שאח"כ אתחרט עליה -שהרי פסנתר זה כלי שלא רוכשים כל יום ובטח שזאת הוצאה כלכלית לא קטנה..

kawai1

New member
הכי טוב זה לנסות בחנויות

דיאז בראשון לדעתי הוא המקום הטוב ביותר, כי מחזיקים הרבה דגמים בתצוגה.
כלי זמר מתעסקים בעיקר בימאהה, כך שאם אוהבים ימאהה זה מקום מצוין לנסות.

כמו בפסנתר אקוסטי, יש כאן גם טעם אישי בהעדפת הכלי, מבחינת מגע וצליל,
לכן התנסות היא הכי חשובה.

פנה לך כמה שעות טובות ולך לחנות. שב ונגן על כל הפסנתרים שבתקציב.
נגן ממש, לא רק כמה לחיצות. זו הדרך לבחור.

לי לקח כמה ביקורים חוזרים והרבה התנסות לפני שהחלטתי.

למעלה