חוות דעת לגבי רופא פרטי...

muzaic

New member
חוות דעת לגבי רופא פרטי...

רובכם אולי לא זוכרים אותי. הפסקתי לכתוב לאחר הטיפול האחרון בכדי לשכוח קצת מהתקופה הקשה שעברה עלי.אבל..אני מוצאת את עצמי נזקקת להתייעצות עם רופא מומחה ומכיוון שאני לא מכירה כזה אני פונה אליכם לעזרה. תקציר הסיפור - לפני כשנה ואחרי כאבים די קשים התגלה כי אני חולה בהודגקין שלב 4. עברתי חצי שנה של כימוטרפיה בתל השומר ללא הקרנות והיום אני כבר חצי שנה אחרי עם 2 CT טובים אבל עדיין עם כאבים. אשמח לקבל מכם מסרים לגבי רופאים מקצועיים ידועים אשר ניתן לפנות אליהם לשם קבלת חוות דעת נוספת בנושא.

muzaic

New member
הכוונה לרופאים מומחים בהמטולוגיה...

בכל מקרה המון תודה על העזרה.

דקלה007

New member
המלצה על רופא

אני ממליצה לך על ד"ר רכבי מתל השומר(יש לו גם מרפאה פרטית).

דגנילי

New member
../images/Emo91.gifהמטולוג../images/Emo45.gif

פרופ' עמוס כהן. מטפל בבלינסון קמפוס גולדה. מרפאה המטולוגית. גם אני חולת הודג'קין. עם ותק של 16 שנה. מגיל 15. (החישובים רצים עכשיו..) הוא גם מקצועי מאוד וגם אדם מאוד אנושי. בשבילי כמו אבא. אם יש לך עוד שאלות או אם סתם אתה מחפש מישהו שיקשיב ויבין אותך, אני פה. תהיה בריא, ותרגיש טוב.

כמה זמן מחלה כזו נמשכת?

אני חולה הודג'קין חצי שנה. כמה זמן זה ייימשך? אמרו לי חצי שנה-שנה. למה אצלך זה ארוך?

דגנילי

New member
לא הבנת נכון..

לפני 16 שנה חליתי והייתי בטיפולים שנה בערך.. הטיפול שקיבלתי סיים לי את הגידול. והייתי בריאה 6 שנים. אז המחלה חזרה ומאז אחרי חצי שנה של טיפול, אני בריאה כבר 9 שנים. בקיצור מאז שחליתי בפעם הראשונה עברו 16 שנים. אם אמרו לך שזה ימשך חצי שנה-שנה.. כלומר שהם מעריכים שכעבור חצי שנה-שנה תסיים את הטיפול. ואז כל התאים הממאירים יגורשו. ואני מקווה בשבילך שהמחלה לא תחזור יותר. אבל זה לא כמו אבעבועות-רוח שאתה חולה וזה עובר וגמרנו!! גם אם יעברו 50 שנה והמחלה לא חזרה שוב (מה שאני מקווה שיקרה) עדיין תקרא חולה הודצ'קין... ואז תגיד:" אני חולה הודצ'קין כבר 50 שנה"..

מיליתו

New member
קודם כל - ברוכה השבה....

תמיד נחמד לשמוע ממכרים ותיקים... לגבי הכאב - לא ברור לי כל כך ממה הכאב. גם אצלי יש עדין כאב בבית השחי כי בזמן הביופסיה חתכו שם כמה עצבים, וזה גורם לכאבים בתנועות מסויימות. אני אפילו לא יודעת איפה כואב לך, ולא בטוח שהמטולוג הוא הכתובת. אם יש המטולוג שמטפל בך,למה את לא פונה אליו? תמיד אפשר להתייעץ עם עוד המוטולוג, ואם את רוצה אני יכולה לתת לך כמה שמות, אבל לא נראה לי שזה יעזור כל כך, כי כניראה הכאבים לא נובעים ממקור סרטני (אמת שה CT תקין). אולי אם תפרטי קצת יותר אוכל להפנות אותך למקור טוב יותר לטיפול בכאב.

muzaic

New member
אז קצת פירוט...

גם לי לא ברור למה הכאב וזה מה שמדאיג אותי. המחלה התחילה עם כאבים חזקים בבית החזה והצוואר והכאבים היום הם ספורדים כלומר יש ימים בלי כאבים ויש ימים שיותר וכל פעם זה במקום אחר באיזור החזה והצוואר. לפני ה CT הראשון הייתי בטוחה שהמחלה חזרה כי היו לי כאבים ממש חזקים אבל הסתבר שה CT בסדר והכאבים נפסקו לאיזה חודשיים עכשיו זה שוב פעם חזר. ניסיתי להתייעץ עם ההמטולוגית שלי אבל גם ככה היא לא הטיפוס הכי נעים והיא די התייחסה אלי כאחת שמפנטזת ומבלבלת את המוח. בהתאם חשבתי להתייעץ עם עוד המטולוג שירגיע אותי.אשמח לקבל כמה שמות כדי לראות לפחות עוד רופא שירגיע אותי בנושא. בכל מקרה המון תודה על העזרה.

מיליתו

New member
הי

קודם כל - לכולנו יש "תופעות" של לפני בדיקה... ההמטולוגית שלי, שאני מאוד מעריכה ומסמפטת היא ד"ר צילה צוקרמן ברמב"ם, יש לה סבלנות לכל מיני שטויות שיש לי בראש (ויש לי המון). אם התופעות אצלך מופיעות יותר לפני בדיקה ונעלמות אחרי שמתקבלות תוצאות תקינות, את כניראה סובלת מחרדה - מובן וטבעי וקורה לי כל הזמן. נראה לי שכדאי לפנות גם לרפואה משלימה, דיקור או רפלקסולוגיה - מאוד עוזר להוריד את המתח, וגם להכיר את הגוף, לדעת מה זה כאב רגיל, ומה זה כאב חריג, לשים לב לכל מיני דברים קטנים בכאב, ולהיות מודעים. אם את רוצה עוד שמות של מטפלים או מספרי טלפון, פני אלי במסר.

אביתר27

New member
פרופ' דינה בן יהודה

בהדסה עין כרם מנהלת מחלקת המטולוגיה מס' הטלפון של המחלקה 6776741- 02 מס' הטלפון של המזכירה שלה דורית 6776744 - 02 נחשבת אחת המומחים בארץ בנושא הודג'קינס. הכאבים שלך יכולים להיות על רקע העובדה שהיה גידול ולמרות שהצטמק יש שם רקמה שעברה התנוונות, כמו צלקת (למרות שלא עברת הקרנות). המון בריאות והצלחה

muzaic

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה לכולכם....

על התגובות. אתם פורום נהדר ותומך ושיהיה לכולכם יום נעים ובריא
.

למעלה