חוות דעת על דיאגנוסטי בהייקיו

BOOS123

New member
חוות דעת על דיאגנוסטי בהייקיו

אהלן!

אוקיי, אז עשיתי דיאגנוסטי של הייקיו, וקיבלתי ציון שאני ממש מרוצה ממנו בשביל דיאגנוסטי (כמעט 700) , רציתי לשאול איך הדיאגנוסטי שלהם? כמה הוא משקף מבחן רגיל?
אני שואל בגלל שאחותי קיבלה בדיאגנוסטי של היי קיו, לפני שנה 505 ובפסיכו עצמו היא קיבלה הרבה פחות-450, האם הדיאגנוסטי שלהם הרבה יותר קל מבחינה רגילה? מישהו מכיר אותו מקרוב?
האם בתחומים מסוימים הוא קל יותר מאשר באחרים?
אסביר למה אני שואל, כבר עשיתי פסיכומטרי בעבר (לפני 6 שנים, בתיכון) ובו קיבלתי 142 בכמותי, 138 במילולי ו124 באנגלית,
ובדיאגנוסטי הנוכחי קיבלתי 128 בכמותי, 141 במילולי ו-128 באנגלית.
התחום הכי חזק שלי הוא כמותי, ואני מצפה לעליה גדולה בו , אבל מובן שאחרי שנים של חלודה- המצב לא משהו, באנגלית- בגלל שאני מתרגל הרבה מילים- הגיוני שאקבל ציון סבבה, במיוחד שבאנגלית אין הרבה מה ללמוד ולהתכונן לפסיכומטרי (חוץ מהרבה לימוד מילים וקריאה -מה שאני כבר עושה).
רק במילולי, אני מתפלא על הציון שלי בדיאגנוסטי, לא נראה לי הגיוני שבלי שום תרגול אקבל ככה, מה גם שאני יודע שזה תחום שאני צריך להשתפר בו מאוד, לכן אני נוטה להאמין שהדיאגנוסטי של הייקיו קל מאוד מבחינת מילולי.

קיצור, הדיאגנוסטי הזה גורם לי להתלהב מעצמי ולחשוב שאני במקום ממש טוב (ביחס לציון המיוחל כמובן- 750 וצפונה, לרפואה בעז"ה) , אני רק רוצה להבין אם זה באמת ככה, או שהדיאגנוסטי הזה לא הכי משקף?

למעלה