חוות דעת על האלבום החדש...

tomgirl21

New member
חוות דעת על האלבום החדש...

אחרי שחרשתי על האלבום שבוע... (בקושי שמעתי אביב גפן חחח!) נתתי למירי את הכבוד המגיע לה,אלבום חדש אז מותר לחרוש:) אז.... האלבום מבחינתי מתחלק ל2 קבוצות, קבוצה אחת של שירים שאני מאוהבת בהם,מרגשים אותי,נוגעים בי,מצמררים אותי,וקבוצת השירים השניה שמשעממת אותי,לא מרגשת אותי,לא עושה לי כלום... הקבוצה הראשונה שאני אוהבת- חדשות טובות (השיר מבחינתי הכי טוב באלבום!! המילים בשיר הזה וואוווווווווווו... ואני שמחה שזה גם השם של האלבום,רק חבל שהיא לא מבצעת אותו בהופעות,מתה לראות את השיר הזה בלייב..) יום ראשון (שיר מהמם!!! אוהבת מאוד מאוד)... פנינים בנהרות (שיר יפה,מקפיץ,עושה חשק לקום ולרקוד:) ).... שתי גדות (מהמם!!! נראה לי אם קרן ומירי היו מכירות מגיל קטן יותר,השיר הזה היה מאוד מתאר אותן)... נטלי (שיר מאוד יפה...) לרגע נדמה. מה עשית. שירים שאני לא אוהבת... נוצות על הכתף של ת"א עזבוני לנפשי התזמורת נגנה הוכחה (כולם מתלהבים מהשיר הזה אבל אני לא מצליחה להתחבר) :/

sp400

New member
הביקורת שלי

לאחר שמיעה מרובה של הדיסק -חרישה באוטו באייפוד ובמחשב יגיע הזמן לביקורת לגבי השירים: 1 חדשות טובות -אני ממש אוהב אותו יש לו מסר חזק והוא כתוב ממש טוב 2 הי אחותי- הלחן שלו ממכר ממש אהבתי את הקצב ובכלל אני אוהב שמירי שרה שירים בסגנון הזה 3 לרגע נדמה- שיר נחמד לא ואוו קצת מיגע אבל בסך הכל נחמד 4 פנינים בנהרות- שיר טוב מזכיר לי קצת שירי לדינו 5 יום ראשון- למרות שבתחלה ממש ממש לא אהבתי היום אני נורא אוהב אותו אני חושב שזו בחירה טובה לסינגל למרות הכל רוצה לראות אותו בהופעות 6 נוצות- לא נפלתי ממנו הוא שיר סביר 7 על הכתף של ת"א- ואוו שיר מדהים אין ספק אחד המוצלחים באלבום 8 התזמורת נגנה- שיר יפיפה מירי נשמעת בו מעולה הבתים שלו יפים הפזמון קצת פחות 9 עזבוני לנפשי- שיר נחמד לא בפיבורייטם שלי 10 מה עשית- שיר מצוין אין ספק שהחיבור של מירי וקרן הוא קלף מנצח 11 שתי גדות- שיר נחמד קצת מונוטוני בשבילי 12 נטלי- שיר חמוד שוב הסגנון הזה עם הנגיעות מזרחית הוא בול מירי אבל השיר הזה בכל זאת לא נכנס לי ללב 13 הוחכה- אפשר להגיד שוב ואו?? כי השיר ענק המילים חזקות לוקח קצת זמן להתחבר לשיר אבל ברגע שהוא מתחיל להתאצם הוא נהיה מושלם אם נחלק את השירים לשלושה קבוצות אז באהובים ביותר: הי אחותי על הכתף של תל אביב הוכחה יום ראשון חדשות טובות בנחמדים פלוס: לרגע נדמה פנינים בנהרות מה עשית התזמורת ניגנה ובפחות אהובים: לרגע נדמה נוצות עזבוני לנפשי נטלי לגבי העטיפה התמונות מעולות מירי נראת שם מעולה הגרפיקאים עשו עבודה מעולה עם הדיסק הזה

tomgirl21

New member
שכחתי את היי אחותי...

הוא ברשימה של השירים שאני אוהבת,אבל בין האחרונים..

למעלה