חוות דעת על הנגנים הבאים:)

חוות דעת על הנגנים הבאים:)

נשבר לי הנגן הישן (איי ריבר דיסקמן אמ פי 3 לאחר שנתיים שימוש). וכעת אני מחפש נגן חדש שהכי חשוב שיסחוב כמה שנים ושאיכות הסאונד תהיה לא רעה. השימוש ברדיו שלו ובתור טייפ מנהלים לא משנה לי בכלל ועדיף שגם יהיה מותאם לריצה (שיתאים גם לזה). בהתאם לכך התקציב עלה מ500 ל700 -800 מה אתם אומרים על אלו?

homart

New member
תוריד מהר

את הקריאטיב מהרשימה שלך, האיכות סאונד שלהם ממש לא משו......, הם לא שווים תכסף. אני הייתי חוזר לאייריבר או לIAUDIO הIAUDIO ממש טובים

weird dust

New member
שנתיים זה הרבה יחסית

הרבה מאוד נגנים הולכים (או חוזרים לבורא הנגנים) בתקופה כזאת. הנגן שלך בטח טייל הרבה ועשה קילומטראז' עצום אז הגיוני. אי ריבר נחשבת חברה טובה ובשימוש נכון ולא אינטנסיבי הם חיים הרבה זמן.

homart

New member
האמת...

שזה לא כזה הרבה..,אבל היום הנגנים שלהם הרבה יותר מפותחים....

weird dust

New member
מכיר את אי פוד דירטי סיקרט?

אי פוד שמת אחרי 18 חודש? (היום הדבר קצת סודר לצורך הפרוטוקול). נגנים רבים הבטריה שלהם מחזיקה 400 טעינות נגיד, אז אחרי זה הנגן הולך. מה שבממוצא מספיק ל-3 שנים. בקיצור אני יצרף את הקישור ההומריסטי הבא:

gt-master

New member
אז ככה>>

ה MUVO TX-FM נחמד,רדיו טוב,הקלטה בינונית- ,קטן מכולם ויעיל מבחינת זכרון נייד (ללא כבלים וללא דריברים). ה Sandisk נחשב לפחות איכותי (וגם יותר זול) ואותו לא שמעתי. הרומבה כעיקרון טוב מבין שלשתם (שוב רואים לפי המחיר) הסאונד שלו טוב יותר מה TX-FM (לפי ביקורות,אני לא בדקתי) והיתרון שלו שיש לו כניסה להקלטה ולקידוד ישיר ממכשיר חיצוני(כמו MD ) אבל קח בחשבון שהוא גדול יותר מה TX-FM ומצריך כבל ל USB מבחינת איכות חומרת המוצרים כולם מרגישים זולים ושבירים. אם תרד בכמות הזכרון (ל 256 מגה) תוכל לקנות IRIVER IFP 790 שהוא עדיף מכולם . אם תרצה להרגיש בהבדל בין ה קריאטיב לאיריבר ולסוני אתה מוזמן אלי (אולי אמכור לך את ה MUVO TX-FM אם תרצה.את ה IRIVER אני לא.)

למעלה