חוות דעת על התוכנה Avid בבקשה!

man149

New member
חוות דעת על התוכנה Avid בבקשה!

אני צריך חוות דעת על התוכנה בשם Avid, האם היא תוכנה מקצועית? מהן הפונקציות שהיא כוללת? האם היא יותר טובה מ Premiere? תודה מראש!!!

GGOODD

New member
avid dv express

עבדתי עליה בשנה האחרונה, הפונקציות שבה מתקדמות מאוד והאיכות גבוהה אני אישית מאוד אהבתי את התוכנה ואפשר להפיק המון דברים מעולים ממנה. אני לא יודע אם היא יותר טובה מפרימייר, נדמה לי שכן... אבל אני לא עבדתי יותר מידיי עם הפרימייר ככה שאני לא הבן אדם להשוואה.

umbo

New member
זו התוכנה המיקצועית ביותר לעריכה...

עד לפני זמן מה היא עבדה רק על מחשבי מקינטוש לעריכה מקצועית. רוב עורכי הוידאו לטלויזיה עובדים עם AVID. (המחיר שלה - מספר עשרות אלפי שקלים) לא מזמן יצאה גרסה קלה למחשבי PC, נדמה לי שהיא מעט פחות משוכללת.

umbo

New member
הוא פשוט למי שמבין בעריכה...

את הדברים הפשוטים ביותר אין בעיה לעשות - ברוב התוכנות הם טריויאלים, מעבר לזה, צריך להשקיע זמן ורצוי גם לקבל הדרכה כדי להוציא מהתוכנה את כל מה שיש בה (אגב, היא הרבה יותר מקצועית מ - PREMIERE שנחשבת תוכנה חובבנית, אם כי משוכללת) אבל בשביל לעשות רק את הדברים הפשוטים חבל להתאמץ ולעבוד עליה - תוכנות פשוטות יותר יעשו זאת באותה מידה של הצלחה.

man149

New member
אני עובד עם Vegas 4 ... היא תספיק..

לי... מה אתה חושב על VEGAS 4?

umbo

New member
VEGAS 4 היא בהחלט מערכת טובה.....

לתשומת לב -נדמה לי שהרדיו במערכת תל-אביב מבצע את רוב העריכה והשידור שלו ממערכת VEGAS. (מהחלק של בקרת הסאונד - ללא התיחסות לתמונה, שכמובן לא קיימת ברדיו) אם המערכת הזו תספיק לך או נוחה לתפעול - את זה רק אתה תחליט, זה גם תלוי בהרגלים וטעם אישי.

קרוקדיל

New member
יש לך טעות

אתה מדבר על מערכת עריכה של AVID אבל יש גם תוכנה שהמחיר שלה הוא לא כ"כ יקר והפונקציות שלה לא בהרבה יותר טובות משל הפרימייר נאמר ככה היא יותר טובה אבל פחות נוחה

umbo

New member
את שם התוכנה כבר כתב GGOODD

הגירסה הנוכחית היא כניראה: Avid dv express 3.5 תחפש ב www.google.com ותמצא לא מעט אינפורמציה. לגבי מחיר - אחרי חיפוש של דקה מצאתי את התוכנה במחיר החל מ 1100$ אבל גם במחיר הזדמנות (אם יש לך הנחת סטודנט בארה"ב) כמו שנראה בתמונה. מצאתי גם כתבה נחמדה על התוכנה.

Snorlax

New member
סוף סוף...

משהו רושם משהו על AVID אז אני חייב להגיב על זה.. אז את סרט הגמר שלי ערכתי על AVID שלפי דעתי היא תוכנה ממש ממש טובה ונוחה לשימוש. על פי מה שאני ראיתי דרך התמונות שפורסמו על ידי אנשים בפורום, תמונות מ PREMIERE אני חושב שפרימייר נראת לי תוכנה בהרבה יותר מבולגנת ויותר מסורבלת לשימוש, לא השתמשתי בא עדיין אבל לפי התמונות היא נראת לי כזאת. מצאתי את התוכנה בגירסה הכי חדשה 3.5 באינטרנט ואני משתמש בה על המחשב בבית וזה פשוט מדהים לערוך בבית ולא בחדר עריכה בבית ספר. :) זהו בעיקרון, אני מת על התוכנה הזאת ולפי מה שהבנתי היא ממש ממש יקרה אבל לדעתי היא שווה ביותר. עוד לא הספקתי להכיר את כל הפונקציות שלה אבל מההכרות שלי איתה אפשר לעשות שם המון דברים די בפשטות... בהצלחה.

man149

New member
יש לה דרישות גבוהות...

אבל אני מתכוון לשדרג את המחשב אז מילא...

למעלה