חוות דעת על התיק הבא, למישהו יש?

לוי אסף

New member
חוות דעת על התיק הבא, למישהו יש?

התיק אמור לשמש לפעילות של יום-יומים, ואמור להישאר לשנים. http://shop.lametayel.com/cgi-bin/lametayel/2401412.html

yuv R

New member
כן! לי יש כזה. בבקשה...

אז ככה... במבט ראשון נראה ש Source מאוד השתדלו. מאוד מאוד אפילו. יש המון שפצורים. תיק נוח. התיק מאוד מאוד גדול. מאוד. ביום ממוצע, הוא הרבה יותר גדול מהנחוץ לטיול אופניים, עד כדי מסורבל לעיתים. אני בחרתי בו בגלל יכולת נשיאת מים מוגברת (אני יוצא בקיץ עם 7 ליטר, מתוכם לפחות 4.5 על הגב) ומקום לביגוד ארוך ושאר ציוד בחורף. יכול להיות שאפשר להכניס ערכת ע"ר, כלי תיקון ועוד ועוד גם לקאמלבק בנפח 9 ליטר, אבל תשאל את אלונה כמה זמן לוקח לה לארוז את הקאמלבק אחרי שהיא מוציאה משהו מהתיק. לעומת זאת... בקטעים קצת טכנים התיק מורגש. קח בחשבון. לא אהבתי:
רוכסן: התיק ממש מושקע, אבל הרוכסן פשוט להחריד, כמו שאתה יכול למצוא בקלמר בעשרה שקלים. ממש חבל.
תא רשת קדמי: התא חביב, אבל הסקוץ' שלו משום מה לאורך ולא לרוחב. לא ברור על מה הם חשבו. הופך את כל התא ללא שמיש.
רצועת חזה: לא ממוקמת נכון. אהבתי מאוד:
הכי הכי חשוב: יופי טופי של שקית מים. פשוט מעולה פתח מילוי ענק, פיה נוחה ולא נוזלת, קשית מבודדת, בקיצור... תענוג
אבזמים כיסים ומתלים: יש מקום להכל. אפשר לקשור פנימית מפונצ'רת בחוץ בנוחות, או לאכסן אותה בכל מקום בתיק.
כיסים צדדים נוחים מאוד. בסה"כ.. אני בעד. בגודל הזה, אין לתיק הזה ממש מתחרים. אבל... מציוד "מחנאות" אפילו יותר מציוד אופניים, אני מצפה להרגשה של מעבר ל"בסדר". אם תקנה תיק של Lowe או Karrimor אתה יודע שהם פשוט חשבו הרבה על המוצר. כאן יש מוצר בסדר, אבל האיכות לא מקרינה ממנו למרחוק. זו ביקורת קצת אמורפית, אני מקווה שאתה מבין את הכוונה. לדוגמא: מערכת הגב. סה"כ בסדר גמור. נוח. רשת כמקובל, מאוורר למדי. אבל בעצם... היה אפשר להשתדל יותר. הכתפיות מסורבלות משהו. חסרה תחושת איכותיות. אישית, אני מרוצה מהתיק, אבל הייתי יכול להיות מרוצה יותר. מקווה שעזרתי יובל

לוי אסף

New member
יש דגם אחר באותו טווח מחירים ובגודל

זהה של 25-30 ליטר שאתה יכול להמליץ עליו?

shl17

New member
יש של דויטר

מאוד נוח ואיכותי לא ככ אוהב את הסידור שלו ,מעט מידי חלוקות בתיקי source ארגון התיק הוא הכי טוב שראיתי

shl17

New member
התיק deuter מקווה שהאיות נכון

נמכר בסלאלום 22 ליטר יש להם אתר עשה חיפוש

למעלה