חוות דעת על ה td-15k?

מיוחד4

New member
חוות דעת על ה td-15k?

שלום
בתור מתופף על אקוסטית, שמתעניין באלקטרונית בעיקר לנגינה ואימון בבית, לא להקלטות. החלטתי לקפוץ לחלילית ולבדוק מה המצב. הסט שקלע לתקציב שלי היה הtd-15k. האמת? נשמע לי טוב. המודול משוכלל ומגוון, המש-הדס נוחים לי. להייהט לקח לי זמן להתרגל, אבל יכול להיות שזה עניין של הרגל.
האם למישהו יש חוות דעת על הסט מנסיון? איכות הפדים, סאונדים, אלטרנטיבות באותו טווח המחיר? (כ9000 ש"ח).

1122

New member
אל תתקרב לרולנד , זבל של איכות

יש לי td20 ואחרי שנתיים של נגינה בבית ( פחות משעה ביום ) כבר הלך לי מצילה אחת והשניה מתחילה לזייף במכות , זאת אומרת שהיא לא מרגישה תמיד שנוגעים בה (גם עם רגישות גבוהה ביותר )

אני מרגיש שזרקתי את כול הכסף שלי לפח .

Bonbon1948

New member
ולך אני אכתוב:

אני מבין את הכעס שלך על מוצר ששילמת עליו ממיטב כספך ולאחר תקופה קצרה התקלקל. זה יכול לקרות לכל דבר, בין אם זה פנס בשקל וחצי או רכב במיליון שקל. אבל תן לי לומר לך דבר כזה:
יש לי TD-9KX2 כבר כמעט שנתיים. עובד פצצה, נראה כמו חדש.
אם לסט שלך קרה משהו כתוצאה מתיפוף חזק מדי או אי שמירה על ציוד אז זו אכן בעיה שלך.
אם המוצר יוצר פגום יכולת לדווח לחלילית ולקבל סט חדש. כיוון שהבעיות עם המצילה שלך קרו לך לאחר שנה וחצי.. אני מאמין שלא שמרת על הסט כמו שצריך.
ד"א, לפני שאתה רץ להאשים את חלילית ואת כל העולם, ניסית לבדוק את הכבל שמחובר לאותה מצילה?
נסה להחליף בין הכבלים ותראה איך הסט מגיב. יכול להיות שכל הבעיה זה PL פגום.

Bonbon1948

New member
לא יודע למה זה שמעלי ממורמר קצת..

בכל מקרה, רולנד זה הסטים האלקטרונים הטובים בעולם, מובילים באיכות, בסאונד ובטכנולוגיה. הכי קרוב לאמיתי שאפשר לקבל.
לגבי הסט, זה סט פצצה ותהנה ממנו הרבה. אם יש לך אפשרות לקחת את ה-KV, זה עם סטנד היי האט האקוסטי, ממליץ לך.
לי אישית יש את ה-TD9-KX2. הן מאוד דומות, רק שהטכנולוגיה ב-TD15 הרבה יותר מתקדמת.

מיוחד4

New member
תודה על התגובה

ושאלה של "ילד" - אם יש לי סטנד היי הט ששייך לסט האקוסטי שלי, האם אוכל להשתמש בו כסטנד לאלקטרונית, או שצריך לקנות סטנד מיוחד של רולנד?
קראתי גם שמצילת ההיי הט של הKV איכותית יותר ומרגישה כמו הדבר האמיתי.
ניגנתי רק מספר דקות, אבל מאמין שעם נגינה וכיוונון נכון לא יהיו לי "פספוסים" עם ההייהט (מצב שבו לא שומעים את המכה ברמקול)

Vdrums

New member
ניגנתי על TD8 שמשך 4 שנים, עפ פדים

MESH HEAD הסט לא עשה בעיות וסביר להניח שהוא עדיים חי ונושם אצל מי שקנה אותו ממני.
אחרי זה היתה לי TD12 לעוד 4 שנים. סט מעולה. אפס תקלות ובעיות.
לדעתי אין שום סט שמתקרב לרמות של רולנד, זה איכותי, זה נשמע טוב, זה מרגיש טוב וזה יופי של מוצר מחברה מצויינת.
לוקח זמן להתרגל להיי האט, זה FEEL אחר אין מה לעשות.

למעלה