חוות דעת על חברות שמעסיקות ישרלאלים בחו"ל

EmGee

New member
חוות דעת על חברות שמעסיקות ישרלאלים בחו"ל

בשרשור זה יהיה מידע אובייקטיבי ואמין בלבד אשר מגיע אך ורק ממקור ראשון וללא שמועות, וכן בתקווה שלא יהיו בו תגובות של בעלי אינטרסים כאלה ואחרים. הפורמט יהיה כך: כותרת: שם החברה תוכן: תחום העיסוק איזור הפעילות בהודעות שישורשרו מתחת יהיו תגובות לגבי הנסיון האישי של מי שמגיב על העבודה בחברה, נקודות טובות ונקודות שצריך להזהר מהן. במידה והדיעה היא שלילית אז יש להמנע מקללות ולהשאר עם מידע אובייקטיבי. אפשר לפרט בקצרה על איכות ההכשרה (במידה וניתנת), איכות המגורים, איכות המעסיקים, רמת החוקיות של החברה ושל העובדים, יחס לעובד.
 

EmGee

New member
ZOCO

תחום העיסוק: מכירת מוצרי טיפוח SEACRET מים המלח. איזור הפעילות: אוסטרליה וניו זילנד.
 

EmGee

New member
חוות דעת אישית

החברה מעסיקה רק עובדים חוקיים תחת אשרת working holiday visa הניתנת לאזרחי האיחוד האירופי, בריטניה, ארה"ב, קנדה, צ'ילה, יפן ועובדים בעלי אזרחות אוסטרליה או ניו זילנדית אשר אינם זקוקים לאשרת עבודה. המגורים ברמה די גבוהה עם כל השירותים (אינטרנט, טלפון, רכב וכו'). ההכשרה ברמה גבוהה ואם יהיה צורך ישבו איתך כל יום מספר שעות עד שתהיה בטוח ובקיא במוצר. במהלך 3 שבועות הראשונים ישנה הבטחת הכנסה בגובה של 80$ נ"ז (וסכום דומה לעובדים באוסטרליה) ליום עבודה, לאחר מכן אין הבטחה, ומרוויחים לפי מה שמוכרים. האיסוף משדה התעופה מאוד נח. שעות העבודה הן פעמיים בשבוע 12 שעות ו4 פעמים 9 שעות, אם מדובר בשומר שבת אז מתחשבים בו. החברה עצמה חוקית לחלוטין, משכורת משולמת לחשבון הבנק המקומי שתפתחו, אחרי ניקוי מיסים ושכר דירה (150$ בניו זילנד, 120$ באוסטרליה). השכר הינו 20% עד 600$, 25% על הסכום שבין 600$ ל1000% ואם עוברים את ה1,000$ מרוויחים 25% על כל הסכום. באוסטרליה המטבע שווה יותר והמדרגות בהתאם. השכר משולם בזמן. במידה ונשארים חצי שנה מקבלים החזר טיסה מלא (כ1600 דולר אמריקאי). יחס לעובד בגדול בסדר. יש הרבה לחץ מצד המעסיקים להתמקצע ולמכור, ולעיתים באגרסיביות יתרה, מלבד זאת במקרה ותבחרו לעזוב תקבלו עזרה במה שצריך (הסעה לשדה תעופה, עזרה במציאת רכב, עזרה במציאת עבודה ועוד). בחברה כ40% מהעובדים אינם ישראלים, לרוב אירופאים. המנהלים כולם ישראלים (אולי חוץ מכמה בודדים שלא פגשתי).
 
over break/ alive products

תחום עיסוק: הדגמת מוצרים החנויות יוקרה- לא עגלות מה מוכרים: מה לא :) קוסמטיקה, כריות, מחליקי שיער, צעצועים וכו' איפה: אנגליה, סקוטלנד ואירלנד יתרונות: החברה עוסקת בצורה חוקית בלבד. היא מעסיקה רק אנשים עם דרכונים אירופאיים. משלמת תמיד בזמן, אנשים מדהימים עובדים שם. חסרונות- אם אין לך דרכון אירופאי אתה לא יכול לעבוד שם בקריסמס שעבר מכרתי שם מחליקי ומסלסלי שיער והרווחתי המון כסף. (השיא היה 400£ ביום אחד) זה סידר לי את הלימודים!!! ממליצה בחום
 
למעלה