חוות דעת על מטבחי איקאה בבקשה

חוות דעת על מטבחי איקאה בבקשה

יש לי לקוחה עם תקציב מהודק
צריך לשפץ דירה שהולכת לפינוי בינוי, לא ברור מתי בדיוק לכן משקיעים, אבל בקטנה
אשמח לשמוע חוות דעת על מטבחי איקאה, במיוחד ממי שיש לו כבר או מכיר משכנים חברים וכו'...
אבל לא רק. כל תגובה תתקבל בברכה

תודה רבה רבה

janjana

New member
מכירה משכנים

אחרי שלוש שנים, המטבח נראה ממש בסדר. גם הפרזול אחלה. הבוצ'ר לעומת זאת לא נראה כמו חדש.

ההורים של בעלי מתקינים השבוע תוספת למטבח הקיים שלהם ומחליפים חזיתות של איקאה, תדגמי אותי בתחילת שבוע הבא, אגיד לך איך יצא :)

יואלהב

New member
יש לי לקוחה שעשתה מטבח באיקאה לפני יותר

מ 10 שנים. נראה כמו חדש. גם הארונות, גם הדלפק. פשוט לא האמנתי כשהיא אמרה לי שזה מאיקאה.

תודה רבה יואלה. זה מאוד עוזר

tgn13

New member
למועד קצר טווח המטבחים של איקאה משתלמים

ופרקטיים.אני עשיתי ללקוחות שרצו להחליף דירה לאחר 4 שנים ולא רצו להשקיע הרבה כסף, מטבח מאיקאה והם עדיין בדירה לאחר 10 שנים והמטבח עדיין נראה נפלא והם מאוד מרוצים ממנו.אני ממליצה לך ללכת בלב שקט על מטבח איקאה.

מטבח איקאה

היי, יש לי לקוחות שעשו מטבח לפני 5 שנים באיקאה כולל מכשירי החשמל שלהם ומאוד היו מרוצים.
התוצאה היתה יפה מאוד.
כולל הפרזול שלהם. לא הייתי משווה אותם לרגבה אבל בהחלט יש תמורה מלאה למחיר.בהצלחה !

לחמי וחמותי יש

לחמי וחמותי יש כבר שמונה שנים מטבח של איקאה, בעיצוב כפרי כזה, ממש יפה.
מבחינת מנגנונים וכו' זה נראה מצוין, אבל דווקא מבחינת החזיתות אני חושבת שזה לא מחזיק מעמד כל כך טוב. אני כן רואה התקלפויות צבע קטנטנות בפינות, ואני לא הייתי הולכת על זה. אגב, לא נראה לי שזה בולט כרגע, זה פשוט כי אני מתבוננת בדקדקנות בתור מי שצריכה לבנות בקרוב מטבח. כלומר, בסך הכל המטבח נראה טוב, אבל ברור שהחזיתות לא איכותיות כמו שאפשר לקבל במקום אחר. יכול להיות שעם חזיתות פורמייקה של איקאה המצב שונה. לא יודעת.

למעלה