חוות דעת על ניאון צהוב של WOW

Angel Of Moon

New member
חוות דעת על ניאון צהוב של WOW

מנהלת מקווה שזה בסדר?
אז ככה. הציפורניים שלי לא בעייתיות, וגם אני מחשיבה את עצמי אחת שיודעת למרוח בלי לעשות אלף תיקונים עם מסיר לק. הבסיס הוא הפאונדיישן של נייל טק, ושום טופ קואט מעל. 3 שכבות של הצהוב מרקר המהמם, אבל עדיין הכיסוי הוא לא מושלם. מצד שני, כל כך כיף ללכת עם ניאון צהוב! מרגיש נורא מיוחד, במיוחד עם ציפורניים ארוכות. זה נכון שזאת לא איזה חוות דעת איי איי איי, אבל אני רוצה להגיד שאני נורא מופתעת לטובה מהסדרה החדשה של הלקים של WOW. אין בצהוב הזה אגב טיפת שימר, הוא קרמי לגמריי. ואני פשוט צריכה לגלות דרך לקבל אטימות ב2 שכבות. וכמובן שגם צירפתי תמונה. קיבלתי מצלמה חדשה (יד 2) ואני מנסה לתפעל אותה. הצבע יצא כמעט קרוב למציאות. ואני גם צריכה קצת ללמוד איך לפקס. אבל בימיי שיעמום שתוקפים אותי, יהיו הרבה ניסיונות.

danra

New member
../images/Emo9.gif גוון יפה ומחמיא לך

לא נראה ניאוני בתמונה.

Angel Of Moon

New member
תאנקס . ו- ../images/Emo122.gif

אני יודעת! אני אנסה לגלות איך משתמשים במצלמה יותר טוב

miriti83

New member
מנצלש"ת- נאונים ואטימות גרועה

חשבתי על פיתרון לבעיה, תגידו לי בבקשה מה אתן חושבות. יש לקים לבנים מאוד אטומים, ממש כמו טיפקס. אם נניח אשים שכבה של הלבן הלבן הזה ורק מעליו אמרח את הנאוני, בתיאוריה הנאון אמור להראות אטום לגמרי בפחות שכבות, לא?

פנרה

New member
כן...

בעיקרון זה מה שעושות המון בלוגריות ובהחלט נראה כי זה עובד להן

Angel Of Moon

New member
גם אני חשבתי על זה!

ויש מצב מאוד גדול שאני אעשה את זה בפעם הבאה

miriti83

New member
../images/Emo41.gifעדכון

לא יכולתי להתאפק. קפצתי היום לביוטי קייר (כדי לקנות גלגלי ציפורניים על מנת להסוויץ' לקים, אלא מה?
) ועל הדרך לקחתי לק לבן אטום. שמתי שתי שכבות ומעליו את ה- pool party ומה אגיד, שלמות!
שתי שכבות הספיקו הפעם ללק כדי להיות אטום, זוהר ומבלי שיראו סימני מריחה. אני ממש אהבתי את תוצאה

Angel Of Moon

New member
וואלה!!

טוב זה ברור שאני הולכת לנסות את זה..... דרך אגב מה עם תמונה?
תודה על העידכונ.

miriti83

New member
אני עדיין מנסה לגלות איך מפעילים את הנייד

החדש שלי, חכי שאגלה איך מפעילים את המצלמה שלו

את בטוחה שזה ניאון?

הוא חמוד, אבל נראה יותר כמו קרם לימוני כמעט פסטלי מאשר כמו ניאון...

Angel Of Moon

New member
זה ניאוני מאוד...

תסתכלי על טוש מרקר צהוב , אותו צבע. אמרתי כבר שאני לא כל כך יודעת לשחק עם המצלמה אבל אני אנסה שוב אחר כך......

למעלה