חוות דעת על Yz250f ועל Yz125

Fort Minor

New member
חוות דעת על Yz250f ועל Yz125

ואללה אחים של אני בפני החלטה גורלית ועכשיו שיש את התקציב ואת הרצון(עלק רצון ) הגיע רגע האמת מה קונים יש לנו שני כלים רצחניים ומקצועיים מצד אחד הF לא נופל בשום מצב לכל אורך הסל"ד מאידך ה 2 פעימות רק כלום מכלום או הכל מהכל שזה טיפה מציק למשל רוצים להרים או סתם לעבור מכשול ואם אין רגש על הברקס הלך על הרוכב...ותביאו טיפים לווילי על דו"פ מוטוקרוס...וכמה כוח סוס יש לכל אחד מהם?ואיך הF סוחב בדיונה? תנו לי חוות דעת על שניהם יתרונות חסרונות...ויש בעיות מיוחדות לכלים הנ"ל?על איזה דברים צריך להדגיש בבדיקה חוץ משלדה? ובחיאת דינק נשמה צהובה אל תקטול אותי עשייתי חיפוש ועברתי על שישה דפים ולא מצאתי את התשובות תודה

Fort Minor

New member
ועוד משהו קטן

למה ה250F ולמה ה125? סליחה ששיגעתי אתכם אתם יודעים עדיף לסגור את הפינות במקום להצטער ולהתבאס...תודה

MexMex

New member
לא הבנתי...

זה אחים של... או זה אחים של אני...

ינlקא

New member
אתרגם ואתמצת:

ובכן אחיי, הכסף בנמצא, וגם רצון יש, ולפני החלטה גורלית: מה אקנה? מתלבט בין השניים: הארב"פ - כוחו במתניו בכל סיבובי המנוע, הדו"פ - מתסכל: או יתר כח או חוסר בו. לדוגמא: חפצת בווילי? תרצה לדלג מעל משוכה? אם אינך רגיש בתפעול בלמיך - תתרסק. הבו תשרים על הנפת גלגל דו"פ במוטוקרוס, כוחות סוס, איך הארב"פ בדיונה? עשה טובה, נשומ'לה, אל תהרגני. מנוע החיפוש עשה זאת לפניך...

ענק ../images/Emo45.gif

הוכחה לעליונות האדם על המחשב - לא חושב שהיה אפשר לתכנת תירגומון לאשדודית הספרותית הזאת.

KAYABA

New member
מי סיפר לך שה-f לא נופל בכל סל"ד

אתמול התהפכתי , אני אתקשר לימאהה......

קנה את ה- YZ250F ארבע פעימות

אל תתלבט אפילו. כלי הרבה יותר ורסטילי מתאים להרבה סוגי רכיבה, יעייף אותך פחות ויעזור לך להתקדם ברכיבה. כבונוס יש לו גם שוק טוב יותר כשתרצה להיפטר ממנו. רק שים לב שאתה קונה אותו במצב תקין כי לתקן אותו עלול לעלות ביוקר. אם תרצה המלצה על בחור שיודע לבדוק טוב את הכלים האלה שלח לי מסר. אגב YZ125 לא להיט גדול בדיונות. ה- 250 עדיף שם בהרבה.

Fort Minor

New member
ואללה אחי חשבתי על הF הרבה

אבל דיברתי עם בנאדם שיש לו גם F והוא הוריד את החשק לגמרי חלקים יקרים והוא עוד בנאדם שברוך השם לא חסר לו כסף וקשה לו לתחזק אותו והכלי הוא 2004 יאנו חדש חדש..ותגיד אחי איך השוק על הדו"פ125?יש להם שוק ובקשר לדיונות אני לא הולך לנסוע בהן דיונה זה רק שם בשבילי...חח אני גר בצפון אני רואה את הדיונות רק בתמונות

D BOOK

New member
תחכה לאבשלום, או לאחים שלו

הם מאד מבינים בכלים האלו, היו להם (או עדיין יש?!) את שניהם. על הדרך תשאל, איך לעשות ווילי.

Fort Minor

New member
אבל איפה אני מוצא אותם?

וכל כמה עושים טיפול לדו"פ125 במוסך?ורינגים בוכנה כמה זה עולה כולל עבודה?לא צריך מחיר מדוייק הערכה

kramberg

New member
זה תלוי

כמה פעמים אתה עושה "סוס" ? (לירושלמים ביננו - התכוונתי לווילי)

למעלה