חוות דעת רפואית

אודי777

New member
חוות דעת רפואית

ערב טוב לכולם לפני כשנתיים עברתי תאונת דרכים,ונפגעתי בגב ובצוואר הבאתי לעורך דין לטפל בתיק, וכעבור כשנה וחצי מונה רופא מבית המשפט והחליט שאין לי כלום ( למרות הכאבים שחשתי שתועדו בתיק הרפואי והפיזוטרפיה שעברתי ), כששאלתי את העורך דין שלי אם ניתן לערער על החלטת הרופא ולקבל עוד חוות דעת , הוא השיב "שמאחר ובית המשפט מינה רופא לא ניתן לקבל עוד חוות דעת, ואין מה לעשות". כיום אני עדיין סובל מכאבים, ואף מבדיקת CT שביצעתי רק עתה נודע לי שאכן יש ממצאים לכך שאני סובל מכאבי גב תחתון.( אציין שלפני התאונה לא סבלתי מכאבי גב כלשהם ) השאלות שלי הם: 1. האם זה באמת נכון שלא ניתן לערער , ומה שפסק הרופא שמינה בית המשפט זו המילה האחרונה , לפני המשפט . 2. במידה וזו לא המילה האחרונה מה אני אמור לעשות ? מקווה שהבהרתי את עצמי . תודה ולילה טובץ

קביעת מומחה רפואי

שלום רב, אכן אין אפשרות לערער על חוות הדעת. מה שכן אפשר לעשות זה לשלוח למומחה שאלות הבהרה ו/או לחקור אותו בביהמ"ש, ולפעמים התמונה יותר ברורה לאחר מכן. בברכה,

אודי777

New member
עוד שאלה קטנה

1. ואם לדוגמא לא פסק אחוזי נכות כלשהם, כעת לאחר הממצאים החדשים (כמובן במידהה ויש ) יכול להיות מצב שישנה את דעתו? 2. יש אפשרות שבית המשפט ימציא עוד חוות דעת מרופא נוסף? סליחה על הבורות פשוט אני שואל את השאלות הללו כי אני כרגע סובל מכאבים עזים, ולא נשמע הגיוני שלאחר חוות דעת אחת, אני אמשיך לסבול ולא אקבל פיצוי הולם מחברת הביטוח, או אפילו יש לי אחוזי נכות כלשהם שיתעלמו מהם. גם רוצח שהואשם ישנה אפשרות לערער על החלטת בית המשפט. תודה מראש אודי

עוד תשובה

שלום רב, אפשר לבקש מהמומחה שקבע שאין אחוזי נכות לראות את הממצאים החדשים, ואולי ישנה דעתו. בד"כ, ביהמ"ש לא ימציא חוו"ד נוספת, אלא אם פסלו את המומחה הנוכחי או שמדובר בתיק רשלנות (לא תאונת דרכים) שאז זה אפשרי, בברכה,

למעלה