הנגן מעולה, יש לו יופי של שלט. אני חושב שלא צריך להרחיב הרבה כי אין סיכוי שתמצא אותו בחנויות. הפסיקו לייצר אותו ולשווק אותו וחוץ מיד שניה אי אפשר להשיג. ניתן למצוא את הנגנים החדשים מאותה חברה: H340.
חוץ מלAPPLE, לפני כמה חודשים, היית רוצה לקנות נגן של יותר מג'יגה ישר היית חושב על הIPOD, היום כבר יש תחרות, ולא קל להחליט כמו פעם, וזה מעולה, למען האמת, אם כי מבלבל
הייתי מאוד נעול (כפי שכבר כתבתי פה) לקנות את הiriver H10 עכשיו אני מסתכל על הנגן הזה וחושב שהH10 מאוד מיושן. ב340 יש הרבה יותר אופציות רק המחיר 'קצת גבוה' יותר. ולשאלה אחרת באותו עניין - שווה יותר לקנות מכשירים כאלה בחו"ל? זתומרת מה שונה? תודה שוב
אם הייתה נעול על האייץ 10 ככל הניראה זאת היתה מסיבה מסויימת. אם הנגן הקטן עונה על צריכך הוא ככל הניראה טוב יותר. האייץ 300 כבד יותר וגדול יותר, ויש היגידו שקשה יותר לתפעלו. שווה לקנות כאלה מכשירים בחול, הם זולים יותר. הבעיה מידי פעם היא שהאחריות היא לא מספיק בין לאומית ואינה כוללת את היבואן בארץ (אני לא זוכר איך זה בארקדיה). חשוב לציין שקיים מכס על מכשירים כאלו ואם אינך מבריח אותם הם עלולים לעלות יותר ממה שהם עולים בחו"ל אך עדיין זולים יותר מהארץ.
כן, יש היגיון במה שאמרת. אני לא כל כך צריך לראות וידאו על מסך של 2אינץ' אז אני אוותר על כל התוספות הנחמדות של ה300 ואקח את מה שמתאים לי בלי לחפש יותר מדי. תודה לשניכם על העזרה
זה תלוי באיזה נגן, יש נגנים שבהם הבאנדל שונה מהגרסא האירופאית לגרסא האמריקאית ולגרסא הקוריאנית למשל, בארץ בדר"כ נמכרת הגרסא באירופאית, בwww.buy4less.co.il ובwww.pdastore.co.il למשל נמכרות הגרסאות האמריקאיות של האייריבר