חוות דעת
שלום לא בטוח שזה הפורום הכי מדויק לשאלתי אבל אולי בכל זאת היום בבוקר לפני 14 שעות הלכתי לבצע בדיקת דם לבדיקה הגעתי עם צום של 12 שעות (כמו שנדרשתי) ו בלי שינה במשך כל הלילה לפני ובלי שתיית נוזלים (קורח הנסיבות וחוסר אחריות) לאחר הבדיקת דם (מספר שניות) הלכתי לחדר השירותם לתת בדיקת שתן. בעודי מטיל הרגשתי סחרורת חזקה,במזל הצלחתי לסגור את מיכל השתן
אבל מיד לאחר מכן התרסרתי על הרצפה. חבטתי את ראשי בחוזקה רבה מאוד ברצפה (חלקו האחורי שמאלי ללא דימום חיצוני) ומכאן אני לא זוכר מה קרה במשך מספר שניות אולי דקות התעוררתי על המיטה בחדר הרופא. לאחר עשר דקות בחדר הרופא מרבית הבחילה עברה (עדיין לא אכלתי כלום כמעט 14 שעות) כאן אני יעצור את הסיפור על מנת להסביר את הנסיבות אני גר בארגנטינה. המרפאה שבה הייתי היא מרפאה של חברת ביטוח בריאות מחברה שאני מתחיל לעבוד בה בקרוב (הגעתי לתת בדיקות דם שתן ורנטגן) כרגע אין לי ביטוח בריאות כאשר בארגנטינה יש בתי חולים פרטיים שעולים כסף אבל זמן ההמנה ורמת הבלאגן בהם מקביל לרמה של בתי החולים הממוצעים בארץ ויש בתי חולים חינם ששם רמת הרפואה גבוהה אבל הבלאגן וזמן ההמתנה חוגג. הרופא שהייתי בחדר שלו למנוחה רצה להזמין לי אמבולנס שייקח אותי לבית חולים . אני העדפתי ללכת הבייתה לשכב במיטה כול היום (אומנם ישנתי במשך שלוש שעות בערך 4 שעות אחרי המקרה אבל התעוררתי ואני מחזיק את עצמי ער) שתייה מרובה. בודק את האישונים מדי כמה שעות(שווים עד כמה שההבחנה שלי חדה ומגיבים) ואת הדופק (80 לדקה) יש לי קצת בחילה מדי פעם אבל אכלתי שתי ארוחות ולא הקאתי אפילו פעם אחת. הראש שלי כואב די הרבה אבל נסבל בלי כדורים צוואר קצת קשה ונראה לי שזהו: אני לא מבולבל (יותר מהרגיל
עייף במיוחד אין לי שום בעיה של שיווי משקל או מוטוריקה בקיצור כאב ראש גדול איבוד הכרה לפני החבטה וחבטה רצינית ניסיתי לקרוא במהלך היום קצת ברשת לגבי הנושא. אני מאמין שחטפתי זעוע מוח אבל לא נראה לי שיש איזשהו דימום פנימי כי בסך הכל מצבי משתפר האם אני עושה בסדר שאני מתחמק מביקור רופא מעבר לCT האם יש משהו שרופא יכול לעשות בשלב זה ? כמה זמן צפוי תהליך החלמה תודה מראש הבחור שדפק את הראש
שלום לא בטוח שזה הפורום הכי מדויק לשאלתי אבל אולי בכל זאת היום בבוקר לפני 14 שעות הלכתי לבצע בדיקת דם לבדיקה הגעתי עם צום של 12 שעות (כמו שנדרשתי) ו בלי שינה במשך כל הלילה לפני ובלי שתיית נוזלים (קורח הנסיבות וחוסר אחריות) לאחר הבדיקת דם (מספר שניות) הלכתי לחדר השירותם לתת בדיקת שתן. בעודי מטיל הרגשתי סחרורת חזקה,במזל הצלחתי לסגור את מיכל השתן